Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Nem ettől van rételme az integrált kamerának, mivel az utólag vásárolt kamerát is fel lehet csíptetni a monitorra, és úgy semmivel sem foglal több helyet... Ennek elvileg akkor lenne értelme, ha vkinek úgyis kell kamera is, és akkor venné a monitort is. Én nem tudom, de meglepne ha ez gyakran előfordulna... szóval kicsit olyan agresszív ez, ''de öcsi, akarsz egy webkamerát''. Hát akar a f...
A monitoron lévő USB viszont jó dolog, főleg mert még nem sok háznál fedezték fel a gyártók, hogy hova kell tenni azt a szerencsétlen USB csatlakozót. -
ddekany
veterán
Az adatai alapján 99%, hogy TN. (A valós kontrasztot meg ki tudja mennyi, de bizonyára a szokásos 700:1.)
Ezek a webkamerás monitorok... tiszta para. Én kapsából leragasztanám, az a biztos.
(Hogy miért ilyen semmilyen elölről? Nem tudom, de talán azért mert olcsón akarják adni, már Dell-ek közt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged