- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Baszod...ez tényleg hosszú lett.
A HTT-vel arra akartam célozni,hogy akkoriban az aMD-nek hol voltak ilyen technológiái?Most ne a hatékonyságot nézzük(azért valljuk be nem jön rosszul az a 30% plusszba),hanem azt hogy egy másik feladattal is meg lehet címezni a procit.Anno 3200+ -ról cseréltem 3 ghz PS-ra és nagyon tettszett;hogy kódolás esetén is tudok csinálni mást a gépen,nem kell állandóan a homokórát bámulni,mert egy ikonra sem lehet kattintani.
Az hogy ki csinálta az engem nem érdekel,az a lényeg hogy ki tudta fizikailag a piacra dobni.AMD csinálta...akkor miért nincs még mindíg az AMD-s procikban?(lehet hogy technológiai oka van,ezt nem tudom)
Nem láttuk régen...egyprocesszoros gépben azért nem volt még ilyen;Te is tudod.A fizikailag dual magot meg nem keverd ide.
A mondtat meg így nézett ki:
Annak idején mekkora újjongás fogadta a Hyper-threadinget...őszintén szólva sztem ügyes húzás volt,egy olyan technológiát csinált az intel amilyet már rég láttunk.
Nem pedig így:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t<---itt egy mondatot szelsz ketté...
Tudom,hogy a pentium M-ben rövid szalagok vannak;ezért ennyire nem vagyok láma.
Nem írok tovább,mert úgy látom hogy nincs értelme...
Egy dolgot vettem érsze:ugyanazt elmondtad amit én,csak egy igen hosszú hsz-ben,ahol kiforgattad az összes mondtatomat.Hol összekombinálással:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t...ezt akárhogy nézzük;ott van a pont,tehát 2 mondat volt;de Te egynek vetted,és máris másnak hangzik(lehet kötözködni).
Ne haragudj,de ennek a hsz-nek sztem semmi értelme.Amit leírtál,az ott volt;csak még hozzábiggyesztted a technológiai,archiektúrális magyarázatot;amit amúgy is tudtam.
Kötözködni lehet bármivel bárhogyan,ezt faszán meg is tetted.
Nekem ez jött le:a mondataim kicsavarása;megforgatása,azért hogy elmondhasd:milyen okos vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Formula-1
- XPEnology
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest