- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esther
tag
Huh ez a mai ilyen magyarazkodos nap lesz...
Azt hiszem nem kommentelek mar semmit ma mert felreerthetoen fogalmazok.
A spanyolviasz effektust akkor akartam volna sugallni, ha ezzel a MS megprobal betorni a hadi/ipari stb. szegmensbe.
Nekem -hangsulyozom nekem - mindegy ki talalta ki -termeszetesen csak a mondandom kovetkezo resze szempontjabol- DE: eddig is letezett a technika, de most - a kozeljovoben - a jopolgar is bemehet a boltba venni egyet es hasznalja otthon, mig korabban nem artott ha az amerikai fegyveres erok dolgozoja volt. Ez vitathatatlanul -legalabbis szerintem- a MS erdeme.
Nem tudom melyik mennyire jo mivel sajnos nincs lehetosegem hasznalni egyiket sem.
.... innen a tovabbiakat kitoroltem mert megint bele lehet magyarazni mast mint az en velemenyem...
Eszti
[Szerkesztve] -
Esther
tag
De le am
Gondoltam, hasonlo hangvetelu levelekkel fogom MS-t bombazni ugyanezzel a cellal
-majd csak elkopik a nyelvem
*''Egyébként mikor jutnak el az átlag emberekhez azonnal a legújabb fejlesztések, sztem soha.'' -majd ha a hadiiparnak semmi szuksege ra mert mar van sokkal jobb. Igen sok dolog tunt el az idok folyaman a nyilvanossag elol, a kutatasok kezdeti fazisait kovetoen, amikor a hadiipar rajott,h. az nekik is jo lehet.
*Amugy ha kedvezo aron osztogatnak, mindegy milyen logo van rajta kellene egy
Eszti -
Esther
tag
válasz
janpotocki #32 üzenetére
Szia!
Bocsanat,ha felreertheto voltam. Nem arra akartam celozni,h. a cikkel illetve a tema idoszerusegevel van gond. Inkabb arra gondoltam,h. jobb lett volna ha a MS azt mondja,h. vegre konzumer termeket csinaltunk egy -bizonyos teruleteken- regota elterjedt es igazan jol hasznalhato dologbol.
Mert valoban hasznos tud lenni. Sot meg kombinalni kellene 1024szintu nyomaserzekenyseggel stb, tobbablakos uzemmoddal (hogy ne kelljen kulon a Cintiq + egy monitor) -gondolom en...
Eszti -
Esther
tag
Meg nehany helyre irsz ilyen hsz.-t azt' a vegen meg kuld neked egyet a M$
Mindemellett az USA rendorsegen (nem a kozlekedesiranyitasi reszlegen) viszonylag reg ota lathatni hasonlo - ir kamera nelkuli - kijelzot, melynek merete akkora mint egy nagy iroasztal (egy bevetesre indulo osztag kenyelmesen korbe tudja allni mikozben meg az eligazito szemely magyaraz) es a hasznosnak nevezheto funkciokat tudja. Nem hasonlitja ossze a mobiltelefonod parametereit egy PDA-val, de kapcsolatban van USA altal hasznalt muholdakkal, utcai terfigyelo kamerakkal, termeszetesen multitouch hasznalhato rajta minden(kamerak, terkep, fegyveres testuletek adatbazisai stb.),drag&drop adatatvisz a rendorok,**PD stb. mobil eszkozeibe.
Igaz,h. uveglapos-tologatos videotetrisz nincs rajta, de sztem, annelkul is vidaman hasznaljak.
MOD: *Tervezni meg egy darabig WACOM Cintiq 21 UX -et hasznalnék es arra varnek,h. ez +jelenjen a piacon. [link]
Eszti
ps.:erdekes,h. jonehany dolog van amit hasznalnak regota de amikor a M$ feltalalja akkor vilagszenzacio lesz. -ez csak egy elmelkedes /maganvelemeny volt. Ha lehet senki ne kuldjon most nekem 200 linket,h. valojaban mindent a ''M$ sz@*t''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest