Új hozzászólás Aktív témák
-
ikori
csendes tag
Inkább jó monitorokat építenének mint kamerát osztogatnák, mint a cukrosbácsi. Nálunk van néhány DELL a cégnél 19''-osak, de hogy őszinte legyek egyig rosszabb mint a másik. Útálok előttük ülni, mert kifolyik a szemem, és a zöld betűk nem zöldek rajtuk! Pedig nem a legolcsóbb darabok, a cég nem sóher! Samsung csöves moncsikat vegyetek, az nem fog csalódást okozni. Ja és ha tehetitek PVA-t természetesen.
-
Dr. Akula
félisten
Monitorba webcam... micsoda értéknövelő tényező...
Nyalókát is adnak hozzá, vagy attól már egy teljesen új modell lenne? ^^ -
Brekk
addikt
Ujabb TN fos...
-
ddekany
veterán
Nem ettől van rételme az integrált kamerának, mivel az utólag vásárolt kamerát is fel lehet csíptetni a monitorra, és úgy semmivel sem foglal több helyet... Ennek elvileg akkor lenne értelme, ha vkinek úgyis kell kamera is, és akkor venné a monitort is. Én nem tudom, de meglepne ha ez gyakran előfordulna... szóval kicsit olyan agresszív ez, ''de öcsi, akarsz egy webkamerát''. Hát akar a f...
A monitoron lévő USB viszont jó dolog, főleg mert még nem sok háznál fedezték fel a gyártók, hogy hova kell tenni azt a szerencsétlen USB csatlakozót. -
Petya88
tag
Már pedig jó az, ha teletolják webcam-mel, mikivel és ki tudja még mivel, mert úgyis a monitor van az asztalon és épp kézre is esik ott a billentyűzet előtt.
Hang: ha jót akarsz, akkor úgyis veszel X.1-estés nem használod a beépítettet.
Webcam: 2MPixel bőven elég netchat-hez.
USB: minek turkálnál az asztal alatt?
többfajta bemenet: ha lapul egy családi/céges/bármilyen szerver az asztalod alatt, akkor nem kell bajlódni a dugdosással, csak átkapcsolsz rá. Ha VNCvel kapcsolódsz, akkor még a saját billentyűzeted is használhatod és ott a teljes képernyő...
Hogy miért írtam ezeket mind ide?
Mert ha vki nem akar tízezreket költeni a kiegészítőkre, akkor vesz egy multimédiás monitort pár ezerrel drágábban és ott van az asztalán a pár extra, ha nem is csúcs minőségben. -
ddekany
veterán
Az adatai alapján 99%, hogy TN. (A valós kontrasztot meg ki tudja mennyi, de bizonyára a szokásos 700:1.)
Ezek a webkamerás monitorok... tiszta para. Én kapsából leragasztanám, az a biztos.
(Hogy miért ilyen semmilyen elölről? Nem tudom, de talán azért mert olcsón akarják adni, már Dell-ek közt...) -
ShadowX
őstag
Elölről úgy néz ki mint vmi alsókategóriás f*s. Miért nem volt jó a régi dizájn?
-
greatchaos
addikt
sztem nagyon jó ötlet egy wbkamera az asztali monitorokba is, és azért erre a célra bőven elég a 2 mpixel...
-
shteer
titán
szvsz a webkamerás moncsinak inkább a notebookokban van értelme... ha nagyon szükségem van rá, úgyis veszek vmi jót
a minősége (ami lehet nagyon jó annak ellenére, h a cikk nem tért ki a cam tulajdonságaira) másik hátránya a fix helyzet - a notimban van, nem is szeretem ez miatt használni -
Keitaro
addikt
válasz
Translator #1 üzenetére
Jó eséllyel TN sajnos
Pedig én pl nagyon szimpatizálok a Dell monitorokkal.
Btw. hol a másik két USB? -
Translator
tag
Ez az 1:2000 ugye dinamikus marketing-kontraszt?
(A betekintési szögekről nincs semmi, gondolom, de ha nem a kamera előtt ülsz közvetlenül, akkor úgyse hiszem, hogy sok mindent fogsz látni.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Acer Predator X27 UHD 4K 27" Gamer Monitor, Kalibrált, 144Hz, HDR10, IPS, G-Sync, dobozában
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest