- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
Ja lemutottem. de nem is annyira erdekel hogy nem lesz fenn addig amig ertelme nem lesz a proginak. Ha mindent elerek e nelkul is akkor minek foglaljon eroforrast?!? Nem hinnem hogy vki minden nap vegigzongorazza az osszes fulet a control centeren... szvsz max 3d beallitasokat allitgatjuk surun. de ez csak az en velemenyem
-
dilipok
veterán
Nekem sem igazan jott be, mert ha felraktam es a kepernyo beallitasoknal az advancedre nyomtam akkor siman ujraindult a gep, es ezt addig csinalta amig a .net frameworkot+ a control centert le nem szedtem. Ja es semmi tuning, meg csak a sima cat.4.8 volt fenn. Errol ennyit. Amugy sztem semmi ujat nem mutatott amig fenn volt a gepen (2 perc
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest