- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aloki
tag
válasz
Fade_Away #38 üzenetére
Nemtom én is kb 1,5 éve nem játszottam, elkent valami wgtouros félpro kisgyerek (a saját hibámból) 2x is és a haragomat a SC CD-ken töltöttem ki.
Felment obsnak egy haverja az egyik játékosnak és mondta ventrilo-n, hogy mit csinál az ellen. Nevet nem mondok, de G-vel kezdődik magyaro. jelenlegi legjobbja és orkyval végződik. Diszkréció mindenek felett. -
Aloki
tag
válasz
Fade_Away #36 üzenetére
Igen valóban egész jól működik, de azért ez elég kicsi és zárt közösség ahol mindenki ismer mindenkit (bár így is volt maphackre és ventrilo-s wilcora példa) és tegyük hozzá, hogy az sc közel se annyira netfüggő, mint mondjuk az fps-ek.
Azért lehet még mindig ott a StarCraft, mert Korában iszonyatos népszerűségnek örvend máig.
Tényleg elképesztő dolgkat csinálnak: szárjátékosok félemztelen fényképezése férfimagazinoknak, sikoltozó tizenévesek hada, külön regggeli műsor starcraftról gyerekeknek, több ezres tömeg a döntőkön, akik egy-egy dropnál felhorkannak meg ilyesmi. Szóval beteg világ az odaát -
Fade_Away
őstag
válasz
Alkarcsont #35 üzenetére
Nemtudom más gameknél, hogyvan de SC-BWnél 2éve nagyon jól müködik az onlineliga. Érdmes megnézni: http://gamestarliga.hu/ t.
azé mennyire durva, hogy 1997es játék még 2005ben is WCG game..... -
Alkarcsont
senior tag
válasz
Overlocker #34 üzenetére
Ki az a hülye, aki 1500Ft-ot fizet egy online versenyre?
-
Overlocker
veterán
Valaki nevezett már?
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
-Jackson- #29 üzenetére
Nem attól függ, hogy megfelel-e a játék versenycélokra, hanem attól ki pengeti a dellát! Felvetetted a bugok és a hitbox kérdéset ebből a szempontból a Q3 siralmas! Tele van bugokkal a hitbox 1 nagy darab tömb mégis sokan úgy könyvelik el a gémet, hogy A VERSENY FPS... De ez a pénztől függ, akár még a Sims is lehetne versenygame
-
-Jackson-
őstag
arra gondolt, hogy megfelel-e a játék versenycélokra. pl a mi autónkkal is tudsz száguldozni, de attól még nemlesz belőle versenyautó... játéknál is fontos, hogy bugoktól mentes legyen, egy fps esetében pl a hitboxok nagyon fontosak, érdemes megnézni pl e téren a különbséget cs 1.6 és cs:source között. míg 1.6-ban ha fejbelősz valakit, azt fejen is találod, addig source-nál ez nagyon-nagyon nemígy van
-
joola
aktív tag
válasz
Alkarcsont #22 üzenetére
Ez tényleg röhej. Csak Magyarországon nagyon sokan UT-zunk, nemhogy világszerte, és képesek kivenni ( sima UT-ra és 2004-re is igaz). Természetesen én is aláirtam a petíciót, dehát ezeknek a pénz a fontos nem a játék.
-
Arhel
senior tag
Hát ez az egész egy nagy .....
És még fizessek is azért mert neten játszom??? LOL!!!!!!
Q3 azért nincs (azthittem hogy tavaly óta már nem kell majd többször leírnom), mert az ID nem adott lóvét, hogy szerepeltesse a játékát! Valószínűleg az UT is erre a sorsa jutott!
Ezt megint nem a játékos társadalom dönti el, hanem a PÉNZ! Azzal játszunk díjakért, amiért fizetnek a kiadók, hogy ott legyenek Szingapúrban! Ennyi! -
-
-
Alkarcsont
senior tag
Nekem az All Seeing Eye UT-ra 3388 embert jelez online jelen pillanatban, ha összevetjük ezzel a listával akkor ott van az első 10-ben a BF1942 mögött a 9 helyen szóval nem rossz az egy 99-es játéktól. Persze nem azt mondom, hogy UT-t a WCG-re, mert azt már sokkal korábban kiszedték viszont az UT2004-et nem volt helyénvaló kivenni, így elkapálják a pro réteget, akik épp most emelkedteki ki ebben a játékban!
-
Alkarcsont
senior tag
COD, MoHAA, vagy BF is elég népszerűek azt is legalább annyira lehetne indítani, mint CS-t! De nem is ez a leg viccesebb, hanem hogy 1. kivették az UT-t hiába írtak több ezren petíciót! A selejtező nem LAN-on lesz hanem online? Mekkora szar már és ezért még nevezési díjat is kérnek holott online versenyeken Pl. ClanBase nincs nevezés! Mégis ki lesz az a hülye aki pénzt fog fizetni, hogy neten játszhasson, amit ingyen is megtehet. Ráadásul net és net között is van ám különbség egy LAN sokkal egyenlőbb feltételeket tudna biztosítani minden induló számára nem is beszélve a hangulatról! Ez a WCG már a LOL kategória
-
Notes
senior tag
NFSU2 fizikája még az árkádok között is szarnak számít, ebben versenyezni?? Igaz mindenkinek egyformán sz_r...
-
Kaoru
senior tag
Azután a rémes riport után a tavalyi wcgről valamelyik kereskedelmi csatornán nem csoda, h nincsenek szponzorok az eddig megszokott LANra, hatalmas port kavartak, amikor 6 éves quakező és játékban fegyvereket használó gyerekeket lefilmeztek, aztán oda vágtak riportokat wcgen résztvevő emberekkel (term úgy vágták össze az anyagot, h semmi köze sem vlt az eredeti riporthoz), aztán telefonáltak be az anyukák, meg követelték a wcg beszüntetését, a szponzorok meg lehúzták a rolót.
-
Frigo
őstag
válasz
Fade_Away #18 üzenetére
Sajnos igen ezeknek a játékokat nem igazán promotálja már a kiadójuk így versenyeken sincsennek kint tehát a HC-k se nyomulnak velük .Plusz UT-nél ott van a rajongótábor megosztotsága (régi UT vs új UT).Szerintem majd ugyanez lesz a Q3-nál is ha kijön a Q4.
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Ha már szóba jött az online FPS-ek népszerűsége ,akkor itt érdemes körülnézni:
Bővebben: link -
Fade_Away
őstag
csben 5ös csapatok vannak. Persze indulhatsz 5ellen egyedül vagy haveroddal párban gl&hf hozzá....
-
Phantom Lord
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
source aztán tényleg baromi jo versenyjáték
-
Aloki
tag
-
Wolverine
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
A Q3 hat éves, ezért nincs a listán...
Q4 már valsz. majd lesz.
-
Fade_Away
őstag
válasz
activision illetve id nemtámogatja semmilyen szinten wcgt ezért nincs Q3 UT, hogy mértnemlesz ezt nemtudom, elég meglepő....
-
Aloki
tag
válasz
Én úgy tudom - ha esetleg lesz CS - akkor 1.6
Az internetes kvali szerintem ökörség..
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Korábban mintha W40k: DoW-ról is lett volna szó...
mod: és a topic miért nem a játékok között van?
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Se UT2004, se Q3?
Menjenek máááá
Remélem legalább az a CS az CS: Source-ot jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged