- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonran
csendes tag
Én is láttam, hogy benéztem... jót is röhögtem magamon
-
vadsanca
csendes tag
válasz
Viktor0610 #38 üzenetére
Szevasztok!
Valószínű tévedtem a kedvezményekkel kapcsolatban. De szerintem ez nem olyan nagy baj! Köszi a helyesbítést! Ennek ellenére a többi igaz.
Igen észrevettem, hogy 1 1/2 éves témára reagáltam. Annak köszönhető, hogy most szembesültem e szomorú ténnyel. Vajon hányan vannak még rajtam kívűl,akik mit sem tudnak az egészről?
Nem kötelező reagálni a felvetésre. De úgy látom e szerint még téma.
Majd jön egy újabb "gaztett" és az eddigiek feledésbe merülnek. -
-
A 7200 forintos feltöltőkártyánál 900 forint kedvezmény volt.
Ami az igazán nagy változás a kedvezmény átalakításakor, az az, hogy a kedvezmény most már nem használható fel szolgáltatásmegrendeléskor, illetve hálózaton kívüli beszélgetésekkor.A helyzet a percdíjakkal azért annyira nem katasztrófális, mint mondod -bár tény, lehetne jobb is. Én emlékszem még arra, mikor kezdetekkor "csillagászati" díjakért beszélhettünk, ingyenbeszélgetési lehetőség nélkül, meg a készülékek sem annyiba kerültek, mint ma.
-
vadsanca
csendes tag
Szevasztok!
Engem is elért a nagy csalódás! Ez már felháborító! Ezekre már nem igazán találok szavakat! A Happy csomaggal kapcsolatban említenék meg néhány gondolatot.
2004.06.02.-án indult a csomag és (elég hamar) 2006.06.02.-án meg is szünt. Ez nem is lenne baj a már meglévő előfizetésekre. A Pannon azt a közleményt adta ki, hogy ugyanazon feltételekkel használhatják a már meglévő előfizetők.2007.08.29.-én önhatalmúlag változtatott (a fogyaztó hátrányára) a szerződésében szereplő díjak tekintetében. Ezt tetézte azzal,(ami már újabb áremelést jelent), hogy 2008.07.13.-ával megszüntette az eddig használatos feltőltő egységeit és drasztikusan redukálta a kedvezményeket. (pl. 7200 FT-nál 1800FT-ot, 14400FT-nál 3600FT-ot adott)
Kérdezem az érintetteket, hogy nem kettőn áll a vásár? Ha igen akkor miért nem tartunk be bizonyos szabályokat? Ilyenkor miért nem lehet sms-t küldeni a "kedves" előfizetöknek? Kötelezö a médiából értesülni? Máskor sok hülyeséggel bombáznak.pl. -határátlépes, -kártya érvényességi ideje,-estleges akciok, reklámok.
Végül. A fent leírtakban nem jegyeztem az áfa csökkentést. Mi lesz az áfa emelékor?
A rendszerváltáskor azt mondták a mobil szolgáltatók, hogy addig nem csökkennek áraik míg a rendszert ki nem építik. Szerintem ez már megtörtént. Vagy talán nem jól látom? Valójában milyen költségek terhelik a kommunikációt? Persze a valós (produktív) tekintetben! -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
A szolgáltató változtathat az előfizető nem. nekem nem tetszene ha egyoldalúan változtatnak.
Az előfizető aláír két évet, mert jutányosnak találja, fél év múlva megdobják az árát, de felmondani nincs joga mert köti a két év -
balintka
addikt
Régen is drága volt a pannon, most is újr azzá válik. Sose mennék hozzájuk.
-
-
Olcsi
senior tag
''Amennyiben valaki a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az Eht. 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhet.''
Na most...ez mit jelent? Ha nem akarom tudomásul venni a drágulást, akkor úgymond ''megfellebbezhetem'' a döntésüket?Vagy mi?
-
Ricardo
titán
Megemelik a már meglévő tarifákat? Ezalatt azokat is kell érteni akik aláírtak?
-
-
-
Nabu
aktív tag
Kicsit feltűnően csinálta a Pannon mivel mátol olcsóbbak a roaming díjak és ma jelentik be hogy drágítás következik, remélem nagyon, de nagyon megbüntetik, hogy a másik 2 szolgáltatónak eszébe se jusson ilyesmi!
-
-
rimbo
tag
válasz
bolondember #20 üzenetére
Az NHH veszítene a hírnevéből, amit oly hosszú évek alatt építettek fel, ha valóban nem lépne semmit. Tuti lesz valami szankció csak nem akorra mint amennyit a Pannon nyer ezen a pár forinton.
Végig gondolták ezt a Pannonál, hogy mivel járhat és belevágtak.
A többiek megvárják, hogy mi lesz a vége és emelnek majd ők is.
Mostanában a Pannon szeret elsőként kijönni a dolgokkal (mobilinternet, prepaid -postpaid egyben). Itt is bevállalósak voltak. -
asdfhun
csendes tag
En azert beleirtam volna a cikkbe, hogy az elofizusoknal a havi elofizetesi dij is emelkedik egy ''picit''... (+500 es +600 forintokkal)
ui: egyebkent meg ugye: ''Felkértem a hírközlési hatóságot, hogy ellenőrizze, hogy a szolgáltatók az olcsóbb külföldi telefonálásból fakadó esetleges profitkiesésüket ne építsék be a belföldi percdíjak költségeibe''
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Teljesen egyértelműen az előre nem kalkulálható roaming-díj korlátozás miatt kieső bevételeket próbálják ezzel az áremeléssel kompenzálni. Kíváncsian várom a másik két szolgáltató és a GVH lépéseit.
-
-
Petya88
tag
SZtem csak annyiról van szó, hogy ezeket a csomagokat ki akarják futtatni és utána elfelejteni. Egyébként pedig elég szánalmasak azon helyi szokások, hogy emberek kártyákat tartogatnak meg számokat. Minek? Számolni nem tanultak meg? Végy egy kártyát oszt használd. Ha időnként ellenőrzöd a csomagok árait akkor nagyot sem tudsz bukni, hisz átmész másik tarifába. A szolgáltató csak magához láncol, nem a tarifához!
-
Blaise
veterán
A színfalak mögött úgyis le vannak zsírozva előre a dolgok, nem véletlenül voltak már kartelles ügyeik a szolgáltatóknak...én a pár 10 milliós bírságokat elég kevésnek tartom, ha több száz milliós bírság jönne egymás után akkor meggondolnák a dolgokat, így meg röhögve kifizetik
-
k_zsolt
tag
Ezert tartogattam a Pannon Happys kartyamat? Maradt egyaltalan a Pannonnak valami olyan csomagja, hogy 20 Ft alatti a mobilhivas csucsidon kivul? Azert eleg gaz ez szerintem. Remelem a Vitamax City-t nem bolygatjak meg..
Mondjuk sosem lehet tudni, hogy a hatterben hogy egyezkednek, lehet ma a Pannon, holnap a tobbi. Ezt eleg meresz huzasnak tartom a szamhordozas lehetosege mellett.. -
miaza paragrafus izé a cikk végén?
mit takarnak eme paragrafusok?hogy felárért megszüntethető az előfizu, vagy azt, hogy ingyen és bérmentve?
-
tildy
nagyúr
Az eredeti djuice csomag nem 48/24 forint volt? ÉS ebből lesz 49/24?Mert ha igen, akkor rosszul van a cikkben.
-
tkazmer
addikt
hehh...még jó, hogy elvben épp most állunk át pannonos flottára, és emiatt valszeg ez engem nem érint..azért nem szerencsés, hogy ilyet megengedhet magának a pannon, erre van a piaci verseny, vagy mi..
-
Alvin_ti4200
félisten
szeptember 25 körül lejár az előfizetésem, de én most Pannon 50-es vagyok, ott nincs változás? Pannon 60-ra akarnék módosítani, remélem ott sem emelik meg az árakat, különben irgum-burgum lesz és másik szolgáltató után nézek (bár egyik rosszabb, mint a másik).
-
-
Ez tényleg durva! Nem elég, hogy évről évre hatalmas - adózás előtti - eredménnyel zárnak, ráadásul míg más országban jelképes 1 euróért, koronáért... adnak középkategóriás telefonokad, addig itthon tízezrekért, most még emelik is a percdíjakat.
-
Szomorú, h. amit csökkentettek az ÁFA-kulcs változásakor, azt most visszavették -a Happy csomagról nem is beszélve... Gondolom, ezt a roaming-díjak csökkentése végett lépték meg.
(Mikor Bog pár hónapja ''megjósolta'' ezt, nem hittem el, mert mégis csak verseny van a három szolgáltató között vagy mi...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeptember 17-től számos tarifacsomag percdíját megemelte a Pannon.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest