- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Nem hivatalos AirPods javítás létezik?
Vagy ezek javíthatók egyáltalán?
A bal oldali füles elkezdett recsegni, a hivatalos szervizben csak csere van, 55.000 Ft / darab.
-
eddie1978
senior tag
Sziasztok!
Most cserélték a két fülest. Csatlakozási gondok vannak. Utánaolvastam. Az a gondja, hogy nem lett frissítve a cserekor a firmware a legújabbra. A tokon a legfrissebb van és az előző pár fülesen is a legfrissebb volt. Ezen meg 2021 decemberi van. Emiatt elég hektikusan működik. Találkozott valaki ilyennel? Most hagyom éjszakára töltőn. Ha reggelig nem frissül le, akkor küldöm vissza frissítésre. Az internet azt írja, hogy 2021 óta van toolkit, amivel forced update-et lehet csinálni a szervizben.
-
Lujza2023
friss újonc
Ki lett 1x cserélve a füles
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Múlthéten eladtam az Airpods Pro-m, eltávolítottam a telefonról, a lokátorban nem látom, de a srác aki megvette ezt az üzenetet kapja,
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? -
Airpods 2 használ valaki futáshoz?
-
benito86
csendes tag
köszi, én is hasonlóra gondolok. Az eladó azt mondta USA vásárlás,de nem találja a számlát. Elképzelhető, h lopott vagy már az is gondot okozhat a garinál ha USA-ban megvette de nincs meg a számla ami bizonyítaná a vásárlás dátumát? Ezek szerint csak EU-s vásárlásnál van gari ha magyar IP-ről próbálom lekérdezni? Eseleg VPN-el ha USA szerverről bejelentkezve próbálnám meg a S/N-el a gari ellenőrzést lefuttatni?
Elnézést a sok kérdésért, csak próbálnám valahogy megérteni/ megoldani a szituációt.
-
benito86
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy új bontatlan airpods2-t FB Marketplacen. Hogyan tudom az 1 év Apple garanciát aktiválni a weboldalon? Számlát azt nem kaptam. Nem is gondoltam, hogy gond lehet a garival, mert anno a hardveraprón vett bontatlan ipadem garia automatikusan aktiválódott a bekapcsolás után. Most a probléma az, hogy az oldal azt írja, h: "A vásárlási dátum nincs igazolva. A hivatkozást követve frissítse a termék vásárlási dátumát."
Előre is köszönöm a tippeket! -
penge111
addikt
Sziasztok! Vennék egy airpods 2-t, aki adja azt mondja, hogy garanciába cserélt az eszköz. Bontatlan a fülhallgató, azt mondja, hogy aktiválástól újra indul a garancia. Ez így van? Kell valami garipapír az ügxintézéshez ha esetleg lesz valami baja? Vagy elég a sorozatszám. Bocs 5 éve volt utoljára apple cucvom (iPad), akkor sorozatszám elég volt a garihoz, ha cserélni kellett, akkor nem tolódott ki a gariidő, hanem valahogy az eredeti jótállási idő maradt. Köszi a válaszokat
-
Airpods pro-val van nálam hasonló.
Rendszeresen figyelnem kell, hogy amikor visszahelyezem őket, akkor felvillan-e a led.
Ha nem, akkor kiveszem és újra visszarakom a füleseket.Ilyenkor másodjára berakva egyébként valamiért mindig villanni szokott már a led és a töltés is jó szokott úgy lenni.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
airpods 3 esetén jön elő az a hiba, hogy a tokba visszahelyezve nem tölti a bal fülhallgatót. Csak a bal, és esetenként fordul elő. Mikor be helyezem villog, de pár óra múlva (vagy egy két nap múlva) amikor használnám akkor pittyog, hogy lemerült.
Szériahiba? Tapasztalt más hasonlót? -
-Solt-
veterán
Urak!
Tavaly garanciában cserélték, de most megint nem kerek valami… amikor picit hozzáérek serceg mindkét oldal, az illesztés teszt is mindig azt írja, hogy igazítsam meg.
Más is járt így, ilyenkor mi van? -
Attila432
tag
Sziasztok, új airpods 2-t kezdtem el használni és a fülemben érzem melegedését. Nem tudom mennyire normális, nem zavaró csak szokatlan. Mennyire melegszik fel általában?
-
ebéd elek
csendes tag
Sziasztok, valaki megtudná nekem mondani hogy az airpods pro működik androiddal? És ha működik milyen plusz dolgokról kéne lemondanom ami csak iphonnel működnének?
-
_ak_
addikt
válasz
aujjobba #466 üzenetére
jaj, de beleszólt az auto correct
Olvastam másoknál is, de általában szokott valami egyéb gond is lenni ilyenkor, viszont én nem mondhatnám, hogy nem úgy működik mint azelőtt. Ettől persze majd lehet, hogy szerviz lesz a vége, de az nekem nagyon kiesik, így majd egyszer ki tudja mikor esetleg talán.
Mivel nem zárható ki, hogy esetleg FW probléma, ezért a kérdés továbbra is áll, hogy másnak nem változott meg a teszt kimenetele? -
_ak_
addikt
Nektek működik az Ear tip test? Nem rég váltottam 13-ás iPhone-ra és azóta nem akar működni a teszt vagyis mindig azt írja, hogy igazítana meg vagy próbálják másik méretet. A részét már megvolt, de nem változott a helyzet. Amúgy hangzásra nem tűnt fel, hogy rosszabb lenne, csak a költözés miatt piszkáltam a menüt, de most persze nem hagy nyugodni.
lehet, hogy a legutolsó FW frissítés tolt el valamit? -
aujjobba
addikt
-
cheexhon
csendes tag
Sziasztok!
Nézek airpods pro füleseket. Felmentem jófogásra kíváncsiságból és azt látom, hogy rengetek "bontatlan, eredeti" airpods pro van feltéve a bolti ár feléért. Hol a catch?
Mindenki azt írja, hogy ajándékba kapták, nem kell nekik stb. Sokan a napokba regisztrálták a fiókjukat. Ezek mind hamisítványok?Köszi és üdv!
-
htw
tag
A vezetékes füles hangerő gombjával lehetett exponálni a kamera alkalmazásban. A proval nem lehet? Tudom hogy hangerőt se lehet de hátha van valami trükk.
-
aujjobba
addikt
Bevittem szervizbe, a jobb oldali füles cseréje van a munkalapon eddig.
Ami a legszebb, hogy az Apple szerint holnap jár le a garancia, holott április elején vettem az iStyle-ben, újonnan.
Most kérdeztem őket, állításuk szerint nem adnak el újracsomagolt cuccot, fülest meg főleg.
Nyomtattak új számlát, amivel bizonyítani tudom a vásárlás dátumát, ha később gebasz lenne.
Nem vágom hogyan lehetett aktiválva a füles jóval azelőtt, hogy újként megvettem. -
Rage47
veterán
iStyle 1 hét alatt cserélte másodjára az Airpods Prómat. Most próbálom nem nyomogatni, hátha attól megy mindig tönkre (recseg, stb.). Olvastam ilyesmit, hogy lehet, hogy a füles szerkezete változik, a sok nyomogatástól, így most mindig a telón állítgatom a transparency-t.
-
aujjobba
addikt
A fulesem eleg sokszor kihagy, elmegy a hang egy pillanatra, vagy akar egy masodpercre is idonkent.
Filmet nezek vele akkor jon elo a leginkabb, azt veszem eszre minel jobb minosegu a film (es vele egyutt gondolom a hangsav is, 5.1 stb) annal gyakrabban tortenik ez.
Van a kozelben Wifi router, AppleTV, gondoltam lehet valamifele interferencia miatt, de olyan helyiseg nincs a lakasban ami tokeletesen mentes ezektol.
Erdemes ezzel szervizbe vinni, vagy normalis mukodes ez?
Iszonyatosan zavar amikor pl. epp beszelgetnek a filmben, kihagy a fules emiatt nem ertem mit mondtak, es vissza kell tekerni miatta.
YouTube alatt is csinalja, ott is minel magasabb minosegre van allitva annal inkabb. -
htw
tag
Használja valaki memóriahabos fülillesztékkel?
Comply és egy ebayes között van tapasztalható különbség?
Mert 11000Ft itthona 1db Comply, ebayen meg a noname 3-7000Ft 3db. -
Frontiner
aktív tag
Hali!
Előre is sorry, de az Airpods 2 topik nem igazán él, így feltenném itt a kérdésem, gondolom úgyis tud majd valaki választ adni.
Szóval szeptemberben vettem egy Airpods 2-t. A jobb oldali füles mindig 10-15%-al hamarabb merül le mint a bal. a mikrofon automatikusra van állítva. Ez gondolom,így nem normális. Továbbá a beállításokban írja a jótállás idejét ,ami esetemben 2022.02.09. WTF??5 hónap gari?
Eredeti, Telekomtól vásárolt.
Egy friss kép:
-
No.01
addikt
Ma szerettem volna venni egy ilyen fulhallgatot, de a Mediaban nekem szogeztek a kerdest, h az ujat szeretnem vagy a regit...? Mivel nem tudtam ujrol es a srac sem tudta mi a kulonbseg igy most erdeklodnek a nagykozonsegtol, h szerintetek "mire gondolt a kolto" ?
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Szabad olyan airpods prot venni aminél ezt hozza a warranty check? “Sajnáljuk, de ez egy kicserélt termék sorozatszáma”
-
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy ha bárhol veszem most a pro-t (magsafe-s), akkor a 6 havi ingyenes Apple music előfizetés jár-e? -
_ak_
addikt
Jártatok már úgy, mintha beragadt volna Macbook és az Airpods valami rossz codecben, ill gondolom itt inkább rossz bitrátában vagy nagyon magas tömörítésben?
Telefon és a Macbook között válogattam a forrást, de egyszer csak elkezdett szarul szólni a Macről, telefonról továbbra is jó. Nem tudom kizökkenteni ebből az állapotból, már csak a gép újraindítasa van hátra, de azt most biztos nem fogom megcsinálni.
Szerk: meg is van. Audio MIDI appban látszik, hogy átállt 16bit 16kHz-re. Itt egy leírás, hogy lehet újraindítas nélkül megoldani.
-
_ak_
addikt
Ugyan nem tudok semmi statisztikáról, csak Twitteren olvastam a hozzászólásokat a poszt alatt, ahol azt taglalták, hogy az Apple meghosszabbítja a visszahívást. Még ha 1000en is írtak volna alá, gondolom akkor is elenyésző a teljes táborhoz, de meglepett, hogy sokaknak többször is cserélni kellett már egy év alatt egy-egy vagy mindkettő fülhallgatót.
Én meg egy kicsit kapkodtam és múlthéten rendeltem egyet, csak utána jutott eszembe, hogy meg akartam várni a mostani eventet, de “szerencsére” csak az Airpods 3 jött, a Pro vonalat nem piszkálták. -
-Solt-
veterán
Ha 2021. 01. 01. után vásároltad, akkor kötelezően 1 év jótállás (garancia) van rá (100.000.-Ft alatti ár), ami azt jelenti, hogy ebben az 1 évben te döntöd el, hogy a kereskedő fejéhez, vagy a gyártó fejéhez vágod hozzá.
DE ettől még a termékszavatosság szabályai nem változtak, tehát minden az EU területén eladott műszaki termékre van 2 év kötelező termékszavatosság, azaz adott esetben a lejárt 1 éves jótálás (garancia) után a 2. évben magát a gyártót, vagyis az Apple-t kell megkeresned ha nyűgöd van. [link]
Ezt csak azért írom le, mert sokan keverik ezeket és azt hiszik, hogy a 100.000.-Ft alatti vásárlás esetén az 1 év jótálás után mehet a kukába a termék ha bedöglik...
Ami az adott hibát érinti, elvileg elég hozzá a garancia papír vagy a számla... én mindkettőt vittem magammal a biztonság kedvéért. Átveszik, kivizsgálják, majd értesítenek...
Én azt javaslom, hogy egy kicsit panaszkodj a baloldalira is, hogy néha az is recseg, nehogy csak az egyiket cseréljék, mert az is benne van a pakliban. Nekem cserélték a két fülest és kaptam hozzá új szilikon bigyókat is.
-
Sify
senior tag
Sziasztok! Van egy AirPods Pro-m. Kb. 1.5 éve lett vásárolva az Istyle-ba. A jobb oldali fülhallgató elkezdett zugni, kattog zene közben. Nagyon zavaró. Ha beviszem az Istyle-ba bevizsgáltatni kell hozzá vinnem valamit? Vagy csak a tok és a 2 db füles. Köszönöm!
-
Csak arra a részre tudok írni, hogy "sokaknak van problémája vele".
Gondolnám, hogy a mostanra kapható példányokat már nem érinti a korábbi a hibás zajszűrő probléma.
Enyémet is használom elégedetten már egy fél éve. Mondjuk én pont nem használom a zajszűrést benne, de időnként kipróbálom és hibátlanul működik. -
_ak_
addikt
Szerintetek a mostani Apple eventen lesz új Airpods Pro? Tudom itt van a nyakunkon és csak akkor fog kiderülni, de kíváncsi vagyok, hogy mire tippelnétek. Több mint két év telt az első Pro-hoz képest, hasonlóan, mint a sima gen1-gen2 Airpods esetében.
Gondolkodom, hogy beszerzek egyet, csak olvastam, hogy vannak pletykák új Airpods lehetséges bejelentéséről. Ennek tudatában inkább várok. Már csak azért is, mert úgy tűnik, hogy viszonylag sokaknak van problémája vele.
-
-
Montii
csendes tag
Ti mennyire ajánlanátok pl. a Konzolvilágot (71,5 eFt, az Aqua-t (77 eFt) vagy az Emag-ot (78 eFt) AirPods Pro vásárlásánál? Főleg amiatt kérdem, hogy relatíve gyakori ez az említett hiba ami miatt cserélni kell.
iStyle-ban viszont drágább, 85 eFt. Itt volt aki már dicsérte őket ilyen csere kapcsán.Érdemes válogatni vagy ezen boltok között már csak az árat elég nézni?
-
JohnDoe_Hun
tag
A füleseken is van sn de az nem kell hogy feltétlenül egyezzen a tartòval. A hamisítvány az pl. nem frissül.
-
jofiucska
tag
Értem, ha mégis airpodsnál maradok, kicsivel 60 ezer ft fölött már vannak marketplacen eladó új darabok. Mire figyeljek, hogy nehogy hamis termékbe fussak bele? Nyílván a sn-t leellenőrzöm az apple honlapján bár még maga a füles mindig lehet hamisítvány. Magán a füleseken is szerepel sn? Illetve arra gondoltam, hogy csajom iphonjával párosítom össze fizetés előtt ott mire figyeljek?
-
jofiucska
tag
Nem tetszik a jabra formája, ha nem airpods pro t veszek akkor Huawei freebuds pro t fogok, bár annak se tetszik a szögletes kialakítása. De mi miatt ne vegyek airpods pro t?
Csajomnak van egy airpodsa amit össze párosítottam a telefonommal és igazából semmi gondot nem fedeztem fel a használat közben. -
-Solt-
veterán
Urak,
Ti jártatok már úgy, hogy a füldugó illeszkedés tesztelése mindig azt írja ki, hogy igazítsa meg, vagy próbáljon ki egy másik méretet? Végig próbáltam az összeset, de soha nem lesz zöld a teszt... anno mikor megvettem az S és az M méret is tökéletesen illeszkedet, de most valamiért nem akarja az igazságot... ha teszt közben nyomom ujjal a fülembe, akkor a baloldali zöld lesz, de nyilván nem ez az optimális működés...
Illetve azt vettem még észre, hogy amikor igazgatom a fülest, a jobb oldali serceg, de csak ilyenkor, zene hallgatás közben nem veszek észre anomáliát.
-
jofiucska
tag
Sziasztok androidos telefont használok viszont gondolkozok, hogy veszek egy airpods prot. Sokat vezetek viszonylag nagy sebességgel így elég nagy zaj van a kocsiban és közben sokat telefonálok, így olyan fülest szeretnék venni amiben a viszonylagos nagy a zaj ellenére is tisztán hallanak engem, illetve engem se zavar a háttérzaj telefonálás közben. Szerintetek jól működhet androiddal a pro?
-
szekra
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #399 üzenetére
Utána olvastam az animáció kifagyásnak, próbáld meg, hogy teljesen lemeríted a fülest, azaz ne tedd be a bölcsőbe. Illetve a bölcsőt is merítsd le (ez hosszabb folyamat lesz így). Valaki azt írta ez megoldotta, de csak egy tipp.
-
r3dsnake
nagyúr
Egyik felsorolt problémával sem találkoztam még. Pedig egy 2016-os SE-vel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újratervezett AirPods Pro aktív zajszűréssel, nyomásérzékeny vezérléssel és Qi töltéssel mutatkozott be.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest