- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Én sem akarok belemenni csak a saját véleményemet írtam le mert zavar amikor jónak nevezik a 2-3 MP-es telefonokat pedig a képminőségük még mindig olyan amilyen na nem írok rosszat róluk elg ha csak gondolom
A kedvencem viszont az amikor a 3,2MP-es autofókuszos telót azért veszi meg mert fotózni akar vele és inkább telót vesz 90-100-ért nem, hogy venne egy jó telót + 50-ért már Fuji S5600 van ami egészen jó kis gép na de lehet csak én gondolom így -
Mac!
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Igen, és ha ugyanott megnézed a többi nagy gyártót, akkor azt látod, hogy a Samunak, és az SE-nek több mint kétszer annyi kamerás telója van, mint kamera nélküli, de még a Nokiának is több kamerás van.
Mikor az írtam, hogy nem fontos a Moto-éknál a kamera, akkor arra gondoltam, hogy kamera terén mekkora a lemaradásuk a többi nagyhoz képest. Pl ugyaninnen 3MP-es: Samu 14, Nokia 7, SE 3, Moto 1, 2MP-es: Samu 45, Nokia 32, SE 23, Moto 13. -
blueye
veterán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Szvsz kamera nélkül nem lesz annyira népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest