- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Baszod...ez tényleg hosszú lett.
A HTT-vel arra akartam célozni,hogy akkoriban az aMD-nek hol voltak ilyen technológiái?Most ne a hatékonyságot nézzük(azért valljuk be nem jön rosszul az a 30% plusszba),hanem azt hogy egy másik feladattal is meg lehet címezni a procit.Anno 3200+ -ról cseréltem 3 ghz PS-ra és nagyon tettszett;hogy kódolás esetén is tudok csinálni mást a gépen,nem kell állandóan a homokórát bámulni,mert egy ikonra sem lehet kattintani.
Az hogy ki csinálta az engem nem érdekel,az a lényeg hogy ki tudta fizikailag a piacra dobni.AMD csinálta...akkor miért nincs még mindíg az AMD-s procikban?(lehet hogy technológiai oka van,ezt nem tudom)
Nem láttuk régen...egyprocesszoros gépben azért nem volt még ilyen;Te is tudod.A fizikailag dual magot meg nem keverd ide.
A mondtat meg így nézett ki:
Annak idején mekkora újjongás fogadta a Hyper-threadinget...őszintén szólva sztem ügyes húzás volt,egy olyan technológiát csinált az intel amilyet már rég láttunk.
Nem pedig így:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t<---itt egy mondatot szelsz ketté...
Tudom,hogy a pentium M-ben rövid szalagok vannak;ezért ennyire nem vagyok láma.
Nem írok tovább,mert úgy látom hogy nincs értelme...
Egy dolgot vettem érsze:ugyanazt elmondtad amit én,csak egy igen hosszú hsz-ben,ahol kiforgattad az összes mondtatomat.Hol összekombinálással:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t...ezt akárhogy nézzük;ott van a pont,tehát 2 mondat volt;de Te egynek vetted,és máris másnak hangzik(lehet kötözködni).
Ne haragudj,de ennek a hsz-nek sztem semmi értelme.Amit leírtál,az ott volt;csak még hozzábiggyesztted a technológiai,archiektúrális magyarázatot;amit amúgy is tudtam.
Kötözködni lehet bármivel bárhogyan,ezt faszán meg is tetted.
Nekem ez jött le:a mondataim kicsavarása;megforgatása,azért hogy elmondhasd:milyen okos vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest