- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Megnyugtathat talán a Nokia honlapján lévő 3D demó, amelyen eléggé egyértelmű, hogy a hátlapja mindenképpen fém maradt (és sokkal izlésesebb mint a szürke E50-hátlap). Mellesleg valahol olvastam is hogy stainless steel design, tehát biztosan nem léptek vissza ebből a szempontból.
-
sztyui2
őstag
Túl szép lenne, ha maradna a fém. Mivel tudásban korrekt, ezért az anyaghasználaton, vagy összerakáson spórolnak. Valaminek törvényszerűen rossznak is kell lennie.
Nah, ez nem így van. Asszem az E50-nek az indulóára valahol 60-70ezer környékén volt, mert együtt jelent meg a többi E modellel, amik természetesen levitték az árát. Az E51 meg kb 80-85ezer lesz, ami a fém házat jelenti, és pár fejlesztést és a Nokiának egy újra eladható készüléket -
adalbert1
veterán
Azért én örülnék, ha hagynának benne fém alkatrészeket is, valahogy sokkal jobb érzés egy olyat fogdosni nap mint nap. Meg amit még néztem, hogy a valaki álltal linkelt összehasonlításon csak polifónikus csengőhangot írnak. Akármennyire is business teló, az x beépített csengőhang hamar nagyon unalmassá válhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest