Új hozzászólás Aktív témák
-
vadsanca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Szevasztok!
Valószínű tévedtem a kedvezményekkel kapcsolatban. De szerintem ez nem olyan nagy baj! Köszi a helyesbítést! Ennek ellenére a többi igaz.
Igen észrevettem, hogy 1 1/2 éves témára reagáltam. Annak köszönhető, hogy most szembesültem e szomorú ténnyel. Vajon hányan vannak még rajtam kívűl,akik mit sem tudnak az egészről?
Nem kötelező reagálni a felvetésre. De úgy látom e szerint még téma.
Majd jön egy újabb "gaztett" és az eddigiek feledésbe merülnek. -
vadsanca
csendes tag
Szevasztok!
Engem is elért a nagy csalódás! Ez már felháborító! Ezekre már nem igazán találok szavakat! A Happy csomaggal kapcsolatban említenék meg néhány gondolatot.
2004.06.02.-án indult a csomag és (elég hamar) 2006.06.02.-án meg is szünt. Ez nem is lenne baj a már meglévő előfizetésekre. A Pannon azt a közleményt adta ki, hogy ugyanazon feltételekkel használhatják a már meglévő előfizetők.2007.08.29.-én önhatalmúlag változtatott (a fogyaztó hátrányára) a szerződésében szereplő díjak tekintetében. Ezt tetézte azzal,(ami már újabb áremelést jelent), hogy 2008.07.13.-ával megszüntette az eddig használatos feltőltő egységeit és drasztikusan redukálta a kedvezményeket. (pl. 7200 FT-nál 1800FT-ot, 14400FT-nál 3600FT-ot adott)
Kérdezem az érintetteket, hogy nem kettőn áll a vásár? Ha igen akkor miért nem tartunk be bizonyos szabályokat? Ilyenkor miért nem lehet sms-t küldeni a "kedves" előfizetöknek? Kötelezö a médiából értesülni? Máskor sok hülyeséggel bombáznak.pl. -határátlépes, -kártya érvényességi ideje,-estleges akciok, reklámok.
Végül. A fent leírtakban nem jegyeztem az áfa csökkentést. Mi lesz az áfa emelékor?
A rendszerváltáskor azt mondták a mobil szolgáltatók, hogy addig nem csökkennek áraik míg a rendszert ki nem építik. Szerintem ez már megtörtént. Vagy talán nem jól látom? Valójában milyen költségek terhelik a kommunikációt? Persze a valós (produktív) tekintetben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest