Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
Köszönöm!
Mindenkinek - További félreértések elkerülése érdekében: ezeket a munkákat nem fotórealisztikus modelleknek szántam, sokkal inkább jövő-koncepció >>rajzoknak<<!!!
(Nem is olyan soká, színre fogok lépni egy fotorealisztikus modellel is - a W850i és a K800i közös utódjának szánt mobillal!)
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Az azért érződik, hogy kevés a valós tapasztalatod!
''Hogyan akarod eladni anélkül, hogy valos képet mutathatnál nekik?'' - Nem elsődleges cél az eladás, egyszerűen csak a figyelemfelkeltés, ez pedig tökéletesen sikerült idáig, nem sorolom a híreket és fórumokat. Viszont az eddigi megkeresések alkalmával egy cég sem jelezte, hogy elégedetlen lenne az élethűséggel. Ők is, én is tudom, hogy ezek koncepció tervek, eddig nem használt ötletek rajzai, nem fotói.
''Én a cég helyében kevesleném, hogy BT-s füllbevaló... biztosan minden reggel eszébe jut valakinek u.ez.'' - Érdekes én még sosem találkoztam BT-os fülbevalóval, ahhoz képest, hogy valakinek minden reggel eszébe jut! LOL
''A jelenlegi ''render'' szinted messze nem üti meg ezeket.'' - Ez teljesen igaz! Az első telefonom aminél számítani fog az élethűség az a W850i + K800i közös utódjának modellje lesz, majd akkor folytatjuk a ''beszélgetést''...!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ezek mobiltelefon koncepciók, nem a 3D tudásomat akarom kiélni benne, hanem láthatóvá tenni mások számára is, hogy mit gondolok a jövőről! Ahhoz, hogy jobb legyen a minőség, jóval több időt kellene a materialozással, a bevilágítással és a rendereléssel töltenem! A cél nem ez! Ismerem és rendszeresen látogatom a cgtalk.com-ot, ott a művészi érték számít, nálam pedig jelenesetben a koncepció!
Így nincs túl sok értelme feltölteni!
Terveim között van egy mai valós technikával (W850i + K800i) ellátott mobil megtervezése! Ott már szempont lesz a teljes élethűség... de hol van az még!
üdv
Bence
ui.: Nem igazán döbbentettek meg a linkjeid, lehet én is megütöm ezt a minőséget, ha modellezek, de ez most teljesen más: valós modellezés <---> koncepció tervezés!!! Ha lehet a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat ''off-ként'' írd!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ha van kedved, kihívlak egy versenyre! Én most a Lexusnak tervezek telefon, a hétvégén kezdek az R1000i - Sparta* tervezésébe, ami egy világálló telefon lesz, a kalandvágyó városlakók számára! Mutasd meg te is mit tudsz, megbeszélünk egy határidőt és egyszerre publikálunk!?
üdv
Bence
(* = név lefoglalva)
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Már alig várom!
A programnak nincs túl sok jelentősége egy jövő-koncepciónál, sokkal inkább az ötlet az, ami értékessé teheti! Nagyon szép amit belinkeltél, de ha végignézed az eddigi terveimet: lehet, hogy kicsit érdekesebb megoldásokat tartalmaz, mint az általad belinkelt telefon!
Bár elismerem, hogy elég komoly a hangkezelése... Lássuk a folytatást!
ui.: Szerintem inkább itt folytassuk - [link] !
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ha bármi kérdés, vélemény (egyéb...) merül fel a telefonnal kapcsolatban, kérlek itt jelezzétek - [link]
üdv
Bence
Gebriel - A gyűrű még át fog esni apró módosításokon, de marad, mert így teljes a kollekció! (A használata nem kötelező!) -
ByB
addikt
Ahogy láthatjátok, frissültek a képek a #6-os hozzászólásban! Az ok egyszerű:
- nyaklánc -> telefon
- fülbevaló -> stereo BT headset
- gyűrű -> BT hívás és multimédia vezérlő
üdv
Binsz -
ByB
addikt
Sziasztok!
Elkészült az első kiegészítő tervem is, ami nem más, mint a Z1000i - Aphrodite-hez való stereo bluetooth headset. S hogy mi a különlegessége a dolognak? Amíg a készülék, egy nyakláncon lógó medál, addig a headset a két klipszes fülbevaló!Ha létrejött a kapcsolat kéken, ha éppen beszélgetsz, akkor pedig kéken és zölden világítanak a fülbevalók, amik tartalmazzák a füljárat felé irányított hangszórókat és a mikrofonokat.
közepes - [link]
nagy - [link]
Várom a véleményeket!
üdv
Bence -
ByB
addikt
Eddigi munkáim topikja - [link] !
-
ByB
addikt
Elég kicsik a hírben a képek, ezért linkelek két nagyobbat, mert a formarészleteket elég fontosnak tartom:
Kívülről a végtelen élek - [link]
Belülről pedig a kristály (ékszer) motívumok - [link]
Nem a párok közötti kommunikációra gondoltam, amikor kitaláltam az érzelem kifejező funkciót!A motor pedig nem létszükséglet, de a nőknek szerintem tetszik, hiszen még inkább élővé teszi az egészet...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged