- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Mindig elmosolyodok.az akkora apple fanokon akik eltagadjak a gyari kabeleik otvarsagat. Meg amikor anno mashol dolgoztam nagysagrendekkel tobb microUSB-s telefont adtunk el, mint iphonet, es mit ad isten lightning kabelbol sokkalta tobb fogyott mint microusb-bol (akkoriban a typeC meg feher hollo volt), nem egyszer volt atmeneti keszlethianyunk pedig rendeltuk ezerrel..
-
Noukoum
veterán
válasz
weberzolee #98 üzenetére
1. A mate 20 pro nem apple.
2. Nem néz ki ilyen hülyén. -
vasi89
őstag
hát úgy, hogy sehogy. Akinek pontosan illeszkedik a fülébe annak talán jól lehet de kétlem mert tömegközlekedésen azért sokszor hallom, hogy más zenét hallgat még úgy is h be van dugva a fülem. De van az az elvakultsági szint amikor bemagyarázza magának za ember, hogy ez k.va jó
illetve akik eddig fikázták az agybadugósakat most majd hirtelen fanok lesznek mert hát az apple ezt is jobban csinálja mint bárki a világon. Sajnos erre más magyarázat nincs. lehet h jó az airpods mikrofonja és a w1 chip is jó de a hangminőség az vicc kategória de hát kinek mire kell egy fülhallgató.
-
collecting
tag
Meghozta a futár.
Nagyon klassz a noise cancelling, méretéhez képest nagyon hatékony, erős. Szerintem ugyanúgy, esetleg egy picit jobban szól, mint a sima AirPods, annyi különbséggel, hogy nem kell annyira felhangosítani, gyakorlatilag 50%-on használom, és ha bekapcsolom az ANC-t, akkor a környezeti zajok miatt sem kell ennél magasabbra állítani. A sima AirPods-ot metrón simán 80%-ra kellett tenni, az alatt még a nem túl zajos M2 is túlzajolta a zenét. Szóval fülkímélés szempontjából is hasznos, és pl a Beoplay H8 on-ear fülesem alig szól jobban, mint ez a kis pici cucc. -
Silenzio
addikt
Hát a fene tudja, csak március óta van meg. Viszont eddig 3x ejtettem le tartóstól, nyekkent nagyokat, de még bírja, esztétikai hibája se lett.
(#75) weberzolee: Mate 20 Próm van, egyetlen egyszer sem forrósodott fel eddig, pedig játszok rajta orrba-szájba. Ha töltőn van és úgy nyomok valami erőforrásigényest, akkor langyosodik, de még meleg se volt soha.
-
mcs
veterán
A kialakítással semmi baj, de pokoli áron adják, és sajnos létezik annyi marha sznob, aki meg is veszi ennyiért. Amúgy a sima Airpods hogyan tud jól szólni már csak a kialakításából adódóan is? Én biztosan megvesznék normális basszus nélkül, mert a kialakítása pont azt vágja teljesen gallyra, hiába lehet elfogadható a közép és magas.
-
vicze
félisten
Már megbocsáss de a mintád az 1. Én 30 emberre veszek lightning kábeleket, A gyári kábelek fél/1 évet bírnak utána újat kell rendeljek, mert szétfoszlott a burkolat. Érdekes a legolcsóbb Amazonos basic kábel vígan megy 3év után is, magic...
Az hogy te úgy vigyázol rá mint a szemed fényére nem jelenti azt, hogy elég nagy többségnek nincs problémája vele. Ezek használati tárgyak, amiket az emberek használnak többnyire és nem ékszerek. -
Dzsuri89
őstag
válasz
thebear007 #81 üzenetére
Egy Momentum társ.
Ugye csak viccből írtad, hogy a sima AirPods jól szól? -
dud998
őstag
válasz
weberzolee #75 üzenetére
Akkor én valami mutáns lehetek, mert nekem még soha, egy lightning kábelem se ment szét.
Illetve mielőtt váltottam Apple-re egy microusb vagy type-c kábelem se. -
Surfym@n
senior tag
Nézz meg egy Jabra Elite 75t - "nulla" kilógással, s jobb használati időkkel.
Más:
Jópofa dolog az aktív zajszűrés, bár utcán még veszélyesebb szituk lesznek miatta.
Egy Jabra féle "áthallás" funkció sokkal többet ér ebben a kategóriában sztem (ha hozzád beszélnek, nincs szükség kivenned a fülest stb) -
Lord Sidious
senior tag
válasz
Schuler888 #83 üzenetére
Emberek egyeni izlesen mi lenne az agymosas...? 🙄
-
Schuler888
senior tag
válasz
whatwhatwhat #28 üzenetére
Agymosas. Ennyi.
-
Schuler888
senior tag
-
csizo13
tag
Komoly filozofikus kérdések.
"Ha egy dizajnra oly sokat ado ceg megoszto formaval rukkol elo, akkor a tomegben a hiba, vagy az ő munkájukban?"
Ha egy forma megosztó, akkor miért kell hibának lenni akár a tömegben, vagy az ő munkájukban?
Ha mégis hibát gondolunk valamelyikben, szerinted melyikben lehet nagyobb hiba lehetőség, a tömegben, vagy egy formában?"probal egyedi, de uttoro lenni, egyben kepes (nem mindig) egyeni, tomeg által elfogadott es szepnek itelt dizajnnal megjelenni a piacon."
Ez a mondatrész bármilyen cégre igaz, bárhol.
Kivéve a vágóhíd. -
petymeg
addikt
válasz
Felesbandi #57 üzenetére
"Lehet, hogy vannak hasonlóan jó alternatívák, de az, hogy kiveszed a dobozból és már párosítja is magát az iPhone-hoz mire a füledbe teszed számomra verhetetlenné teszi."
Ismerem az érzést, csak Galaxy Note + Galaxy Buds benne a két szereplő.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
kalanchoe #69 üzenetére
Érdekes részrehajlás...
Én évek óta használok microUSB-s készülékeket, és eddig 2 olyan eszköz volt, aminek a kábelét meg kellett támasztania, hogy töltsön, tehát nem világvége.
Szerintem az Apple egyik legsilányabb terméke, ami pillanatok alatt szétszakad, megtörik. De legalább (itt is) le lehet húzni vele a felhasználókat.
Ha a lightning kábel szétmegy az szégyen és pusztuljon a gyártó, bezzeg a tönkrement micro USB aljzat az nem gáz...A tönkrement kábelt 500 HUF -ból cseréled. És a tönkrement micro USB aljzatot mennyiért is? (már ha lehet...). Ugyanis nem azért kell feszegetni mert szar a kábel, hanem mert megrottyant az aljzat...
Érdekes a Mate 20 Pro megjelenésekor egy mémet sem láttam... Pedig ha valami villanytűzhely, hát az az...Persze ebből is pénzt lehet csinálni, és mivel Apple ezért jó sokan klikkelnek majd...
-
lo_jo
senior tag
válasz
silentkiller #72 üzenetére
És abban melyik aktív zajszűrő technológia van használva? Ha szétnézel, főleg a kompakt earbud piacon, akkor talán ennek az apple terméknek a legkisebb a felára a konkurenciához képest. Majd tesztekből kiderül, hogy mennyire van lemaradva a többi aktív zajszűrős megoldáshoz képest és mennyivel jobb, mint a passzívok.
-
lo_jo
senior tag
válasz
kalanchoe #69 üzenetére
3 éve ugyanazt a 2db gyári lightning kábelt használtam, egyet otthon, egyet a munkahelyen. Mindkettő elég szép állapotban van, csak egy kicsit koszolódtak, de semmi megtörés, mert vigyázok rájuk. Ehhez képest édesanyám rángatja, töltés közben úgy használja, mintha nem lenne holnap, nyíródnak is a kábelei. Az otthonit megkapja, de a munkahelyi marad, lesz újabb összehasonlítási alapom. Erősen ember függő is, hogy mit bír. A microUSB esetén inkább a beépítésnél volt nagy szórás, nekem is volt olyan, aminél szemmel látható volt, hogy elengedte a kis fém keret két része egymást és lötyögött benne a kábel. Pedig arra is ugyanígy vigyáztam. Nem tudom, hogy a C szabvány része lett-e a csatlakozót kívülről tartó kis fém keret anyaga, de eddig amivel találkoztam, mint elég jónak tűnt.
-
silentkiller
senior tag
Hm, én az iPhone 11 Pro-hoz mifo 05-öt használok és nem hiszem, hogy akár ez az AirPods a közelébe érne (hangzás, rendelkezésre állás, stb.), mindezt harmad áron.
-
válasz
kalanchoe #69 üzenetére
A gyári kábelnek egy baja van csak,hogy rohadt merev.Megvan a trükkje,hogy nem szabad gyűrni,hanem szépen lazán kell összetekerni.Mondjuk röhej,hogy ennyire vigyázni kell vele...
Húgom gyári kábele 2,5 évesen hibátlan,de nagyon vigyáz is rá.
Pont a kényessége miatt van elrakva S.O.S kábelnek az enyém,strapára a szövetborításos Blitzwolf és Baseus kábeleket használom,na azok bírják a kiképzést. -
Noukoum
veterán
válasz
kalanchoe #69 üzenetére
Megtört? Ugyan kérem, itt a megoldás.
-
kalanchoe
senior tag
Mára az összes még használatban lévő microUSB eszközömet úgy kell töltenem, hogy közben a kábel feszítve van, vagy alátámasztva, stb.
Én évek óta használok microUSB-s készülékeket, és eddig 2 olyan eszköz volt, aminek a kábelét meg kellett támasztania, hogy töltsön, tehát nem világvége. de nyilván, a Type-C sokkal jobb, kiforrottabb, és gyorsabb vele a töltés is.
Viszont, a lightning csatlakozós kábelek sem valami tartósak, ha a gyári megoldásokat tekintjük. Szerintem az Apple egyik legsilányabb terméke, ami pillanatok alatt szétszakad, megtörik. De legalább (itt is) le lehet húzni vele a felhasználókat.
-
aujjobba
addikt
Azért volt megváltás, mert a microUSB kábelek az egyik eszközben lötyögtek, a másikban szorultak, mintha nem is szabvány szerint készültek volna.
Nem a 100 Ft-os ebay-es kategóriáról beszélünk, mégmielőtt.
Mára az összes még használatban lévő microUSB eszközömet úgy kell töltenem, hogy közben a kábel feszítve van, vagy alátámasztva, stb.
Ehhez a képest a lightning egy álom.Az USB-C már más tészta, ott végre megoldották ezeket a gondokat.
-
joey04
titán
Szerintem a jelenlegi technológia mellett ezek a bt fülesek továbbra sem jók és kényelmesek. Ez sem kéne. A konkurenciánál ügyesebb, de ennyi.
-
Silenzio
addikt
Galaxy Buds-zal egyik sem történt még eddig, és az általam olvasott tesztek szerint hangminőségben is veri az Airpods 2-t is.
Mi a pöcsöm kerül ebbe meg százezerbe?! Ronda, mint az összes többi. Kis csapok, pálcikák állnak ki a füledből. Szánalmas.
Amúgy miért volt a lightning űrtechnika és megváltás? Mert mindkét féle módon be lehetett dugni? Tyűha. Még mindig USB 2.0 szabványon van ragadva.
-
batai15
félisten
Lesz már mit másolni a többi gyártónak .
-
-
Hank18
csendes tag
En eppen a hangszigeteles miatt vettem az elozo modellt. Tudom hasznalni vezetes, vagy munka kozben ugy hogy kozben hallom mi zajlik korulottem. Hangszigetelesre van egy Bose fejhallgatom zajszuressel. Gondolom ki lehet kapcsolni rajta a zajszurest. Mindenesetre erdekes lehet, egyszer talan veszek egyet. ez mar tenyleg tul sok arban nekem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Már az első airpod ára is átlépte nálam a tűréshatárt, a második pláne, ez meg totál agyament ár.
A tesztek szerint mindegyiknél volt olcsóbb és jobb hangminőséget, extra feature-t adó megoldás és gondolom ez se lesz kivétel ilyen áron. Ezeket tényleg csak az választja akinek a márkanév és a magas árcédula a fontos, nem a hangminőség.
-
aujjobba
addikt
Ebben egyetértünk, minden szempontból a teljesen egységes szabvány használata lenne a célravezető.
Azt lássuk be, hogy amikor a lightning megjelent, az akkoriban használt microUSB-hez képest űrtechnika és megváltás volt.
Az USB-C már ahhoz képest tényleg szuper, én azt gondolom hogy idővel az Apple is át fog állni, szerintem épp egy átmenet közepén vagyunk, ami az USB-c Macbook-kal és iPad-del kezdődött.#57 Felesbandi: na azért az airpods sem hibátlan, elég ritkán de itt is vannak anomáliák. Előfordul hogy nem csatlakozik, vagy várni kell rá félpercet, esetleg csak az egyik fél csatlakozik fel, tokba visszahelyezés után még aktív a kapcsolat a tokban szól a zene. Ezekkel találkoztam eddig, ritka, de megesik.
-
Felesbandi
senior tag
Nincs iPhone-om és gyaníthatóan nem is lesz még egy darabig, de ha lenne, biztos ezt a fülest venném. Sima AirPods nekem nem jött be mert agybadugós párti vagyok, az meg még csak bele se ment a fülembe. Ez a pro változat viszont szerintem tökéletes lenne nekem, így aktív zajszűréssel egyszerűen nem tudok belekötni.
Lehet, hogy vannak hasonlóan jó alternatívák, de az, hogy kiveszed a dobozból és már párosítja is magát az iPhone-hoz mire a füledbe teszed számomra verhetetlenné teszi. Legalábbis iPhone-hoz verhetetlen.
Androidon időnként a bluetooth-os fülesem nem akar egyből csatlakozni. Ez szerencsére nem gyakori, de így is gyakrabban jön elő, mint illene és akkor baromira idegesítő.
Így a hibátlan párosítás és az aktív zajszűrés számomra tökéletessé tenné.Persze iPhone-om sincs és gazdag se vagyok annyira, hogy lelkiismeret furdalás nelkül megvehessem, szóval számomra nem sok vizet zavar.
De azért jó, hogy mostmár van ilyen opció is.
-
vicze
félisten
Azért elavult, mert az Apple nagyon bátran elhagyott minden mást, és azt mondták, hogy ez a jövő.
Pont az lenne az egész USB-C lényege, hogy egyetlen egy kábel kell, és nem kell azon szenvedj USB-A, Lightning, vagy USB-C-t akarsz valamibe dugni, hanem minden tök ugyanaz.Amit jelenleg az Apple csinál az a userek szívatása, a két külön rendszer párhuzamos fenntartásával.
-
nevemfel
senior tag
A lightning 2013-ban jött ki, akkor az usb-c még eléggé gyerekcipőben járt. Érthető, hogy a megjelenés után 2-3 évvel, miután az összes tartozékgyártó átállt a 30 pin ipod csatiról a lightningra, hogy miért nem cserélték le megint. Most viszont már időszerű lenne, pláne, hogy a Pro gyorstöltőjén is usb-c csatlakozó van.
-
Noukoum
veterán
válasz
whatwhatwhat #53 üzenetére
Azoknak már nem kell kímélni az aksiját. Ott ez már nem szempont. De cserébe nem 3 óra a töltés, hát nem szuper? Mindenben a rosszat látni
-
aujjobba
addikt
Apple termék, kötelező belekötni, ha jó, ha nem.
(#31) vicze1: plusz a watch meg az ATV, bár ezekhez nem kell lightning valóban.
Mindenesetre akár van valakinek iPad és/vagy Macbook is a tarsolyban, egy lightning kábel valószínűleg van nála a telefon miatt.
Én azt sem látom be, hogy mitől olyan elavult a lightning a többihez képest, bedugom, működik, tölt, ennyit várok tőle.
Persze értem én, van aki naponta súlyos gigabájtokat mozgat a telefonról fel/le, ami miatt érvágás lehet neki az usb3 hiánya. -
lo_jo
senior tag
Én sem igazán értem. A 11 pro mémeket értem, teljesen jogosak, bár élőben szebb, mint képeken, de még mindig vicces, amikor ránézek. Ott tényleg voltak jók, de ez nekem erőltetett. Nagyjából ilyen egy fülhallgató formája, ami nem a Samsung által is használt bumszli formát követi. Biztos nem láttak még a millió piacon lévő agybadugós/gumiharangos fülhallgató közül egyet sem.
-
vasi89
őstag
-
aujjobba
addikt
Ha nem adnak kábelt hozzá az tényleg gáz, úgy emlékszem az airpods-hoz kaptam, bár lehet tévedek.
Nem állította senki, hogy az airpods-nak szuper hangzása lenne, nem is azzal reklámozták.
A konkurrenseivel normálisan telefonálni nem lehet (legalábbis amikről tesztet tudtam olvasni), mert nem szűrik ki a környezeti zajokat, ebben az airpods sokkal jobb.
Az airpods pro-val kapcsolatban az eddigi tesztek pozitívan nyilatkoznak, személyes tapasztalatom nincs, várhatóan nem is lesz.
Egyrészt mert számomra drága, másrészt ha már ANC akkor valami komolyabb fejhallgató inkább (Sony, Bose), harmadrészt az agybadugós fülest nem tudok sokáig elviselni. -
Kasya
nagyúr
válasz
sohajda90 #14 üzenetére
Az Apple mindig hangoztatja (vagyis Jobs es Ive idejében) hogy mekkora dizajn guruk. Erre egymas utan a mar meglevo dizajnelemeket hasznaljak fel (siman megerne egy cikket szakmai szemmel a munkajuk), melyekre jo pelda a meme cunami, ami termekrol termekre kovetik egymast.
Anno emlekszem, az ora dizajnert is kemenyen kellett fizetniuk.Amire kiakarok lyukadni. Ha egy dizajnra oly sokat ado ceg megoszto formaval rukkol elo, akkor a tomegben a hiba, vagy az ő munkájukban? Mikozben a Samsung, vagy más cég aki probal egyedi, de uttoro lenni, egyben kepes (nem mindig) egyeni, tomeg által elfogadott es szepnek itelt dizajnnal megjelenni a piacon.
Persze, az Apple nem akar tömegtermék lenni... -
vasi89
őstag
az hogy egy vacak töltőkábelt nem képesek hozzá adni 100ért, és akkor most mindenkinek ez lesz az etalon eddig meg fikázva voltak az agybadugósak mert az airpods a király. Csak hogy az airpod hangzása még a gyári 10e ft-os vacak szintjén is gyászos nem egy 60 ezres fülhallgatónál. Engem se lepne meg ha ez is ugyan azt a vacak hangzást tudná csak már zajszűrősen. Ennyiért valóban ott a sennheiser és a beoplay is.
-
Béééla
őstag
Nem baj, majd elkesergünk valahogy a sarokban, biztos nekünk nincs humorérzékünk
-
vicze
félisten
Ezek szerint iPhone-on és AirPods-ot kivéve nem rendelkezel semmilyen Apple eszközzel.
Halkan megsúgom, hogy a MacBookokon csak USB-C van(3éve!), az iPad is USB-C. iPhone 11 Pro egyik fele már legalább USB-C. (Baby steps...) Erre továbbra is tolják ki az elavult szabvánnyal az eszközöket, és szívatják a saját usereiket, az saját eszközökön belüli inkompatibilitással. Nem is tudom mi benne a ráció...
-
nevemfel
senior tag
-
-
kalanchoe
senior tag
Ez se lesz szépségkirálynő... ettől még az előző generáció/sima modellek is jobbak.
-
Alexios
veterán
Engem nagyjából hidegen hagy a cucc, de pont itt nincsenek nagyon elszállva az árral szerintem, minőségi aktív zajszűrős vezeték nélküli fülesből annyira nincs sok a piacon, főleg nem jóval olcsóbban. Nemrég volt itt az oldalon is Sony wf-1000xm3, az is 80k körül van - hangzásban persze nem tudom hogy viszonyul hozzá.
-
lo_jo
senior tag
Huehuehue, igzdé.
Szerintem a Samu féle earbuds fülbe dugva meg olyan, mintha egy robotporszívó lenne. De most komolyan, egy fülhallgató milyen legyen? Akármit csinálnak, szar lesz annak, aki bele akar kötni. Haters gonna hate.
Ja és mindezt úgy írom, hogy nincs egyik sem, mert nekem on/over ear a kényelmes és napi ~8 órát van a fejemen, úgyhogy egy Sony BT fülessel oldom meg a telefonos és a gépes zenehallgatást is munkába menet-jövet és közben.
-
sohajda90
aktív tag
Én sem értem ezt az Apple design fikázást, főleg amíg nem láttátok élőben. iPhone 11 Pro kamera rendszere is előben kifejezetten vagány és egyedi, tökéletes példája, hogy a textúra, színek és kivitelezés mennyit tud dobni a végeredményen szemben egy koncepció-képpel vagy rossz minőségű kalózfotóval. Pl.: iPhone 11 Pro kamerái azáltal hogy ugyanolyan színű, de más kezelésű üveg borítja, mint a hátlapot simán sokkal jobban néz ki, mint a Google Pixel 4 papíron nagyon hasonló elrendezése a fekete accent-tel.
A sima AirPods is az egyik legszebb kompakt vezetéknélküli füles, sokkal elegánsabb és diszkrétebb, mint a bumszli EarBuds például...szerintem élőben tuti ez is ízléses lesz... -
Itt majd jó lesz nekik is.
Kicsit az IPS vs. Amoled téma jut róla eszembe.
Amíg az iphone IPS paneles volt csak és kizárólag,addig sokan fikázták az oled kijelzőket.Természetellenes,túlszaturált,beég,az ips panel sokkal jobb,nekik sose kéne oled kijelző stb...
Érdekes,hogy az X óta senki se fikázza az oled kijelzőket,sőt a többség imádja.
Ez lesz itt is.
Hirtelen azoknak is kényelmes lesz az ie kialakítás,akiknek eddig nem volt az,mert az “apple ezt is megoldotta,jobban csinálja”.
Persze tisztelet a kivételnek. -
petymeg
addikt
Százé' ajándék!
Ezzel a fülből kilógó csökevénnyel olyan, mintha egy vezetékesről vágták volna le. Szóval dizánjban van hova fejlődni, egy Jabra Elite 65 vagy egy Galaxy Buds mennyivel szebb már. De ez legalább egyedi, első blikkre tudja az ember, hogy Xiaomi, izé Apple. -
aujjobba
addikt
Mármint miért kellene ennek facepalm-nak lennie?
Mindegyik apple eszközöm lightning zsinóros, nem is értem miért szeretnéd hogy ez másmilyen legyen.
Tartsak magamnál egy lightning kábelt hogy tölteni tudjam a telefonom, meg pluszban egy pl. usbC-t csak a füles miatt? Mi ebben a ráció? -
vicze
félisten
"Lightning csatlakozós zsinórra lesz szükség"
Hogy nincs még facepalm smile.
Szóval ez elég érthetetlen.Arra azért kíváncsi vagyok, hogy azok akik a earbud kialakításért ajnározták, fikázzák-e majd az IEM kialakítást, miután szó nélkül megveszik...
-
aujjobba
addikt
válasz
CptAdamica #8 üzenetére
Biztos vagy benne?
Nem sok vezetékmentes ANC füles van a piacon, ami van azok is mocskosul drágák. -
CptAdamica
veterán
Ára beteg, ez már tényleg csak a fanatikusoknak való, mert ennyi pénzért azért kinyílik a világ.
-
Én frászt kaptam mindig is az apple füles dizájnjától.Kiesik a fülemből,nincs rendes izolációja.Régóta vártam,hogy mikor lesz egyszer egy ie fülesük,végre lett.
De ilyen áron...
Van egy érzésem,hogy hangminőségben még mindig nem tudtak felnőni a hasonló árú más gyártók füleseihez (Sennheiser Momentum TWS,Beoplay E8). -
collecting
tag
Holnap meghozza a futár
Én valami tutiságra számítok, mivel a sima AirPods-cal is meg vagyok elégedve, csak a szigetelés hiányzott belőle. Ez a Pro viszont a leírtak alapján sokkal többet hoz, mint fizikai szigetelés. ANC nagyon menő egy ekkora házban, meg a szellőztetéses dolog azért nem mindennapi. -
Kasya
nagyúr
-
marcarc
senior tag
"magic you never heard" - kivéve ha már volt szerencséd használni aktív zajszűrős fülest. Az apple BS-t leszámítva ha valóban sikerült nekik beletenni a technológiát ebbe a form factorbe akkor le a kalappal. Meghallgatnám, de nem veszek lutrira semmit, ha meg már ennyit akarok költeni akkor csak Bose.
-
*Mukeey*
addikt
Biztos, hogy nagyon jò cucc. De az árral megint elszálltak. Ennyiért szinte bármi van a piacon...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újratervezett AirPods Pro aktív zajszűréssel, nyomásérzékeny vezérléssel és Qi töltéssel mutatkozott be.
- Gumi és felni topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendszergazda topic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Milyen SSD-t vegyek?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest