- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
Nekem nagyon bejön.
-
zajongo
csendes tag
köszi
-
asadasad22
őstag
-
zajongo
csendes tag
csövi
itt van egy ilyen kurva okos telefon
csak az aki megtalálná benne azt hogy a navigációs gombokhoz hogy lehet funkciókat állítani azt nóbel díjra jelöltetem
-
sanya92
csendes tag
Sziasztok. Nekem az a gondom, hogy sis formátumú fájlot szeretnék telepíteni, de bármit akarok telepíteni, mindig tanusítványhibát ír ki. Aki tudja, hogy kell ezt kiküszöbölni, az legyen szíves írja meg. Előre is köszönöm.
-
Daweee
őstag
válasz
Viktor0610 #95 üzenetére
-
-
sbazsi
veterán
Bármi új infó?
-
Jadro
veterán
Áhhá benéztem a dolgot. Nem tudtam hogy a képátló a 2 inch.
Így már stimmel. A 31x42 -es képernyőből ki is jön a 2,055 inch. -
-
Jadro
veterán
válasz
maestro_z #80 üzenetére
Az egy dolog hogy egyezik a felbontásuk, de a kijelző mérete ettől lehet más. A 6120 és ez E51 2 inches, az E50 31x42-es. Nem tudom átváltani, de ha jól sejtem a 2 inch nagyobb mint a 31x42. De minjárt megpróbálom átszámmítatni ha találok rá programot. (Vagy valaki meg is súghatja.)
Jav.: 1 inch = 25.4 millimeters
[Szerkesztve] -
maestro_z
tag
Több érdekes dolgot vettem észre az alábbi összehasonlítást nézegetve[link]
A kijelző méreténél a 240*320 jól van írva? Mert a 6120c-nél 320*240, az E50-nél szintén 240*320.
Ha jól van írva akkor a két készülék kijelzője nem egyforma? Vagy ebből adódik, hogy nekem úgy tűnt az E50-en a betűk kisebbek mint a 6120c-n, mert a képpontok számából adódóan masová esnek a karakterek pontjai?
Az E51-en lehetséges video hívás? A képek szerint nincs rajta második kamera. -
Fermat
tag
Én több helyen elcsesztem a dolgokat
T610ról váltottam K500ra(Ez hiba volt)
Ez utan meg k608ire3G egyszer hasznaltam fizikaoran anno, de laggolt a videotelefon.
Se bőviteni, se semmi
Bízok ám az E51ben, hisz GPS kivül minden benne van,ráadásul a legujabb minden ''teknólogiábóól'' -
sztyui2
őstag
Pfúúúúúú. K608. Az tényleg nem egy jó választás. K608-ról E51-re lépni olyan lesz, mint Trabant után Mercedes-be ülni. Meg fogsz lepődni, még a vártnál is sokkal jobb lesz. Tapasztalat. Én most vettem meg első Oprendszeres telómat(5700) egy K500 után. Az élmények a fenti sorokban
-
Pompi
nagyúr
Végra a forum.nokia.com-on megjelent a részletes specifikáció. [link]
Szerencsére a operating memory-t már ebben is sikerült megnövelni (akárcsak az N95 8GB-ben és az E90-ben is, még ha nem is annyira, de így is jobban használható lesz, mint a 32 vagy 64 mb-vel szerelt eddigi S60 telefonok):
SDRAM Memory: 96 MB
~50 MB Free Executable RAM Memory
Az E50-ben ez 32mb, tehát ~16mb szabad volt. Dícséretes változtatás ez is. -
Fermat
tag
Csak jöjjön már
Mi lesz igy a karácsonyfa alatt ?
-
Athos07
senior tag
Megnyugtathat talán a Nokia honlapján lévő 3D demó, amelyen eléggé egyértelmű, hogy a hátlapja mindenképpen fém maradt (és sokkal izlésesebb mint a szürke E50-hátlap). Mellesleg valahol olvastam is hogy stainless steel design, tehát biztosan nem léptek vissza ebből a szempontból.
-
sztyui2
őstag
Túl szép lenne, ha maradna a fém. Mivel tudásban korrekt, ezért az anyaghasználaton, vagy összerakáson spórolnak. Valaminek törvényszerűen rossznak is kell lennie.
Nah, ez nem így van. Asszem az E50-nek az indulóára valahol 60-70ezer környékén volt, mert együtt jelent meg a többi E modellel, amik természetesen levitték az árát. Az E51 meg kb 80-85ezer lesz, ami a fém házat jelenti, és pár fejlesztést és a Nokiának egy újra eladható készüléket -
adalbert1
veterán
Azért én örülnék, ha hagynának benne fém alkatrészeket is, valahogy sokkal jobb érzés egy olyat fogdosni nap mint nap. Meg amit még néztem, hogy a valaki álltal linkelt összehasonlításon csak polifónikus csengőhangot írnak. Akármennyire is business teló, az x beépített csengőhang hamar nagyon unalmassá válhat.
-
airnold, badacsony
valamelyikőtöknek rossza a guglija -
Ricardo
titán
Lhet hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem láttam arra utalást hogy a házban maradnak a fém betétek, vagy minden műanyag lesz?
-
Edyboj
csendes tag
Hi!
Szerintem elég igéretesnek tűnik ez a teló főleg, hogy beleraktak pár dolgot amit már az előző modell is megérdemelt volna pl.: WIFI, rádió stb.
Mivel az egész E széria ''üzletembereknek'' készül, ezért nem teljesen értem, hogy példul miért nem lehet az emlékeztetők, teendők mellé leírást fűzni és ezt szinkronizálni az Outlookal? Nekem fontos lenne!!! Remélem ezen is dolgoztak valamit a Nokiánál!
[Szerkesztve] -
Airnold
tag
Mégvalami...nem lelek kijelölőgombot a telefonon...azt lehagyták, mert minek?
[Szerkesztve] -
vallas
őstag
Háát lehet hogy nem a 6120 classic lesz a 6300-m utódja!
nagyon jó kis telónak néz ki, remélem hamar lesz nálunk is! -
user01
aktív tag
A memóriakártya hozzáféréséhez le kell szedni az akkufedelet, mint az E50-nél is.
-
user01
aktív tag
Ebből az a véleményem hogy csak blútyúk headset lesz hozzá. Sima nem csatlakoztatható.
A specifikációk [link] között szerepel egyrészt a ''2.5 mm Nokia A/V connector '', másrészt a tartozékoknál a Nokia Headset HS-47, amit adnak a 6120c-hez is. Ebből az következtethető ki, hogy 2,5-es jack aljzat van rajta. -
Airnold
tag
-
Fermat
tag
Nekem december 16. jár le az az előfizetésem egy bizonyos T betűs szolgáltatónál
Nálam az E61i(fém elöl hátul, nagyon passzentos a ház+ 2MP FF kamera, QWERTY,nagyszépkijelző
) illetve az E65 játszik, de most az E51 nagyon bejövösnek tünik. Kiváncsi vagyok, barnas szinbe december elött lehet e a kapni a Tnél.-najo ugyse-
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
[link]
Itt egy E51 - E50 összehasonlítás. Na mondjuk ezt nevezem én ráncfelvarrásnak.
Ebből az a véleményem hogy csak blútyúk headset lesz hozzá. Sima nem csatlakoztatható. -
sztyui2
őstag
Ez nagyon jó teló. Nekem a wi-fi miatt kéne a legjobban, de sokan mondjátok, hogy E65 után ezt veszitek. Ha nekem E65-öm lenne, biztos nem cserélném le egy ilyenre. E65 egy nagyon szép, minőségi, jó anyaghasználattal ellátott készülék. Mondjuk ez is
-
maestro_z
tag
Ezzel viszont ellentmond a hivatalos oldalon lévő specifikácó adata:[link]
Inkább jack-re tippelek és persze a miniusb amit a nokia is ír.
De mit takarhat ''a nincs szabványos hang kimenete'' megfogalmazás?
Ez nagyon érdekelne, illetve az, hogy van e autofokusz a kamerában.
Egyébként minnél többet nézem annál jobban tetszik, és a tudása az nagyon ott van.
Már csak az akkumulátor gyakorlati kapacitása lehet érdekes. -
Airnold
tag
Valaki vadásszon már élőképeket...én nem találok sehol...
-
maestro_z
tag
''végre az alapcsomagban sztereó fejhallgató is helyet kap annak ellenére, hogy üzletembereknek készült''
Akkor valamilyen csatlakozó csak van rajta? Jó lenne tudni.
Egyébként most ez a teló tetszik a legjobban, eddig úgy volt hogy 6120c-t veszek de lehet, hogy inkább várok még erre. -
maestro_z
tag
'' habár nincs szabványos hang kimenete, de cserében támogatja a sztereó Bluetooth hangátvitelt (A2DP)''
Előre is bocs a láma kérdés miatt, de az mit jelent, hogy nincs szabványos hang kimenete? Más telókon van, pl: 6120c-n van? -
rumos14
nagyúr
kicsit lehetne nagyobb a kijelző és/vagy rövidebb a teló, cserébe mondjuk 15mm vastag., de amúgy nyerő, gondolom sok cég vesz majd ilyet. mailt írni meg majd T9 segítségével lehet.
-
ertz
aktív tag
Nagyon jó ez a telefon.
Ha a kijelzőjét tényleg kicsit nagyobbra csinálták volna gondolkozás nélkül vennék, de így meggondolom hogy a 6131-em tűéles nagyobb kijelzőjét lecserélem-e... valószínűleg igen, de fájni fog a szívem.
Egy remek telefont egy remek telefonra... lassan tényleg minden igényt kielégít a Nokia palettája.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Most ebből a sok gombból melyik a ''ceruza'' gomb?
-
blueMerle
veterán
NEM NEM NEM
Most vettem 6120 Classicot, az E51-ben mindaz a plusz benne van, ami nekem hiányzik a jelenlegi telóból
Piszkosul tetszik, és nagyon bejön.
van egy olyan érzésem hogy nem lesz nálam olyan hosszúéletu a 6120c
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
azért igazán megcsinálhatták volna, hogy b/g legyen a wifi
-
Airnold
tag
Amíg nem vettem meg az E65-öt, nekem se tetszett...
Virsliujjaim vannak, de tudtam használni...szvsz jó az úgy, ahogy van... ;) -
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
Táblafon nagy hátránya, hogy a felület nem bővíthető. Még az alulméretezett 2'' kijelző mellett sem.
-
Azt nem értem, miért kell a sok kezelőgombot arra a kis helyre bezsúfolni?
Ez nem tetszik az E65-ben sem... -
erdoke
titán
Ha valaki már elfogadta a HTC-t méretügyileg, akkor nem hiszem, hogy egy törpe képernyős, QWERTY és érintőkijelző nélküli Symbianra egyszerűen át tudna állni. Nekem még a méret problémát nem sikerült leküzdenem, de hátha a HTC-nek sikerülni fog. Pl. nyakunkon a VOX utóda 3 G-vel, valamivel vékonyabban.
Nekem még mindig az az érzésem, hogy a céges levelezés a WM6 kompatibilitása és a QWERTY/nagy touchscreen miatt csak WM smartphone-on vagy PPC-n az igazi. Emiatt hosszabb távon hátrányba kerülhet a Nokia. Ha ilyen pici kijelzővel adja az okostelefonokat, akkor még előbb is... Ezen pl. simán elfért volna a 2,2''-os.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Az nem a kijelölés-gomb, hanem a törlés-billentyű a régi C helyett. Ezeket az ikonváltoztatásokat azért próbálgatja a Nokia, hogy a windows-telót használók is könnyedén eligazodjanak ha váltanak.. Mellesleg ennyi változtatás simán megéri a Nokiának, ha csak páran emiatt váltanak Nokiára mondjuk HTC vagy Motó telójukról.
És a telefon elég nagy, a billentyűk szerintem nagyobbak mint amit a legtöbben gondolnának (feltételezve, hogy sokan a SE 100mm-körüli magasságát gondolják bele ebbe a 115mm-es hosszúságú telóba). -
erdoke
titán
Pofás darab, de ezen a pici numerikus billentyűzeten nem szívesen írnék SMS-nél hosszabb mailt. Kezdem megszokni a QWERTY-t.
-
Airnold
tag
Most vettem csak észre...a kijelölés-gombot sikerült bepasszírozniuk a navigyűrű alá...zseniális...
Milyen keze lehet egy finn mérnöknek? -
ZP67
tag
Na végre! Erre vártam amióta csak megláttam az E65-öt! Sajnos se a flip, se a slide nem gyere be...
Remélem jó anyagból lesz, mert a 6120 nagyon nagy csalódás volt, pedig arra akartam cserélni a 6233-at...
Üdv,
ZP67 -
Ricardo
titán
Sokkal jobban néz ki mint a ''kémfotókon. A Fekete változat tetszik. Szerintem sikere lesz .
-
Hebry
senior tag
Nekem is a fekete jön be.
Iránymutató.
Respect! -
(Kolombusz)
veterán
Korrekt készülék.
-
Zoltanfi
senior tag
Így a gyári képeken sokkal jobban néz ki, mint a korábbi ''lesifotókon''
Tudásra meg szinte teljesen megyegyezik az E65-el.
Majd a tesztből kiderül, milyen..
Van még ilyen színben is:
[Szerkesztve] -
m@xsys
senior tag
Nem rossz tudásilag, de szerintem az E50-es sokkal szebb.
Azért kiváncsian várom... -
Airnold
tag
Igen, közben belefutottam egy másik képbe...nekem ez jobban tetszik, nemtehetekróla... -
Redchili
tag
Juj, szerintem rettentő csúnya, szerintem! Az E50 még a csúf joy-ával is sokkal szebb, de a tudása csúcs
.
-
Airnold
tag
Kis krómcsicsa még elfért volna rajta szerintem, úgy tökéletes lenne...
Azonban így is van annyira jó, hogy ne az E65-ömet vásároljam meg újra, hanem egy ilyenre ruházzak be... -
badacsony
őstag
E-s Nokia A2DP-vel. Végre!
130MB belső memó dícséretes.
Kijelző lehetett volna min. 10%-kal nagyobb.
Külső OK, tudás OK.
A WLAN az 802.11 -
Atlantis
veterán
Végre. Tökéletesnek látszó külső, tud mindent, Nokiából van. Jó akksival és anyaghasználattal nagy sikere lehet. Az ár induláshoz egész jó.
-
RedAnt
aktív tag
''Macromedia PDF'' - inkább Adobe, nem?
-
Remittenda
aktív tag
Nagyon jónak tűnik. egy dolgot nem értek. Miért nincs benne 2. kamera, ha már egyet tettek rá, akkor ez miért maradt ki?
-
adalbert1
veterán
Ha jól fog sikerülni, akkor megvan, hogy mi váltja majd az E50-em...
Azt nem lehet tudni, hogy mennyi RAM és mekkora belső memória van benne? -
Tökéletes és méltó folytatása az E50-nek. Ha jól látom a képen a kis dudort a készülék hátulján, akkor gondolom ebből is lesz kamerás és nélküli készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged