Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Én sem bántani akarlak, de én nem azt mondom, hogy nem igaz amit te mondasz, hanem azt, hogy ez így nincs jól!!! És ha te ezt nem látod a hozzászólásaimat átolvasva, akkor neked nem szemellenző van a fejeden, hanem egy b@zi nagy fekete bukósisak megfordítva, amire egy nylon zsák van húzva. :)
Ja és még egyszer: Egon, McJames igazatok van, lehet morogni, hőbörögni, de ez nem változtat semmin. Talán ha mindenki egyszerre próbálná... de hát ez hiú remény :( -
Satan-Claus
senior tag
Az új drivereket tudtommal ugye nem az MS készíti, nekik csak jóvá kéne hagyni. Az ATI készitene - mivel igény van rá - de az MS nem hagyja nekik. A három új opredszerről pedig. Az ME felspécizett 98. A 2000 a maga NT jellemzöivel nem a legjobb játékokhoz. Az Xp pedig nekem még nem szimpatikus, és Den hozzászólásához annyit hozzátennék, hogy az Xp támogatottsága új szoftverek részéről sem teljes, így még nem nevezhető teljesen kiforrott oprendszernek.
Fel fogom tenne az Me-t, de csak mert muszáj, ugyanis én nem igazán kedvelem a renszertelepítéseket, pláne ha a régi tökéletesen működik, és minden úgy van benne beállítva ahogy szeretem. Mindemellett én nem a Win98-at magasztalom, hanem az MS partizánpolitikáját ítélem el, amivel aláássák a lehetőségét is annak, hogy esetleg ne vegyük meg az legújabb sz@rjukat.
Ha pedig a határidős piac mozgását mindennap megálmodnám, akkor én adnék kölcsön 100 millákat másoknak. Én csupán a nyilvánvaló dolgokról beszélek, amiket mindenki tud, de nem használja ki (nem tudja kihasznlni), mint pl.: anno a RAM-ok piaci ára, vagy a mostani IT áréső... -
Satan-Claus
senior tag
Sajnos nem érted a lényeget. Ha az MS nem hitelesíti az új HIVATALOS drivereket pl Win98/Me alá, akkor pl. az ATI HIVATALOSAN nem adhat ki drivert Win98/ME alá, mivel az MS rögtön egy pert akasztana a nyakába azzal a címszóval, hogy mindenféle ''unofficial'' driverrel kockáztatja az oprendszere működését. Ergo az ATI nem fog írni új drivereket ilyen platformra, ha pedig ők nem akkor ki??? Tudom, hogy van egy két elvetemült garázsprogramozó akiknek az az életük, hogy napi 25 órába progikat faragnak, de ezek nem feltétlenül a megbízhatóságukról híresek ala Nvidia ''házi driverek''.
Na ennyi. -
Satan-Claus
senior tag
Monopol helyzetről jut eszembe: én tudom hogyan vesznek rá minket, hogy felrakjuk az újabb és újabb oprendszereket.
A minap az ATI honlapján új driver kerestem a 8500-ösömhöz, és megdöbbenve láttam, hogy a Microsoft nem hitelesíti az új drivereket Win98se rendszer alá soha többet. Igaz, hogy az Me-s driver az ATI-s fiúk szerint megy 98 alatt is (ami ugye logikus is), de egyszer az MS majd ezeket sem fogadja el többet...
Ergo a win98 az MS szerint kifújt, mindenki vegye meg az Xp-t :( -
Satan-Claus
senior tag
Időnként nem lenne rossz, ha valaki kölcsön adna kb. 100 millió ft-ot, amivel ki lehetne használni ezeket az IT gazdassági anomáliákat. Anno mindenki tudta, hogy a Ram-ok fedezeti összege nem lesz mindig negatív, így amíg ilyen olcsó nosza vegyünk vagy 100000 db-ot, és majd eladjuk fél év múlva mondjuk az AlbaComp-nak amikor majd a tripláját éri. Most is sejtjető volt, hogy az IT részvények zuhannak majd mint Zámbó Árpi tetszési indexe, és pár határidős ügylettel egy rakás gempát lehetne szakítani. Ilyenkor olyan dühös tudok lenni :(
Jut eszembe, nincs valakinek fölös pár millája befektetési célzattal? :P
Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest