- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
Esther
tag
Huh ez a mai ilyen magyarazkodos nap lesz...
Azt hiszem nem kommentelek mar semmit ma mert felreerthetoen fogalmazok.
A spanyolviasz effektust akkor akartam volna sugallni, ha ezzel a MS megprobal betorni a hadi/ipari stb. szegmensbe.
Nekem -hangsulyozom nekem - mindegy ki talalta ki -termeszetesen csak a mondandom kovetkezo resze szempontjabol- DE: eddig is letezett a technika, de most - a kozeljovoben - a jopolgar is bemehet a boltba venni egyet es hasznalja otthon, mig korabban nem artott ha az amerikai fegyveres erok dolgozoja volt. Ez vitathatatlanul -legalabbis szerintem- a MS erdeme.
Nem tudom melyik mennyire jo mivel sajnos nincs lehetosegem hasznalni egyiket sem.
.... innen a tovabbiakat kitoroltem mert megint bele lehet magyarazni mast mint az en velemenyem...
Eszti
[Szerkesztve] -
AmPeX
aktív tag
btw, a mutlituchos meg apple megoldások 2 darab ujjal működnek. mint a mellékelt videók is mutatják, a ms cucc ezen az rendesen túlmutat.
Esélyes h nem láttad a multitouchos videót, ha ezt mondod... Azzal kezdi a pali, hogy húz 3 csíkot 3 ujjával, majd húz 2-t aztán keresztbehúzza még2vel.[link] ez már minimum 4. amúgy a multitouchnak pont ez a lényege.. az iphone méretéből adódik hogy csak 2 ujjal lehet ügyeskedni rajta.. de nem is arról beszéltem.
Asszem letisztáztam már a cikkíróval az aggályaimat, megértettem hogy ez csak egy ügyes marketing cucc, tele jópfa ötletekkel. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest