- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
Szerintem igenis fontosak a vizuális elemek. Hogyan akarod eladni anélkül, hogy valos képet mutathatnál nekik? Én a cég helyében kevesleném, hogy BT-s füllbevaló...biztosan minden reggel eszébe jut valakinek u.ez. Mindegy igazából, innentől kezdve értelmét veszi az egész beszélgetésünk, mivel én mindig is a látványos showcaseket hiányoltam a munkáidból, nem pedig az ötletes elgonolást. Ezért emeltem fel a hangomat
szoval irtam a forumba.
További jo modellezgetést kívánok.
A jelenlegi ''render'' szinted messze nem üti meg ezeket.
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
Köszönöm a kihivást, de lépéselőnyben vagy, igy nem látom értelmét (mind a modellel kapcsolatban, mind pedig a tudásod is valoszinüleg odaveri az én tudásomat). Igérem, egyszer elküldöm majd a mobilareénának.
Kivánok sok sikert a Lexus telefonodhoz, reméljük valamelyik cég egyszer megvalosítja. A'la Black Pearl.
Továbbra is ugy látom amúgy, hogy maguk a renderek, modellek nagyon gyengék, mindössze a fantáziád kiváló, mellyet hozzáálmodsz a telefonokhoz.
utóirat: Kérlek a renderjeidet publikáld a www.cgtalk.com címen. Kiváncsi lennék az ott lévő emberek miként vélekednek majd a rendereléseidről. Utána visszatérhetünk arra, hogy csak én fikázom oktalanul vagy van-e alapja.
üdv,
Dave
Mod:
Ha publikáltad, privátban elküldhetnéd nekem a címet, hogy láthassam a hozzászolásokat.
[Szerkesztve] -
Gebriel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged