Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Maverick14 #62 üzenetére
Köszönöm a tippet a VHDL-lel kapcsolatban. Nekem egyébként szimpatikusabb mint a C fordítós megoldások. Ráadásul minden bizonnyal könnyebb használni mint ha közvetlenül az áramköri huzalozást adnám meg. Ugyanis eddig így csináltam.
-
törölt tag
válasz
Maverick14 #25 üzenetére
Szia Maverick!
Most én kérek elnézést a késői válaszért, egyszerűen elfelejtettem a topic címét és csak most bukkantam rá újra. ( Lehet valahogy megkeresni topic-ot úgy hogy a kereső a topic-ok hozzászólásait is végignyálazza? Erre nem tér ki a súgó... )
Maverick14: Csak nem valami újabb Einstein@Home gyorsításon töröd a fejed?
Azon mindig töröm a fejem, de most már 'hivatalos' formában is...
Az FPGA-s dolgok meg mindig is érdekeltek, csak egyszerűen annyi érdekes dolog van, hogy erre már nem jut idő. Ráadásul a komolyabb Virtex-ek kicsit drágák nekem. Pedig lenne ötletem mire felhasználni. Gondolok itt pl. az RSA challenge kódjainak feltörésére. -
juliabrilke
veterán
válasz
Maverick14 #47 üzenetére
Hát igen. Mert magát a processzor még lehetne szerezni, de a foglalatba való áramkört sehol se találok.
A 3000$ meg egy kicsit drága. Mondjuk szerintem itt is olyan , mint a quadro kártyáknál. Cégeknek nagyon drága, de sok helyen használtan a töredéke.
Egy próbát azért megérne. -
juliabrilke
veterán
válasz
Maverick14 #45 üzenetére
Hm...elég jó dolgokat szedtél össze.
Már csak az a kérdés, hogy honnan lehet ilyet szerezni és milyen áron. MErt már találtam, de olyat, amit s940-be lehetne beletenni olyat még nem. -
törölt tag
válasz
Maverick14 #22 üzenetére
Hello Maverick14!
Ezek az Opteron / Xeon processzorok mellé rakható koprocesszorok képesek a lebegőpontos számítási műveletek jelentős gyorsítására is? -
stanci
aktív tag
válasz
Maverick14 #17 üzenetére
Mi az a nagy királyság? Isszuk szavaid!
-
Adi
senior tag
válasz
Maverick14 #11 üzenetére
Te ilyen Xilinx bigyókkal játszhatsz munkaként? De jó neked!
Én még pl. a mátrixszorzásra tippelnék, amit egy ilyen cucc fölgyorsíthat, de lehet, hogy tévedek, sajnos nem értek hozzá. -
rudi
nagyúr
válasz
Maverick14 #11 üzenetére
Ilyesmi Xilinx móka, csak kisebb (Spartan 3-as) boronálja össze például a nagyobb Radeon Crossfire cuccok félképeit is. A VGA-n még az interfész programozótüskéi is fenn vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest