- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Most már hivatalos, hogy 25-én (kedden) lesz Berlinben egy N-szériás sajtótájékoztató.
[link] -
Athos07
senior tag
Persze, a zajosodás látható, de ha a kép részletgazdagságát nézed, mindenképpen korszakváltás lehetne, legalábbis az eddigi Nokiákhoz képest mindenképpen.
És valóban egyszerű hekkelni az EXIF datát, de a ez a kép mindenképpen Nokiával készült.
(Mellesleg én már láttam proto N80-nal készített képeken EXIF-et, és az is Nokia 9999-nek volt jelölve, tehát meglehet, hogy ez is azzal készült!) -
Athos07
senior tag
Valóban.
De ha már pletyka, akkor íme egy kép, amelyet - úgy pletykálják - az N73-mal, vagy N93-mal készítettek.
[link]
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Az M-R fórumon nagyban nyomatja az egyik srác (Purx) a képeket a telóról...
Ez egy PS-os rekonstrukció (a lencsevédő zárva). (by Deuxani)
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Nekem - Pompival ellentétben - tetszik, hogy újraélesztik a 6680 billentyűzetét, nekem mindig is tetszett (sokkal jobban, mint az N70-é pl.). Az, hogy rossz helyen van a billentyűzet szerintem is szarvas hiba, ha már a 6020-ban (de mondhatnám a 3120-at is) tudtak kihagyni a bill.zet alatt helyet a kényelmesebb alkalmazás végett, itt miért nem lehetett.
Aztán az egy másik téma, hogy a valaha volt egyik leggyengébb elrendezés ebből a szempontból a 3230(am) amelynél is nincs 5mm a teló legalja és a 0 gomb alsó része között... tehát sokkal lejjebb nem is lehetett volna rakni, és mégis könnyen használható - pár hét megszokás után.
A CZ pedig szvsz csak azért nem rak SE-okba is lencsét, mert a SE-nak derogál. Ahogy én látom a CZ nagyon nagyot dobbanthat azzal, hogy beszáll a mobil-fényképezésbe (persze tudtommal a Schneider-Kreuznach is ott van a Samu últrafénygépmobiljaival), főleg, ha az alsókategóriás kompakt fényképezők piaca megszűnik 1-2 éven belül.
Az N73-ról (egyesek szerint ez az N72 lesz): nekem igen is tetszik. Amiben kritizálták az N70-et valószínűleg fejlődik. (Olyanról is írkálnak, hogy a Symbiannak már készül a v9.3-as verziója, és talán ebben lesz benne először). Nagyobb, szebb kijelző, minden bizonnyal jobb kamera-modul, esetleg fejlettebb oprendszer, vékonyabb forma (valószínűleg)... mert ez kell a népnek (a M-R egy fórumlakóját idéztem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest