- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őszinte leszek, fogalmam sincs, miért jó neked, ha idejössz és elkezded lehúzni ByB munkásságát, de biztos megvan rá az okod.
Viszont kérnélek, mikor véleményt alkotsz, vedd figyelembe, milyen szintre jutott el ez az egész!
Lehet mondani, h. ilyen rossz, meg olyan rossz ez az egész koncepciósdi, de a fogadtatás közel sem ezt mutatja.
Örülnék, ha nem minősítenél másokat.
Köszönöm. -
ByB
addikt
Az azért érződik, hogy kevés a valós tapasztalatod!
''Hogyan akarod eladni anélkül, hogy valos képet mutathatnál nekik?'' - Nem elsődleges cél az eladás, egyszerűen csak a figyelemfelkeltés, ez pedig tökéletesen sikerült idáig, nem sorolom a híreket és fórumokat. Viszont az eddigi megkeresések alkalmával egy cég sem jelezte, hogy elégedetlen lenne az élethűséggel. Ők is, én is tudom, hogy ezek koncepció tervek, eddig nem használt ötletek rajzai, nem fotói.
''Én a cég helyében kevesleném, hogy BT-s füllbevaló... biztosan minden reggel eszébe jut valakinek u.ez.'' - Érdekes én még sosem találkoztam BT-os fülbevalóval, ahhoz képest, hogy valakinek minden reggel eszébe jut! LOL
''A jelenlegi ''render'' szinted messze nem üti meg ezeket.'' - Ez teljesen igaz! Az első telefonom aminél számítani fog az élethűség az a W850i + K800i közös utódjának modellje lesz, majd akkor folytatjuk a ''beszélgetést''...!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ezek mobiltelefon koncepciók, nem a 3D tudásomat akarom kiélni benne, hanem láthatóvá tenni mások számára is, hogy mit gondolok a jövőről! Ahhoz, hogy jobb legyen a minőség, jóval több időt kellene a materialozással, a bevilágítással és a rendereléssel töltenem! A cél nem ez! Ismerem és rendszeresen látogatom a cgtalk.com-ot, ott a művészi érték számít, nálam pedig jelenesetben a koncepció!
Így nincs túl sok értelme feltölteni!
Terveim között van egy mai valós technikával (W850i + K800i) ellátott mobil megtervezése! Ott már szempont lesz a teljes élethűség... de hol van az még!
üdv
Bence
ui.: Nem igazán döbbentettek meg a linkjeid, lehet én is megütöm ezt a minőséget, ha modellezek, de ez most teljesen más: valós modellezés <---> koncepció tervezés!!! Ha lehet a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat ''off-ként'' írd!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ha van kedved, kihívlak egy versenyre! Én most a Lexusnak tervezek telefon, a hétvégén kezdek az R1000i - Sparta* tervezésébe, ami egy világálló telefon lesz, a kalandvágyó városlakók számára! Mutasd meg te is mit tudsz, megbeszélünk egy határidőt és egyszerre publikálunk!?
üdv
Bence
(* = név lefoglalva)
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Már alig várom!
A programnak nincs túl sok jelentősége egy jövő-koncepciónál, sokkal inkább az ötlet az, ami értékessé teheti! Nagyon szép amit belinkeltél, de ha végignézed az eddigi terveimet: lehet, hogy kicsit érdekesebb megoldásokat tartalmaz, mint az általad belinkelt telefon!
Bár elismerem, hogy elég komoly a hangkezelése... Lássuk a folytatást!
ui.: Szerintem inkább itt folytassuk - [link] !
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest