- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
aujjobba #466 üzenetére
jaj, de beleszólt az auto correct
Olvastam másoknál is, de általában szokott valami egyéb gond is lenni ilyenkor, viszont én nem mondhatnám, hogy nem úgy működik mint azelőtt. Ettől persze majd lehet, hogy szerviz lesz a vége, de az nekem nagyon kiesik, így majd egyszer ki tudja mikor esetleg talán.
Mivel nem zárható ki, hogy esetleg FW probléma, ezért a kérdés továbbra is áll, hogy másnak nem változott meg a teszt kimenetele? -
Dzsuri89
őstag
válasz
aujjobba #205 üzenetére
Hidd el hogy nem, vittem anno vissza drága fülhallgatót és szó nélkül visszavették, mert meg se mondtad volna rajta, hogy használva volt.
Mutass nekem egy jogszabályt, ahol kimondottan leírják, hogy fülhallgató esetén nincs elállás. Amiket te írtál az full evidens, mert higiéniai termék, ahogy általam felsorolt borotva is. A fülhallgató is lehetne az, de arra nincs jogszabály.
Majd megírom mire jutottam. -
Silenzio
addikt
Hát a fene tudja, csak március óta van meg. Viszont eddig 3x ejtettem le tartóstól, nyekkent nagyokat, de még bírja, esztétikai hibája se lett.
(#75) weberzolee: Mate 20 Próm van, egyetlen egyszer sem forrósodott fel eddig, pedig játszok rajta orrba-szájba. Ha töltőn van és úgy nyomok valami erőforrásigényest, akkor langyosodik, de még meleg se volt soha.
-
Surfym@n
senior tag
Nézz meg egy Jabra Elite 75t - "nulla" kilógással, s jobb használati időkkel.
Más:
Jópofa dolog az aktív zajszűrés, bár utcán még veszélyesebb szituk lesznek miatta.
Egy Jabra féle "áthallás" funkció sokkal többet ér ebben a kategóriában sztem (ha hozzád beszélnek, nincs szükség kivenned a fülest stb) -
kalanchoe
senior tag
Mára az összes még használatban lévő microUSB eszközömet úgy kell töltenem, hogy közben a kábel feszítve van, vagy alátámasztva, stb.
Én évek óta használok microUSB-s készülékeket, és eddig 2 olyan eszköz volt, aminek a kábelét meg kellett támasztania, hogy töltsön, tehát nem világvége. de nyilván, a Type-C sokkal jobb, kiforrottabb, és gyorsabb vele a töltés is.
Viszont, a lightning csatlakozós kábelek sem valami tartósak, ha a gyári megoldásokat tekintjük. Szerintem az Apple egyik legsilányabb terméke, ami pillanatok alatt szétszakad, megtörik. De legalább (itt is) le lehet húzni vele a felhasználókat.
-
Silenzio
addikt
Galaxy Buds-zal egyik sem történt még eddig, és az általam olvasott tesztek szerint hangminőségben is veri az Airpods 2-t is.
Mi a pöcsöm kerül ebbe meg százezerbe?! Ronda, mint az összes többi. Kis csapok, pálcikák állnak ki a füledből. Szánalmas.
Amúgy miért volt a lightning űrtechnika és megváltás? Mert mindkét féle módon be lehetett dugni? Tyűha. Még mindig USB 2.0 szabványon van ragadva.
-
-
vicze
félisten
Azért elavult, mert az Apple nagyon bátran elhagyott minden mást, és azt mondták, hogy ez a jövő.
Pont az lenne az egész USB-C lényege, hogy egyetlen egy kábel kell, és nem kell azon szenvedj USB-A, Lightning, vagy USB-C-t akarsz valamibe dugni, hanem minden tök ugyanaz.Amit jelenleg az Apple csinál az a userek szívatása, a két külön rendszer párhuzamos fenntartásával.
-
vasi89
őstag
-
vasi89
őstag
az hogy egy vacak töltőkábelt nem képesek hozzá adni 100ért, és akkor most mindenkinek ez lesz az etalon eddig meg fikázva voltak az agybadugósak mert az airpods a király. Csak hogy az airpod hangzása még a gyári 10e ft-os vacak szintjén is gyászos nem egy 60 ezres fülhallgatónál. Engem se lepne meg ha ez is ugyan azt a vacak hangzást tudná csak már zajszűrősen. Ennyiért valóban ott a sennheiser és a beoplay is.
-
vicze
félisten
Ezek szerint iPhone-on és AirPods-ot kivéve nem rendelkezel semmilyen Apple eszközzel.
Halkan megsúgom, hogy a MacBookokon csak USB-C van(3éve!), az iPad is USB-C. iPhone 11 Pro egyik fele már legalább USB-C. (Baby steps...) Erre továbbra is tolják ki az elavult szabvánnyal az eszközöket, és szívatják a saját usereiket, az saját eszközökön belüli inkompatibilitással. Nem is tudom mi benne a ráció...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újratervezett AirPods Pro aktív zajszűréssel, nyomásérzékeny vezérléssel és Qi töltéssel mutatkozott be.
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest