Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
tudom sokan nem adnak erre az oldalra, de sokaknak [érdekes lehet]
-
kisza25
félisten
1-2€-ért nem töltene le mindent, csak ami valóban kell neki, de ezeken a torrent oldalakon van sok ratyi minőség amiért nem hinném, hogy pénzt adnának ki,
nekem a HD tartalmak kellenek, de jelenleg nincs olyan asztali, vagy beépíthető BD lejátszó amire futná, szerintem mesterségesen tartják magasan az árat
otthon nem is nagyon szoktam találkozni BD filmekkel,
itt Ausztriában+több van mint DVD, 10-20€-ért,meg is venném, de nem tudnám lejátszani, meg nincs rajta még magyar felirat sem, nem tudom mennyibe lenne azt a pár MB-ot rárakni egy DLBD lemezre, mert angol+hun felirat már bőven jó lenne, de ugye más régio és, ha átállítod a lejátszót akkor meg a magyart nem játssza le, ráadásul korlátozva van az állíthatóság száma
otthon hol lehet BD filmeket venni jó áron? -
kisza25
félisten
válasz
WonderCSabo #866 üzenetére
én nekem már nem az első szezonom Ausztriában és biztosíthatlak az átlag osztrák 1700-1800€-ot visz haza nettó~400-500eFt, a legtöbb dolog azonos áron van, amit mi otthon családi autonak veszünk olyat vesznek az asszonynak, gyereknek 2.autonak,
az kerül "sokba" amihez sok élőmunka szükséges, húsok, gyümölcsök, pékáru, vendéglátás, szálloda...
itt alapon sokkal nyugodtabbak az emberek, mert nem a mindennapi megélhetésért küzdenek.Itt a faluban mindenki előre köszön, a boltokban a pénztáros kellemes hétvégét kíván...
visszatérve játékokra, tegnap előtt nézegettem, legújabb játékok 40-59€, de régebbieket 10-20€-ért lehet kapni(GRID,NFSshift,DIRT...), de kicsit régebbi címeket 2-3-as csomagban 10-20€-ért -
kisza25
félisten
válasz
#27441408 #856 üzenetére
akinek van egy kis esze, az nem valós névvel/e-mail-el regel, átküldi ip-jét egy titkosító szerveren és letitkosítja a vinyót amire tölt, amúgy az, hogy be vagy regelve egy ilyen oldalra az még semmiképpen sem bűncselekmény, abszolút nem biztos attól még, hogy töltöttél le, vagy fel valamit, mert sokan azt sem tudják mi az a torrent,vagy bittorent kliens és csak hallottak róla még nem biztos, hogy maguktól fogják tudni kezelni, ezeket a regisztráltakat, hogyan szűrnék ki?
-
kisza25
félisten
válasz
BalaNce87 #853 üzenetére
gondolod, ha megkérdeznéd a fakabátot mi az a vincsi tudná
szerintem a puska előbb jutna róla eszébe
de nem is az a dolga, ilyen esetekben mindig a teljes gépet foglalják le.
Azért ők, mert ők járhatnak el, a többi pedig a bíróság és az ügyvédek dolga.
Lauda: gondolod, hogy megkeresnek 100000 usert?vagy csak szúrópróbaszerűen, annak meg megint mi értelme lenne -
kisza25
félisten
nem semmi mennyi hozzászólás született a témában ennyi idő alatt
vajon miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged