- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-biza
őstag
Szerintem igenis fontosak a vizuális elemek. Hogyan akarod eladni anélkül, hogy valos képet mutathatnál nekik? Én a cég helyében kevesleném, hogy BT-s füllbevaló...biztosan minden reggel eszébe jut valakinek u.ez. Mindegy igazából, innentől kezdve értelmét veszi az egész beszélgetésünk, mivel én mindig is a látványos showcaseket hiányoltam a munkáidból, nem pedig az ötletes elgonolást. Ezért emeltem fel a hangomat
szoval irtam a forumba.
További jo modellezgetést kívánok.
A jelenlegi ''render'' szinted messze nem üti meg ezeket.
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
Köszönöm a kihivást, de lépéselőnyben vagy, igy nem látom értelmét (mind a modellel kapcsolatban, mind pedig a tudásod is valoszinüleg odaveri az én tudásomat). Igérem, egyszer elküldöm majd a mobilareénának.
Kivánok sok sikert a Lexus telefonodhoz, reméljük valamelyik cég egyszer megvalosítja. A'la Black Pearl.
Továbbra is ugy látom amúgy, hogy maguk a renderek, modellek nagyon gyengék, mindössze a fantáziád kiváló, mellyet hozzáálmodsz a telefonokhoz.
utóirat: Kérlek a renderjeidet publikáld a www.cgtalk.com címen. Kiváncsi lennék az ott lévő emberek miként vélekednek majd a rendereléseidről. Utána visszatérhetünk arra, hogy csak én fikázom oktalanul vagy van-e alapja.
üdv,
Dave
Mod:
Ha publikáltad, privátban elküldhetnéd nekem a címet, hogy láthassam a hozzászolásokat.
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
Nem szeretnék ünnepronto lenni, illetve tudom, könnyü fikázni, de nekem nagyon szürkék a mobilok, ráadásul két kocka megrajzolása, majd valami global illuminationnel lerendelrelve nem tartom nagy kunsztnak.
Sajnálom ezt a negativ, fikázo hozzáállásomat, az elsők még szépek voltak, de nem érzem hogy ezek valodi koncepciok lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest