- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Yutani mindjárt az elején leírta a lényeget: Gazdasági döntés ez, nem pedig szeretem-nemszeretem dolog.
Nem tudom, mit nem lehet ezen nem érteni. Csak a sz@rnak adunk egy pofont jobbról egy pofont balról és mindig ugyanott kötünk ki.
DCsaba: Tudod mit, jó , szemét az Intel, r@hadjon meg, kész, én befejeztem ezt a témát. Baromira unalmas mindig ugyanazt leírni más megfogalmazásban. :((( -
faster
nagyúr
Vagy Te netalán az Intel/Microsoft cégekhez tartozol?!?
Miért, te talán a Teréz anya számítógépes egyletnek dolgozol, ennyire nem tudod felfogni, mit jelent az a szó, hogy üzlet? Marhára szeretem, amikor érvekből kifogyva fejemhez vágnak ilyen ökörségeket. Nem vagyok Intel/Microsoft cég tagja, de attól még nem muszáj egyetértenem azzal, hogy micsoda szemét cég ez az Intel/Microsoft, és nahát és ejnye.
Csak az Intel és a Microsoft számára elhanyagolható, a kisebb cégek és a felhasználók számára egyáltalán nem!
Magyarázd már meg nekem, miért kellen foglalkozni az Intelnek egy olyan dologgal, ami nem termel pénz neki? Talán te kifizeted neki? Vagy a kisvállalat, amelynek arra van pénze, hogy Alderwoodot vegyen, hozzá PCI-Express videokártyát!!!!! de arra nincs, hogy oprendszert is? Ha meg régi szutyok szoftvert használ, akkor miért vesz Alderwood chipes alaplapot????
MS-DOS alá sincsenek már új driverek, mégsem döröbölnek az Etióp számítógépesek, hogy a Microsoft mekkora szemét mert a DOS supportját nem folytatja az idők végezetéig? -
faster
nagyúr
Én nem fogom megsiratni a 98-at. Mióta Inteles gépem van, azóta szinte csak NT és XP volt fent rajta. A teljes képernyős kékszínű karakteres hibaüzenet, ami pl. olvasási hibánál jön elő egy agyrém a 98-nál. Mikor először megláttam, az jutott eszembe, hogy ez nem is oprendszer, csak valami imitáció. :D
-
faster
nagyúr
Eredeti van. Nemrég lehetett olcsón kapni Warcraft2 + Starcraft-Broodwar + Diablo1 kombót párezerért, megvettem.
Szerk: Régebben keringett egy feltört Broodwar+ valami cdfs.vxd fájl, és a windows cdfs.vxd-t kellett lecserélni ahhoz, hogy működjön, és ez a fajta tört verzió nem megy XP/2000/NT alatt, hiszen nem vxd device drivereket haszná, de ez egy hülyeség volt, sokkal egyszerűbben meg lehetett oldani a dolgot.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Én is utáltam programozni win95-98 alá. A drivereknél ez még összetettebb, teljesen más az NT vonal és a 95 vonal driver architektúrája. Mint ahogy ma sem fejlesztenek már win3.1 vagy DOS alá drivereket, úgy egyre többen win95-98 alá sem fognak fejleszteni. Egyszerűen nem éri meg $6000-$10000-et kifizetni havonta egy programozónak, hogy kompatibilitás miatt régi driverekkel szüttyögjön.
Szerk: Ráadásul ki az, aki vesz egy Alderwoodos alaplapot, hozzá Prescottot, aztán elkezdi telepítgetni rá a win98-at? Régi gépeknél még van értelme 95-98-at használni, én is szoktam, de egy vadiúj gépnél marhaság lenne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest