- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Krix
őstag
A Norton Ghost már régóta támogatja az USB-s cuccokat.
-
eddie303
őstag
Azért nem hiszem, hogy WLAN s ilyesmi eszközökhöz születne driver DOS alá, bár NetWare-n kívül semmiféle DOS-os hálózati cuccot nem láttam.... De lassan ideje volt kiadni egy ilyen drivert, mert azt a kérdést én is sokszor feltettem magamban, hogy hogy is müxhetnek ezek a cuccok DOS alatt, hogy is fogsz te erre windowst (98SE, ME pl.) telepíteni... De sajnos nem volt eddig alkalmam találkozni USB merevlemezekkel :(
-
supercow
őstag
engem az érdekelne, hogy mikor lesz DOS alá driver egyéb hardverekhez... Pl. kábel- és DSL modemek, hálózati kártyák, és ami számomra a legfontosabb a WLAN eszközök :F
-
supercow
őstag
az sajnos csak az ún. Legacy device támogatás, amivel mondjuk a gép alapvető működése megoldható. Ebbe a kategóriába tartozik az USB egér, billetyűzet, de semmi más. Nyomtató, szkenner, gamepad és egyéb driver-függő eszközök nem fognak azzal a BIOS-szintű támogatással menni.
-
LordX
veterán
ÖÖÖÖ...
Az én BIOS-omban van ''USB drive support for DOS''...
Akkor most hogy is van ez? -
nap
addikt
Pozitiv, hogy nem csak az aktualis m$ termekre van tamogatas. Az biztos, hogy nem ez lesz 2003 legtobbet eladott szoftvere. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest