- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
én mint szoftvert nézem a dolgot. a lentebb már többször is linkelt videón a prezentáló semmi értelmeset nem csinál csak játszik. ez egyfajta fél órás szorakozást nyújtó megoldás. drága játék sznoboknak
az ms surface meg egy általános használatra kész, produktív megoldás. asszem itt egyet is értünk
az, h a mögötte lévő hardware technológia milyen, az ebből a szempontból majdhogynem lényegtelen.
mint a cikk is írja, gyak már elavultnak tekinthet p4 a szíve pár kamerával és egy projektorral. ezt egyébként mint pozitívumot fogom fel, mivel azt mutatja, h jelenleg is elérhető technológiák kombinálásából hoznak létre vmi újat. (az ajax-hoz tudnám hasonlítani. a webfejlesztők értik)
itt mondjuk kiemelném azt a részt, h a rárakott tárgyakkal (legyen az egy mobil, fényképezőgép vagy egy üveglap) kapcsolaba tud lénpni. ez azért jóval túlmutat azon a másik videón prezentált dologon.
most nem vitatkozom, csak folytatom a gondolatot ;) -
FTeR
addikt
ezt írtad:
Inkabb arra gondoltam,h. jobb lett volna ha a MS azt mondja,h. vegre konzumer termeket csinaltunk egy -bizonyos teruleteken- regota elterjedt es igazan jol hasznalhato dologbol.
ez a ''már megint feltaláta a spanyolviaszt'' kategóriába tartozik, mégha egy jóval normálisabb megfogalmazás.
azt sugalja, h szerinted az ms már megint úgy adja elő a dolgot, mintha senki soha ezelőtt nem gondolt volna erre.
reagálásom arra vonatkozott, h ez nincs így. próbáltam rávilágítani, h sehol nem mondtak ilyet, egyszerűen csak demózzák a saját cuccokat. kontraszként próbáltam említeni SJ stílusát, ami a ''mi mosóporunk jobb, mint a másik'' stílusban hirdet újdonságként máshol már régóta jelenlévő megoldásokat.
egyszerűen érdekesnek találom, h az emberek egy jelentős része a másik fikázását elfogadhatóbbnak találja, mint amikor egy cég egyszerűen csak a saját termékével foglakozik. -
Fecow
aktív tag
Lebuktam!
Egyébként hányat kell még írjak, hogy kapjak?
Lehet, hogy nem a legújabb találmányok egybe gyúrása, de a nem hadi, per hightech ipari szektroban dolgozókank mindenképpen újdonság, én legalábbis még nem találkoztam hasonló tudású készülékkel, mondjuk nem is volnék kifejezetten az az érintésérzékeny rendszerek/kijelzőkkel foglalkozó szakember.
Egyébként mikor jutnak el az átlag emberekhez azonnal a legújabb fejlesztések, sztem soha.
A microsoftos részre könnyű a válasz, csak annyit mondok nagyobb hírverés (PR).
Erre egyébként a múltban is számos példát lehet találni a tudományos kutatások során, hogy nem mindig az lesz a híres aki találmány/felfedezés alapját kidolgozta, hanem az aki ezt kicsit kipofozta vagy ugyenerre a következtetésre jutott később csak nagyob publicitást kapott -
janpotocki
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest