- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őszinte leszek, fogalmam sincs, miért jó neked, ha idejössz és elkezded lehúzni ByB munkásságát, de biztos megvan rá az okod.
Viszont kérnélek, mikor véleményt alkotsz, vedd figyelembe, milyen szintre jutott el ez az egész!
Lehet mondani, h. ilyen rossz, meg olyan rossz ez az egész koncepciósdi, de a fogadtatás közel sem ezt mutatja.
Örülnék, ha nem minősítenél másokat.
Köszönöm. -
ByB
addikt
Az azért érződik, hogy kevés a valós tapasztalatod!
''Hogyan akarod eladni anélkül, hogy valos képet mutathatnál nekik?'' - Nem elsődleges cél az eladás, egyszerűen csak a figyelemfelkeltés, ez pedig tökéletesen sikerült idáig, nem sorolom a híreket és fórumokat. Viszont az eddigi megkeresések alkalmával egy cég sem jelezte, hogy elégedetlen lenne az élethűséggel. Ők is, én is tudom, hogy ezek koncepció tervek, eddig nem használt ötletek rajzai, nem fotói.
''Én a cég helyében kevesleném, hogy BT-s füllbevaló... biztosan minden reggel eszébe jut valakinek u.ez.'' - Érdekes én még sosem találkoztam BT-os fülbevalóval, ahhoz képest, hogy valakinek minden reggel eszébe jut! LOL
''A jelenlegi ''render'' szinted messze nem üti meg ezeket.'' - Ez teljesen igaz! Az első telefonom aminél számítani fog az élethűség az a W850i + K800i közös utódjának modellje lesz, majd akkor folytatjuk a ''beszélgetést''...!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ezek mobiltelefon koncepciók, nem a 3D tudásomat akarom kiélni benne, hanem láthatóvá tenni mások számára is, hogy mit gondolok a jövőről! Ahhoz, hogy jobb legyen a minőség, jóval több időt kellene a materialozással, a bevilágítással és a rendereléssel töltenem! A cél nem ez! Ismerem és rendszeresen látogatom a cgtalk.com-ot, ott a művészi érték számít, nálam pedig jelenesetben a koncepció!
Így nincs túl sok értelme feltölteni!
Terveim között van egy mai valós technikával (W850i + K800i) ellátott mobil megtervezése! Ott már szempont lesz a teljes élethűség... de hol van az még!
üdv
Bence
ui.: Nem igazán döbbentettek meg a linkjeid, lehet én is megütöm ezt a minőséget, ha modellezek, de ez most teljesen más: valós modellezés <---> koncepció tervezés!!! Ha lehet a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat ''off-ként'' írd!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ha van kedved, kihívlak egy versenyre! Én most a Lexusnak tervezek telefon, a hétvégén kezdek az R1000i - Sparta* tervezésébe, ami egy világálló telefon lesz, a kalandvágyó városlakók számára! Mutasd meg te is mit tudsz, megbeszélünk egy határidőt és egyszerre publikálunk!?
üdv
Bence
(* = név lefoglalva)
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Már alig várom!
A programnak nincs túl sok jelentősége egy jövő-koncepciónál, sokkal inkább az ötlet az, ami értékessé teheti! Nagyon szép amit belinkeltél, de ha végignézed az eddigi terveimet: lehet, hogy kicsit érdekesebb megoldásokat tartalmaz, mint az általad belinkelt telefon!
Bár elismerem, hogy elég komoly a hangkezelése... Lássuk a folytatást!
ui.: Szerintem inkább itt folytassuk - [link] !
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest