Aktív témák
-
faster
nagyúr
Yutani mindjárt az elején leírta a lényeget: Gazdasági döntés ez, nem pedig szeretem-nemszeretem dolog.
Nem tudom, mit nem lehet ezen nem érteni. Csak a sz@rnak adunk egy pofont jobbról egy pofont balról és mindig ugyanott kötünk ki.
DCsaba: Tudod mit, jó , szemét az Intel, r@hadjon meg, kész, én befejeztem ezt a témát. Baromira unalmas mindig ugyanazt leírni más megfogalmazásban. :((( -
DcsabaS
senior tag
''sőt őszintén és férfiasan be kell hogy valljam még azt se vágom igazán, hogy mi az amit én állítok és te nem értesz vele egyet...''
Én úgy vettem észre, hogy Te lényegében negligálod, vagyis elhanyagolhatónak tartod azokat, akik Win98-on akarnak 1 GByte RAM-ot használni. Ez egybevághat az Intel és Microsoft gondolkodásával, de mégsem jelenti azt, hogy helyes lenne. (Legfeljebb csak megtehetik, mert a piaci pozíciójuk olyan erős.) -
faster
nagyúr
Én nem fogom megsiratni a 98-at. Mióta Inteles gépem van, azóta szinte csak NT és XP volt fent rajta. A teljes képernyős kékszínű karakteres hibaüzenet, ami pl. olvasási hibánál jön elő egy agyrém a 98-nál. Mikor először megláttam, az jutott eszembe, hogy ez nem is oprendszer, csak valami imitáció. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Crypto Trade
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest