- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Vagy Te netalán az Intel/Microsoft cégekhez tartozol?!?
Miért, te talán a Teréz anya számítógépes egyletnek dolgozol, ennyire nem tudod felfogni, mit jelent az a szó, hogy üzlet? Marhára szeretem, amikor érvekből kifogyva fejemhez vágnak ilyen ökörségeket. Nem vagyok Intel/Microsoft cég tagja, de attól még nem muszáj egyetértenem azzal, hogy micsoda szemét cég ez az Intel/Microsoft, és nahát és ejnye.
Csak az Intel és a Microsoft számára elhanyagolható, a kisebb cégek és a felhasználók számára egyáltalán nem!
Magyarázd már meg nekem, miért kellen foglalkozni az Intelnek egy olyan dologgal, ami nem termel pénz neki? Talán te kifizeted neki? Vagy a kisvállalat, amelynek arra van pénze, hogy Alderwoodot vegyen, hozzá PCI-Express videokártyát!!!!! de arra nincs, hogy oprendszert is? Ha meg régi szutyok szoftvert használ, akkor miért vesz Alderwood chipes alaplapot????
MS-DOS alá sincsenek már új driverek, mégsem döröbölnek az Etióp számítógépesek, hogy a Microsoft mekkora szemét mert a DOS supportját nem folytatja az idők végezetéig? -
rog
addikt
:)
én ezt nagyon jól tudom. viszont te vajon tisztában vagy vele, hogy te meg felnagyítod a dolog jelentőségét?
de nem ez itt a lényeg, hanem hogy maga a kérdés az ami bagatel. mármint hogy te vagy én mit gondolunk a dologról. (vagyis én azok számának a jelentőségéről akik 1gb+win98-at használnak, te meg erről a véleményemről).
és ezt kérdeztem többször is. hogy minek erről vitát nyitni?
hiszen a téma nem erről szólt volna, hanem hogy minek támogatni egy hardvergyártónak egy olyan oprendszert, amit nem fog futtatni senki az új alaplapjával. ellenben itt okosakat mondunk arról, hogy ki milyen gépen használ win98. amikor ez tök mindegy, mert azokat a gépeket támogatja a win98 és a hardvergyártók is. (há' különben most hogy használnák őket? :)) )
szal. lazíthatsz és is azt tenném. ;) -
X-COM
nagyúr
ha elolvasod a linket, amit beszúrtam, ott a workaroundoknál szerepel a megoldás amit írtál, és a rog általá beszúrtban pedig a másik ''fele'', ha 1,5gigánál többet használnál
szó sincs titkolódzásról, csak addot konfigokban ez a workaround sem működhet, akkor jön, hogy msconfig-gal kézzel le kell szorítani 512megára -
rog
addikt
szerintem meg arról van szó hogy marhára nem jött le amit írtam, hiába ismételtem meg 2,5x is..
de tudod mit:
a jelek szerint nem ismered eléggé a magyar realitásokat, mert pl. az intézmények jelentős részében. (ha statisztikailag néznénk akkor mindben) egyszerűen vagy nem 1gb ramot vagy nem win98-t használnak. ennyit és nem többet mondtam, amikor azt mertem mondani, hogy a win98+1gb probléma minimum olyan jelentéktelen, mint hogy az új intel chipset driverekből nem készül win98-as változat...
komolyan értetlenül állok a probléma elött, hogy miért kell ezt ennyit ragozni..
sőt őszintén és férfiasan be kell hogy valljam még azt se vágom igazán, hogy mi az amit én állítok és te nem értesz vele egyet... -
rog
addikt
:) indítjuk a szókiforgató versenyt?
amire gondoltam, és remélem olvasva más is ezt tette, hogy mondjuk 1 millió win98 használóra jut 5db olyan aki win98+1gb rammal próbálokzik még mindig.
ezért bátorkodom elbagatelizálni a win98 futtatásának lehetőséget 512mb ramnál többel szerelt gépeken.
és azt sem értem miért erőletetjük ezt a szálat még mindig... igen, lehet használni 1gb rammal w98-at. ez tény. de itt nekünk (akik írjku és olvassuk ezt a topicot) ez csak ''elméleti lehetőség'' marad, szükségünk nincs rá. (igen tudom hogy van olyan akinek igen, őt megkérem ne írja ide, mert tudok róla hogy létezik) -
X-COM
nagyúr
bizonyos gépeken stabil lehet, bizonyos gépeken pedig nem
ezért hívjuk pc-nek :P
gondolhatod, hogy a microsoft sem viccből adta ki azt a cikket
...If a computer that is running any of the versions of Windows that are listed above contains more than 512 megabytes (for example, 768 megabytes) of physical memory (RAM), you may experience one or more of the following symptoms: ... -
rog
addikt
ja érdemes... de ez csak elméleti lehetőség. a gyakorlatban inkább az a kirívó eset, hogy valaki 1-2gb-s gépet használ, és nem nt-xp linux az oprendszere.
de asszem arról szólt a hír, hogy a dos-win9x vonalnak már végre valahára meszeltek. így is túl sokáig húzta, tovább mint azt indulásakor reméltük :)
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest