Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
astroblack #94 üzenetére
''artiston belül vannak az albumok, amit nem értek. Nem került volna semmibe a srácoknak, hogy a főmenübe is berakják az album opciót.''
ezt én sem értem. Mondjuk tőlem elég távol is áll a tagekkel való machinálás,
de az U3-on megnéztem, és a következő ''mezők'' szerint csoportosít:
artist
albums
tracks
favorites
new music
genre
year
és a végén van még olyan, hogy
folders, ebben megtalálom a megszokott könyvtárszerkezetet. -
Pompi
nagyúr
válasz
astroblack #94 üzenetére
''Meg az n71-et''
Gondolom N91-et akartál írni... -
Geli
senior tag
válasz
astroblack #88 üzenetére
mivel egyedül a 3250t adták ki zenemobilnak...és abban tökéletes a kereső...
egyébként meg úgy tudom a többiben is van m3u alapu listakészitő...
egy képről hogy állapitod meg hogy nincs benne kereső?ez roppant mód érdekelne....
3250ben eladőalapon,és számcím alapon is lehet keresni (bár ezt inkabb ugrasnak nevezném,mert egyből szűr,nem kell rá várni mint egy ''keresésnél'' )
és még vmi, 3250re lehet telepiteni igazi keresőt....egyéb?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
astroblack #90 üzenetére
ok, már értem, hogy mit hiányolsz. Ezt találtam a témát illetően:
A médialejátszó már nem jött be ennyire. Lehet, hogy csak az újdonság miatt, de a
menüjével nem tudtam megbarátkozni. A menüpontok valahogy nem fogtak meg, nem tűnt logikusnak a dolog. Miért próbálja rám erőltetni a gyártó az előadók szerinti rendezést? Nekem ez sosem jött be. Szeretem a zenéimet saját szisztémám szerint rendszerve könyvtárakban tárolni. Ezt sajnos itt nem tehetjük meg. Hiába teszem be a zenéket könyvtárakba, betölti őket egy közös listába, és onnan választhatom ki, hogy melyiket szeretném lejátszani. Igen jó volt 3 db Track9 közül kikeresni, hogy melyiket akarom hallgatni. Lejátszási listákat beállíthatunk, azonban a számok sorrendjét már azon belül nem. Így ezt sem tartom használhatónak. Egyébként a telefont nem sikerült rábírnom semmilyen playlist kezelésére, bármit töltöttem rá, csak bután nézett vissza. Lehet, hogy egyébként működik, csak nekem nem sikerült rátöltenem, de egy idő után feladtam a próbálkozást, mint ahogy az átlag júzer is tenné (és most én is az vagyok). Hiányzott még nekem, hogy a számokban nem hagyhattam emlékeztetőket, így volt olyan, hogy egy 120 perces mixet a közepéig tekergettem, mivel nem akartam még egyszer az egészet meghallgatni. Sajnos a keresés sebességét sem tudjuk állítani, ami szerintem pedig igen hasznos opció, legalábbis a testreszabásnál. A hangszínszabályzót egyébként sikerült belőnöm megfelelően, viszont a Megabassnak nem találtam túl nagy értelmét, ugyanis a legtöbb ütősebb basszusnál betorzította a füleseket, szerintem a lazább funkysabb zenéknél használható csak ki, ott ugye nincs nagy mély. A hangerejét a kis drágának kevésnek találtam. Néha még hangosítottam volna, de már maximumot mutatott, ebben is jobb volt a lejátszóm.
mamakedvence írja a mobilarénán
amiről én beszéltem:
''Az ''Előadók'' menüpontban bizony mappába rendezve vannak a számok (kis trükk, hogy ehhez két mappamélység kell). És nem kell a hozzáadott szoft sem a feltöltéshez.''
Viktor77 írja a teszthez tartozó topicban
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
astroblack #88 üzenetére
én úgy tudom, hogy működik valami módon ezeknél is a könyvtárszerkezet alapú navigáció,
asszem valamilyen szintre kell ''lemenni'', tehát a gyökérbe másolva nem látja a könyvtárat,
de annál beljebb már igen. valami ilyesmi rémlik,
szerintem mobilarenan olvastam még talán a w800i-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest