Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maverick14
tag
válasz
üzenetére
Az biztos hogy a VHDL sokkal kényelmesebb mint a schematic capture (Vajon ez hogy van magyarul? Mindig gondban vagyok amikor magyarul kell a szakmámról beszélni.
), főleg ha paraméterezni is akarod az áramkörödet (pl. bitszélességek beállítása).
Viszont egy bizonyos komplexitás felett jobb a magas szintű C leírás. Nekem a Handel-C-vel vannak tapasztalataim és kb. ugyanolyan gyors áramköröket tudok generálni vele mint VHDL-ben. Nálam most ez a favorit, mert teljesen kézben tudom tartani, hogy melyik műveleteket hajtsa végre párhuzamosan vagy sorosan az áramköröm. A többi jobban automatizált fordító esetén ez valahogy nincs meg. (Mondjuk kb. 4-5 éve teszteltem egyet utoljára, lehet hogy a CatapultC már többet tud, de amennyire tudom nincs akadémiai verziója, szóval nem valószínű hogy mostanában hozzáférek.)
A másik előnye a magas szintű leírásnak hogy majdnem egy nagyságrenddel rövidebb a kód. A VHDL dokumentációs célokra készült anno a 80-as évek elején és eléggé ''szószátyár''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- 3D nyomtatás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hővezető paszták
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), főleg ha paraméterezni is akarod az áramkörödet (pl. bitszélességek beállítása).