- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #63 üzenetére
Ez nekem kedvenc témám úgyhogy biztos nem felejtem el :P
Azért nem folytatom, mert oldalakat tudnék írni ha belelovallom magam, az meg az én gépelési tempómban estig tartana. -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #50 üzenetére
Majd a talin megbeszéljük, nem motivál annyira a téma, ahhoz hogy annyit gépeljek :)
-
McJames
senior tag
válasz
Satan-Claus #39 üzenetére
Szigorúan nem ''bántásilag'': Má' megin' (egy fától) nem nézed/látod az ''erdőt''... holott beszélni beszélsz róla. :)
És nem partizánpolitika - és nem csak az M$-é -, hanem üzleti/piaci, és elhiheted és láthatod is, hogy más gyártók vezetői, marketingesei, PR-osai ''ugyan oda jártak iskolába''...
Nekem sem tetszik, de /pillanat nem tudok tenni ellene semmit sem, viszont megtanulhatok számolni vele; és élni/együtt élni. -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #39 üzenetére
Ha van kereslet, az atinak az atyaúristen sem tudja megtiltani hogy drivert írjon.
De nincs kereslet, legalábbis nem akkora hogy megtérüljön a fejlesztés költsége.
Nem magyarországban kell gondolkodni, ahol az emberek tíz éve vásárolt konfigokat fejlesztenek alkatrészenként, hanem a gazdagabb országokban, ahol az emberek egyben cserélik a gépeiket, és az új hardverek nagy része új gépekbe megy, és ahol már eljutottak oda, hogy az új gépet egyből oprendszerrel veszik, nem az üres vasat viszik haza és otthon nyomnak rá valami másolt windózt.
Ezzel az erővel mondhatnád hogy partizánpolitikát folytatnak az autógyárak, mert az új fejlesztéseiket nem veheted meg a régi modellekhez ezzel kényszerítenek az új kocsi megvételére, a tv gyártók, mert az új fícsöröket nem veheted meg a régi tv-dhez, ezzel kényszerítenek az új tv megvételére...
A szoftver is csak egy ugyanolyan termék mint a többi, a marketingje is ugyanolyan. -
McJames
senior tag
válasz
Satan-Claus #12 üzenetére
Én készséggel megértem, hogy nem szereted az M$-t. Én sem vagyok odáig tőlük/értük. Azonban, ha a határidős piac mozgását abszolút kristálytiszta logikával látod át, akkor hogyan lehetsz ennyire szemellenzős, amikor egy 5 éves - azóta megjelent ugye a 3 másik - termék folyamatos supportját várod el...
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Satan-Claus #6 üzenetére
Longhorn. De nekem asszem maradni fog a 98SE :)
-
CsendPenge
őstag
válasz
Jaja, és ehhez még tedd hozzá a Palladiumot... Cumi. :(
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #4 üzenetére
Érdekes a minap én is ezen agyaltam, most kéne venni néhány kamion vinyót a 3 év garival, aztán okt 1 után némi haszonnal adogatni el a későn ébredőknek :)
-
Den
veterán
válasz
ergo ebben igaza van.
-
Hooshee
csendes tag
válasz
Satan-Claus #4 üzenetére
''Most is sejtjető volt, hogy az IT részvények zuhannak majd mint Zámbó Árpi tetszési indexe,pár határidős ügylettel egy rakás gempát lehetne szakítani.''
Na ja... csak az a kérdés, hogy mikor... mert azzal a pár határidős ügylettel, ha pár hónapot csúszik a nagy esés, inged-gatyád elbukhatod... Jó a nagy tőkeáttétel, csak veszélyes.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest