Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
én többnyire kedvelem az ilyen reklámokat. egyik kedvencem ''az új quintipio 15 pengéjű borotva''
az általad említett reklám is tetszik elsőre. a gond csak az vele, h a benne sugalt vagy konkrétan említett dolgok tételesen megcáfolhatóak. gyk: pofátlanul hazudnak.
btw, ahhoz képest, h minden létező hállivúdi filmben a számítógép=apple, a részesedése gyak stagnál a minimumon.
itt megjegyeznám, h a 24 6. évadjában UMPC-t használnak terepen -
AmPeX
aktív tag
Nemtudom, hogy kinek a fejlesztése, de az apple védette le. Bárokban már van ilyen, és nem Microsoft... értem én h jó, és egy csomó mindenre lehet használni, de gyakorlatilag semmit sem fejlesztett ezen, csak ő is kidobott egy ilyen cuccot a piacra. Fotóalbum pakolászás eddig is volt, videó eddig is volt, rárakható tárgyak felismerése, hozzájuk valamilyen funkció csatolása eddig is volt, stb... és igen, végignéztem mind a 3 bemutatól a cikkben linkelt oldalon, de abban egyetlen újdonságot sem láttam... Nem az apple-t védem, hanem a Microsoft-tól kérdezem, hol ebben az újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest