- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
astroblack
tag
''Mondjuk tőlem elég távol is áll a tagekkel való machinálás''
Egy ideig én is így voltam vele, de sikerült megbarátkoznom a gondolattal. Nagyrészt úgyis teljes albumokat hallgatok és a ma létező id3tag editor progikkal egy másodperc alatt lehet válogatásokat közös albumnévre írni.
A leginkább felhasználóbarát megoldás kétségtelenül az iaudioban alkalmazott módszer, ott azt használod, ami neked fekszik. -
astroblack
tag
Köszi, időközben megtaláltam a cikket!
''Az ''Előadók'' menüpontban bizony mappába rendezve vannak a számok (kis trükk, hogy ehhez két mappamélység kell). És nem kell a hozzáadott szoft sem a feltöltéshez.''
Igen, én is erre gondoltam, csak a mappa szó nem illik ide.
Szal vhogy így: Artist -> Album
Album
... -
astroblack
tag
Könyvtárszerkezetet sztem egészen biztosan nem tudnak megjeleníteni, én az id3t alapú keresésről beszéltem. Még ugyan nem próbáltam ki egyik w-telót sem, csak képet láttam a keresőmenüről és ott bizony csak artist, track, meg playlist van feltüntetve. Persze lehet, hogy artiston belül még albumokra is felosztja a zenéket. Ha vki tud erről vmit, plíz enlájten mí.
-
Geli
senior tag
én #67 ''nekem az összes mp3am 192 és 230között van,ezalatt nem is hallgatom meg!''
te #69 ''128 kb/s-os bitráta mellett valszeg nemigen lehet hallani különbséget..de magasabb bitrátán (mondjuk 192) már jelentkezni fognak''
én erre gondoltam.
szerk: hamár a legjobb mp3lejátszókat hasonlítjuk a telókhoz,akkor legalább a telóknál ne a low-end kategóriát nézzük már... 3250,w800,w810,w830,w900,w950, mind bővíthető 1-2-4gigás kártyákkal, utóbbi alapból is 4gigával van plusz még bővíthető is...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
Szerintem is jó dolog a FLAC támogatás, örülök hogy van már ilyen, csak annak nem, hogy már ennek is örülni kell, amikor van még pár másik támogatásra érdemes codec is. Már említettem párat, de pl. beszéd codec (Speex, Audible) végképp egyikben sincs, pedig biztos használnák néhányan, arról nem is beszélve, hogy a diktafon funkció is tömöríthetne ilyesmibe...
Használható vorbis támogatás egyébként pl. a Samsung-nál is elég régóta van, de ezek szerint ezt a kis, elhanyagolható gyártót már nem tartod nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest