- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodi16
csendes tag
"De igenis lehet, és nagyon jól megy rajta az IGO 8. Csak lényegében el kell hitetni vele, hogy a felrakott IGO az a miomap, és utána már indítja is, és tökéletesen használható. Akit érdekel írjon PM-ben, úgy tudom nagyon hallot a C720 supportja már, szóval marad az IGO alternatívaként."
Engem érdekelne , kérlek segíts !
-
Kbali
nagyúr
Szerintem erősen flame a dolog. Én sem szeretem őket amiatt, hogy nem lehet PNA-ra hivatalosan telepíteni az iGo-t (csak gyártó által OEM - amire vagy van frissítés vagy nincs - lásd Mio), de emiatt nem lopok. Az meg a Mio sara, hogy kiad a piacra egy fullos készüléket jó drágán, mi megvesszük, aztán nincs frissítés.
-
ferikek
aktív tag
Ha nem éri meg megvenni, akkor miért is használod?
A navngo ajánlatai és szolgáltatásai azért kedvezőtlenebb a fogyasztók számára, mivel az igo8 megjelenése után nagyon-nagyon sokan használnak illegálisan navngo szoftvert, így vhol „spórolniuk” kell, mivel már a nyereségük nem éri el azt a szintet, amit anno, kezdetekkor. A NavnGo-t az illegális felhasználók teszik tönkre. Gondolj csak bele: mennyi mindent tudna biztosítani a navngo, ha mindenki megvenné a 16-30eFt-ig terjedő térképszotvereiket! Felfogod azt, hogy ha van pl. 5000 illegális felhsználó, az nekik több, mint 100 millió FT
árbevételkiesést jelent? Ennek nagy részét további kedvezményekre, esetleg több ingyenes frissítésre lehetne felhasználni... Persze erre lehetne válasz az, hoyg az a 100 milla zsebre menen vagy eltűnne, de navngo nem állami cég...Te is tipikusan „magyar”mentalitású vagy. Sajnos.
-
Kbali
nagyúr
Egy sima skin-t kevéssé neveznék konfignak. Itt inkább az a helyzet, hogy a keretrendszer nem támogatja a sima iGo-t, emiatt nem tudja elindítani a navigációt, mert valszeg valami MioMap file-t keres az indításhoz.
Sajna beszélgethetünk, de ha csak bekérdez az illető és nem reagál, akkor nehéz segíteni. -
Kbali
nagyúr
A lényeg a hivataloson volt. Tudjuk, hogy megy rajta, de az eredeti kérdés az arra vonatkozott, hogy egyéb opció (Geotag-es fénykép alapján történő navigáció) valamiért nem működik, aminek a megoldásában gondoltunk arra, hogy az iGo miatt van, ami a gépre került az eredeti MioMap helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Dell notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged