- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
Hello
Kis segítségre lenne szükségem.Ma olyat tettem, ami nem nagyon szoktam gépen. Játszani akartam.
A játékot nem mutatnám be, szerintem felesleges, de aki akarja, az ki tudja keresni a hibaüzenetből.
A probléma nem más, mint hogy a játék lefagyott, a windowsa valami hibaüzenetet küldött, hogy keresik a hibát, és majd szólnak, ha megvan.A gép konfigja:
Lenovo G500
Intel Core i7 2.1 GHz
8 GB 1600MHz Kingstone RAM
Intel HD Grapics 4000
Radeon HD8750
Win7. x64Az eseménynaplóból:
Hibagyűjtő: , típus: 0
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: AC4BFSP.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5285f99f
P4: atidxx32.dll (Ő szerepel a hibaüzenetben is)
P5: 8.17.10.483
P6: 511018a9
P7: c0000005
P8: 00023044
P9:
P10:Csatolt fájlok:
C:\Users\Spiller\AppData\Local\Temp\WER8803.tmp.WERInternalMetadata.xmlA fájlok elérhetők lehetnek a következő helyen:
C:\Users\Spiller\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_AC4BFSP.exe_a626a36b910a7c479ffac13219b5f451598d54_0d21b422Elemzési szimbólum:
Megoldás ismételt keresése: 0
Jelentés azonosítója: bd686ab8-547d-11e3-aaf3-24fd52bc1ff5
Jelentés állapota: 1- EventData
0
APPCRASH
Nem érhető el
0
AC4BFSP.exe
0.0.0.0
5285f99f
atidxx32.dll
8.17.10.483
511018a9
c0000005
00023044C:\Users\Spiller\AppData\Local\Temp\WER8803.tmp.WERInternalMetadata.xml
C:\Users\Spiller\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_AC4BFSP.exe_a626a36b910a7c479ffac13219b5f451598d54_0d21b4220
bd686ab8-547d-11e3-aaf3-24fd52bc1ff5
1Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna nekem segíteni
-
törölt tag
Az a gondom, hogy notebookot összekötöttem a tv-vel. A felbontással, illetve a megjelenítéssel gond van. A tv 1920x1080 a gép 1600x900. A tv-én a kép rosszul jelenik meg, mintha 4.3-as lenne. Az AMD Catalyst Control Centere-vel eddig nem boldogultam, és most már nincs több ötletem. Korábban Nvidia volt, de ahhoz képest az AMD veszett bonyolult. Hogyan lehet beállítani, hogy a tv-én a gép képe jól töltse ki a képernyőt?
-
törölt tag
Az a gondom, hogy notebookot összekötöttem a tv-vel. A felbontással, illetve a megjelenítéssel gond van. A tv 1920x1080 a gép 1600x900. A tv-én a kép rosszul jelenik meg, mintha 4.3-as lenne. Az AMD Catalyst Control Centere-vel eddig nem boldogultam, és most már nincs több ötletem. Korábban Nvidia volt, de ahhoz képest az AMD veszett bonyolult. Hogyan lehet beállítani, hogy a tv-én a gép képe jól töltse ki a képernyőt?
-
Dave-11
tag
Hellósztok!
Van egy kis gondom. A videókártyámhoz sehol sem találok ATI Catalyst Control Center-t.
Jobban mondva sehol se találok ATI Catalyst Control Center-t. Mármint a telepítőjét. Légyszi adjatok egy linket amit le tudok tölteni, és kompatibilis Windows7-tel.
Köszi -
Protezis
őstag
Megelegeltem hogy a CLI Application hibat eszlelt, ezert leallt. Windows reinstall, amugy is kellett mar. .NET 2 fel, ati driver fel, magyar ccc fel. Ezek voltak a legelsok. Mukodott is, orultem mint majom a farkanak. Aztan frissitettem a Windowst, felraktam meg eztazt. Es most megint ez a szar hibauzenet.
Win tuzfalat kikapcsoltam, minden indulo progit kilottem, de semmi javulas. Mit csinaljak? -
littleNorbi
aktív tag
Hogy lehet Catalyst Control Center-rel átvinni a TV-re a DVD filmet, úgy hogy ne csak feketeséget lássak a film helyén ?
[Szerkesztve] -
Na felraktam a legújabb catalistot, amit defaultba felkínál az ATI a honlapján. Pechemre control centeres, és nem figyeltem, hogy control paneles legyen. De ha már fenn van: hogy a bánatba lehet rábírni, hogy 100Hz-en menjen a monitor? EIZO F930 1280x1024. A kártya X800pro.
Azt írja a varázsolója, hogy 100Hz, de valójában csak 60. Control panelen egyszerű volt a helyzet, mert csak ki kellett kapcsolni a DCC információk használatát, de itt nem találom... -
C-Dante
csendes tag
hi Mindenki!
na most jól beírom ide a kérdésemre a megoldást úgy, hogy aztán keresővel is megtalálhassa mindenki.
ha az Ati Catalyst Control Center indítása során azt tapasztalod, hogy nem történik semmi, a kurzor egy pillanatra átvált homokórára, aztán semmi, holott a .NET Framework 1.1 is fel van téve a gépedre, akkor a megoldás, hogy bármivéle tűzfalat kikapcsolsz a gépeden, ugyanis az blokkolta nálam a CLI.exe file-t, és emiatt nem ment a CCC.
vagyis ez a kifejezetten gyakori probléma úgy tűnik a CCC + tűzfal kombós gépek felhasználóinál jelentkezik, és érthető módon sokan nem gondolnak arra, hogy a fal gátolhat egy lokális progit a működésében.
üdv,
Dante -
C-Dante
csendes tag
sziasztok!
valaki plz segítsen! átfutottam a topikot, a problémám ugyanaz, mint itt sokaknak volt már korábban: .NET keretrendszer 1.1 fent van ofkorz, konfigom:
AMD Athlon 64 3400+ (2.41 GHz), 1 GB RAM, Ati Radeon 9800 Pro, Win XP Pro SP1
a legújabb drivereket és a control centert feltéve a rendszer működik, de magát a control centert nem tudom elindítani. az ikonra klikkelve nem történik semmi.
ha a megoldást senki nem ismeri azóta se, akkor nagyon kérek valakit, hogy írjon nekem egy alternatív megoldást, hogy lehetne kipakolni a displayt a TV kimenetre?
eddig nvidiás voltam, tvtool, nview meg minden, de most meg vagyok lőve teljesen.
előre is nagyon köszi a segítséget! -
Hi!
Valaki tudna olyan ATI szoftvert mondani, ami tudja kezelni a monitor frissítési beállításait, valamint a GAMMA állítást is (bill. kombinációról) ? -
-
moonman
titán
ha hibátlan, akkor egyáltalán nem is javasolják a frissítést
asp.net usert simán le kell tiltani, ha nincs használatban. -
reset
senior tag
Hali! Nekem Catalyst 4.10-essel fut a CCenter / Win. XP HU Sp1/ - hibátlanul
Kérdésem: ha letöltök egy újabb Catalystet, akkor elég felülírni a régit vagy előbb reinstall, aztán az új install...? Egyébként a NET keretrendszer új felhasználójának eltüntetésére ott van a TWEAK UI....nem kell eltávolítani a keretrendszert... -
Joey_the_man
tag
skacok! nem tom nálam mi van most szedtem le a 4.10 -es ccc -es drivert.... cat_uninstall...reboot....felraktam a 4.10-et...reboot ---> á kattintok az ikonra...nem csinál semmit... ha a wizard-os ikonra kattintok, akkor kiirja, h Ati catalyst control panel wizard setup failed...
Mi lehet a baj?? .Net framework 1.1 magyar van fent.. + winXP sp2 -
detroit2004
csendes tag
válasz
Ekváádor #171 üzenetére
Hát nem tudom fiúk hogy mi van a ti progitokkal, mert nekem semmi gondom nincs vele. Sőt rendkívül tetszik. Rendesen dob a játékokon.
Nem lehet hogy rossz xp versio van fent a gépeteken. Mert nekem is volt olyan progim ami nem indult el majd feltettem egy másik versiot s gond nélkül ment minden. Hála istennek most sincs semmi gondom vele.
Szerintem probálkozzatok.
Megéri!!!!!!!!! -
Pukii
senior tag
válasz
detroit2004 #170 üzenetére
Elvileg csak szebben néz ki töle....
-
Ekváádor
őstag
válasz
Mr.Skyline #161 üzenetére
Na.
Most én felraktam a 4.9-et (4x mb), és nekem is ugyanez a hiba!
És még be is lassult a gép: Ha pl. előhívok egy ilyen leugró ablakszerűséget, nagyon akadozva jött be
Ja és ATi kártya van a gépben, X800pro -
moonman
titán
válasz
detroit2004 #168 üzenetére
nem tőled kérdeztem.
a gyorsulás több, mint valószínű, hogy a driver-frissítéstől és nem a control centertől van. én nem is használom -
moonman
titán
válasz
Mr.Skyline #161 üzenetére
egyáltalán ati kártya van a gépben?
-
Pukii
senior tag
válasz
detroit2004 #165 üzenetére
Ezek a gyorsulások nem hiszem ,hogy a CCC miat lennének hanem inkább az uj driver miat.
-
detroit2004
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #164 üzenetére
Hali mindenkinek!!!
Tegnap sikerült felrakni az Ati catalyst control centert!!!
Nem hittem a szememnek!!!
Eddig a FarCry medium és 1280x1024 grafikai beállítással (semmilyen cpu vagy más húzzás nélkül) éppen hogy csak szaggatás nélkül ment.
Aztán felraktam a progit. Most Very high és 2048 x 1536 grafkai beállítással (ugyan úgy húzzás nélkül) szaggatott de még játszható volt.
Ugyan így a Colin McRae Rally 2005 Demo-ba full grafikával szinte!!! gond nélkül lehet játszani (2048 x 1536 és minden extra beállítással).
Hát nem tudom szerintem ez elég sokat mond mit is tud ez a kis!!! program.
Tényleg nem hittem a szememnek amikor a fenti beállításokkal a fenti játékokat kiprobáltam.
Ezennel üzenem minden Ati vga kártya tulajdonosnak hogy ha tudja akkor rakja fel.
Hallottam (olvastam) hogy voltak e progival gondok. Nálam ezek a problémák nem jelentkeztek!!! -
Mr.Skyline
senior tag
Tényleg nem értem mi van
, ha esetleg valaki akar valami okosat mondani az üggyel kapcsolatban azt megkérem hogy ossza meg a PH fórumával, THX!!!
-
Mr.Skyline
senior tag
nah hát ez sem jött be nem segített
esetleg megpróbálhatom leszedni külön a control centert és külön felrakni leszedem külön is az ati weblapjáról -
Mr.Skyline
senior tag
lehet, hogy megvan a megoldás!
ezt most találtam a windows update.com -on:
Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
már szedem, majd mondom a végeredmányt -
Mr.Skyline
senior tag
haveromnál voltam azóta, és mégis csak kellene nekem ez a cucc főleg az overdrive funkció miatt, ha valaki tudna adni valami tippet azt megköszönném, vagyis hogy miért ezt irja ki:
http://skyline2.freeweb.hu/nemertem.jpg
nagyon szeretném elindítani, de nem tudom mi a baja
PLEASE HELP!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
szerintem is felesleges ez az uj izé
-
moonman
titán
nálam minden ok, de fölöslegesnek tartom, minden beálíltás elérhető a régi control panelekről is, így marad a 2x megás változat.
-
Mr.Skyline
senior tag
Hi nekem fent van a .NET Framework 1.1 + DirecX 9c-is meg a Control center is meg minden először bejött azt utána az annyáér se akar bejönni és azt irja hogy nincs fent a driver pedig fent van minden, ugyhogy én lemontam a control centerről
-
fodgergely
csendes tag
1.Én felraktam de nálam nem jelenik meg az overdrive fül nem tudjátok miért?
2. Van olyan program amivel biztonságosan lehet húzni a Videókártyát?
3. Az én kártyámat kb mennyire lehetne húzni alapból memória 270
mag 277
4.Tönkre lehet tenni a Vga-t húzással?
A segítségeteket előre is köszönöm -
Monya78
veterán
Sikerült feltenni, és egy pár óra múlva uninstallálni... csalódás...
-
Monya78
veterán
Ha nincs otthon internet akkor nem is fog müködni a Control Center???
a ''NET version 1.1 framework'' miatt??? -
h3lls
tag
Ha ez így megy tovább nVidia-s leszek
Asus V9999 ULTRA Delux -
h3lls
tag
Na de tényleg... mondja már meg valaki hol lehet benne tuningolni
A súgójában elvileg úgy van (ha jól láttam) hogy lennie kéne egy performance menünek de én ilyennek még a szagát se éreztem. Vagy kell hozzá vmi buhera? De nem hinném.. mondom bent van a súgóban overdrive címszó alatt. Pedig jól jönne, eddig csak hüle progikka húztam.
Tényleg esetleg vki belinkelné ha volt róla szó Sapphire 9700 PRO tuningolásáról, vagy http nekem mind1,csak 9700hoz találtam itt (rossz a szememköcc
-
Monya78
veterán
Akinek müködik...mondja már meg milyen driver (catalyst) mellett müxik a progi...
-
@aMoRF
tag
Lassan kibukik, hogy akinél nem megy ott nem mindig a CC a ludas..... ''Kisebb figyelmetlenségekből adodnak a nagy gondok....
''
-
sirály12
őstag
Na én is felraktam, és megy. Király. Bár egy kicsit lassú. Szép csicsás meg minden és még 50 pontyot is nyertem vele 3dmárkóban. Szal bejött. Bár az elején nekem is hülyült, de addig szórakoztam vele amíg jó nem lett.
És egy plussz:
Eddig a kártyához mellékelt progik azzal a hibával szálltak el, hogy nincs ati driver a gépen, holott ott volt, ez most megszűnt és már ezek a progik is működnek. -
szasza_xp
senior tag
Ja most ha bejön az XP 60Hz en megy a moncsi a 85 helyett!
Aztán kézzel kell viszaállítani -
Monya78
veterán
nekem is a 0xc0000135 inicializálos hibával lép ki.... mi a megoldás???
Ja és nem a catalyst 4.8-ra raktam fel... ez lenne a hiba??? -
AceTom
aktív tag
Nekem meg nagyon nem működött normálisan, SZVSZ eléggé idegesítő, hogy csak akkor enged bármit is állítani, ha kiengedem a netre. Lehet, hogy szasza_xp-nek is ez a baja amúgy..? Na mind1, csak egy tipp, én először ezt rontottam el.
Mindenesetre én semmit sem találtam meg a driverben, biztos az én hibám. De nekem sehogy sem jön be ez az új CC. -
uzsz
senior tag
Úgy látom elég sok emberkének baja van adott szoftverrel. Akinél sehogy nem akar elindulni, az nyugodjon meg, nem marad le semmi pótolhatatlanról. A rage3d sokkal részletesebb beállítási lehetőségeket kínál, ráadásul úgy cserélgetheti rajta a skin-eket az ember, ahogy akarja. (ha akarja)
-
@aMoRF
tag
Felraktam és megy.. semmi komoly változásat eddig nem tapasztaltam.... ha csak annyit nem hogy végre fut a Doom3 normálisan mert eddig ugyanis mindig kiakadt kb 10perc játék után és már nagyon idegesített.
De ez már a mult az uj driver megoldotta ezen problémámat.... de vajon milyen ujakat hozot létre???
Szerintem érdekes ez az új CC cucc...van egy olyan sanda gyanum, hogy a későbbi driverekben már alapból benne lessz....
-
szasza_xp
senior tag
Na nekem nem indul, valaki már látott ilyet ?
-
Legolas
senior tag
SZerintem nem lett rossz! Egy Powerstrippel kiegészítve igen jól állítható minden!
-
Allien
veterán
Nekem NEM müxik. Felraktam a NET keretrendszert, de amikor utánna felraktam a 4.8+Control panelt, azt írta, hogy nem ati meghajtó van feltelepítve.
-
uzsz
senior tag
Én is felrakta, működik, de semmi okosságot nem találtam benne. Azt hiszem megmaradok a rage3d-nél, az a normális owerlock funkción kívül részletesebb beálítási lehetőségeket is kínál.
-
szasza_xp
senior tag
Na felraktam!
Ha el akrom indítani, semmi nem történik, ha wizardot indítom akkor meg hibával leáll!
Nagyon Beta szagú a cucc -
Drizzt
nagyúr
Amióta feltettem, azóta ha a képernyő tulajdonságaira megyek az asztalon a helyi menünél, rögtön újraindul a gépem.
-
s1ru2
aktív tag
jójó persze sokkal jobba a 9800. Érezhetően!!! Csak furcsállottam h ennyivel kisebb a GPU és a memória órajele. De semmi gáz tuti jobb!!!! És imádom
-
öööö van még valaki, akinek nem jelenik meg a 3D menüpont?
-
Torry
addikt
Frissen telepített rendszerre raktam fel, és már rögtön hibát generált a restart után....
-
jpisti
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #118 üzenetére
Ott a pont!
-
scart
tag
Az gpu orajel nem elsodleges szempont es nem osszehasonlitasi alap, par pelda 9800 pro 380, 9800 xt 412, x800 pro 475, ezek kozul egyik se rosszabb mint egy ti4200, sot sokkal jobbak.
Teljesen mas a ket kartya ti4200 egy generacioval regebbi, nem szabad osszehasonlitani oket
Szoval nyugodj meg sokkal jobb a kartyad mint volt a ti4200 hiaba kevesebb az orajel
[Szerkesztve] -
s1ru2
aktív tag
-
scart
tag
válasz
Alvin_ti4200 #105 üzenetére
Ez ugyanaz mint a regi control panelen az overdrive opcio ami magatol emeli a hofok alapjan a gpu orajelet, annyi a kulonbseg, hogy mostmar memoriat is emeli.
Csak ho szenzoros kartyakon jon elo mint a regi control panelen is (9600xt,9800xt,x800 pro/xt, es 1-2 fajta 9800 pron is van, pl. tyan.)
Kesobb biztos lesz plugin hozza amivel lehet manualisan orajeleket allitani, mint egy overclock progiban. -
jpisti
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #105 üzenetére
Valami ''owerclok'' vagy ''owerride'' izé elé kell egy pipát rakni!
Nagyuram kicsit keresgélsz és meglessz az.
Szerk: a Control Panel-nél volt is ilyen fül.
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #103 üzenetére
Szerintem ebben is egy bizonyos %-os értéket emel mint a ''régi'' control panel ben, csak itt a mem órajelét is emeli! Nállam olyan 7.5~8%-ot ad neki mindkét esetben.
Szerk: a sima control panel csak 5%-ot adott, és csak a GPU-nak
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Tetszik az új Control Center, DE miért nem lehet külön állítani a Direct3D és OpenGL-es cuccokat, mint a Control Panelben?
És amúgy nem találom az órajelállítás lehetőségét. Vagy ehhez is kell a Radclocker?
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Gáz van . Leszedtem az omegát és feltettem a 4.8 ast. Akkor ment a gép. Utána rátettem az uj atis cuccot és ujraindítás után elszarta az egészet. Olyan volt mintha ramhiba lenne a vga-n. Leszedtem az egészet cat-uninstallerrel. Most van kép de mihelyt bármilyen catalisztot felrakok megint szar a kép. Hogyan lehet kiirtani a gépből??????
Segítsen valaki. -
jpisti
senior tag
Letöltöttem, felraktam aztán szívtam mire megtaláltam, hogy hol afrancba kell beállítani a Tv cuccait, de eddig tetszik, különösen az, hogy ez már a mem et is húzza nem csak a GPU-t.
Kiváncsi vagyok mikor jön a magyar nyelvű változat. -
uzsz
senior tag
Please dobjon be valaki egy linket v valamit, ahonnan l3tölhető, vagy van róla leírás, v valamiiiii!
-
Bazsesz
őstag
Na ezt se fogom tudni kipróbálni. Mé nincs ilyen Millenniumra?
Amúgy ér valamit?
Üdv: balu -
uzsz
senior tag
NNa én nem találtam az ati oldalán ezt a sz**t. Csak akkor szedem le ha tényleg van benne overlock opsön.
-
I_Am
veterán
Egy kérdés, merre van a mások által irt overclocking?
-
Freestyle
csendes tag
hi! ezt hova kell rakni vagy mit kell vlee csinálni?Microsoft’s .NET version 1.1 pls help!
-
uzsz
senior tag
Ha jól értem amit írtok, akkor ezzel lehet a kártya órajeleit is babrálni? Fel megy DNA driverre is? Mert ugye nálam csak az oldja a kártya lock-ját.
-
Hun'reeth
őstag
Ahogy elnézem én fel nem rakom az tuti.
Úgyis omegát használok és semmi újat nem ad amit eddig nem értem el.
-
@aMoRF
tag
Okos ember más hibáiból tanul a Buta a sajátjából....
Én Buta leszek mert most töltöm a csodát.... és este felrakom ... kiváncsi vagyok rá mi fog trörténni.... Legrosszab esetben egy ujratelepítés....
Holnap beszámolok a fejleményekről hátha valami újat fogok tudni mondani a tisztelt publikumnak...Én bizok a cuccba... Bár sokan haltak meg ezzel az utolsó mondattal a szájukon....
-
Gorneck
legenda
Sajna igen és igen érdekes képet mutat a szoftverről ne is beszéljünk, amúgy nagyon jó kis kártya! Bár az a 67-73fok amit kiírt az számomra egy picit soknak tünt!
AtiTool is kiírja a hőmérsékletet sőt már a venti is szabályozható vele, én most avval monitorozok!
[Szerkesztve] -
Hehh. Letöltöttem és raknám fel, de aztán kiderült, hogy egy 3DFx Voodoo3 2000 PCI csücsül a gépben...
Akkora LOL-t nyomtam... -
bubu256
tag
Csak 9800XT-től felfelé van hőmérséklet mérés.
-
Thx1138Hu
tag
Sziasztok! Tudtok olyan progit mondani ami kiirja hogy mennyi az ATI kártyám hőmérséklete? Mert feltettem az omega drivert és ki szeretném próbálni hogy mennyire lehet húzni a kártyát. Csak közben szeretném azt is tudni hogy nem e melegszik túl vagy ilyesmi!
-
tiv83us
veterán
Bocs, hogy nem olvasom vegig az osszes hozzaszolast, lehet azota ez a problema ki lett mar targyalva.
Feltettem ezt a Control Center-t, egesz nap tokeletesen futott, most meg elinditanam es aztmondja, hogy nincs installalva Ati Driverem...
Szerintem ez a program eleg bugos, mar mashol is olvastam ezt a problemat!
Ha nalatok ilyesmi elofordult, akkor hogy sikerult megoldani?
Thx -
Xmas
tag
scart: ''Fuggoleges szinkron, ha kivan kapcsolva nem var a fuggoleges szinkronra, ezzel ellehet erni, hogy az adott program gyorsabban fusson.''
Ez azért erős túlzás... Egyszerűen csak annyi, hogy függőleges visszafutásra ha van várakozás, akkor a két képkockát azidő alatt váltja. (Régen szemetelt a kép, ha máskor is hozzányúltál a video memóriához. Aztán, ha nem függőleges visszafutás alatt váltasz képet, akkor a képernyő felső részére még a égit, aztán az újat rajzolja...de ezt úgysem fogod tudni egykönnyen megfigyelni...)
Szóval gyorsabban nem fog futni a program, egyszerűen több képkockát présel ki a képernyőre. Pl.: Ha 85 Hz-en megy a monitorod, akkor v-sync bekapcsolása mellett a játékok max. 85 képet jelenítenek meg, akárhány frame-t számolnak is ki. -
dilipok
veterán
Ja lemutottem. de nem is annyira erdekel hogy nem lesz fenn addig amig ertelme nem lesz a proginak. Ha mindent elerek e nelkul is akkor minek foglaljon eroforrast?!? Nem hinnem hogy vki minden nap vegigzongorazza az osszes fulet a control centeren... szvsz max 3d beallitasokat allitgatjuk surun. de ez csak az en velemenyem
-
dilipok
veterán
Nekem sem igazan jott be, mert ha felraktam es a kepernyo beallitasoknal az advancedre nyomtam akkor siman ujraindult a gep, es ezt addig csinalta amig a .net frameworkot+ a control centert le nem szedtem. Ja es semmi tuning, meg csak a sima cat.4.8 volt fenn. Errol ennyit. Amugy sztem semmi ujat nem mutatott amig fenn volt a gepen (2 perc
-
-
HiperG
addikt
Olyat nemlehet esetleg, hogy különböző órajelet beállítani 2D-ben emg 3D-ben?
-
Hát megpróbáltam a tuningot, de igazábol nem tudam sokat kihozni a kártyámból. Lehet hogy a márka miatt, lehet hogy a gépem is limitált, a franc sem tudja. Na mind1, úgysem vagyok az a tuningolós ember.
-
Köszi mindenkinek a kimerítő magyarázatot. Megpróbálkozok néhány ezzel a cuccal, meg az ajánlott programmal is.
-
Gorneck
legenda
válasz
-=V3rthil=- #58 üzenetére
Nekem igen és eddig semmi gond!
-
Dave™
nagyúr
Nem kell tőle annyira félni, nekem tetszik (bár első kilépés után .net csoda generált egy hibaüzenetet, ua a második után is, de azóta minden ok
)
-
Svenike
tag
Kérlek, segítsetek.
Feltelepítettem én is ezt az új felületet. De azt írja ki a fránya, hogy nincs telepítve ati driver... Mi ilyenkor a teendő?
Már egyszer leszedtem az Ati meghajtókat, DriverCleanerrel, telepítettem ezt a .NET szarságot és mégsem... miért nem mükődik? -
twollah
nagyúr
Eleg gaz, hogy csak az ujabb kartyakkal hajlando egyutt mukodni a program.
-
-=V3rthil=-
őstag
Valakinek sikerült felnyomnia omega driverre? Pontosabban nem akadtak össze (felrakni nekem is sikerült) ?
-
MarKoo
addikt
Nekem nem indul el.
Szerk..: Most látom, hogy a NetFrameWork-ot nem raktam fel. Szerintetek merjem?
[Szerkesztve] -
Lidi
aktív tag
Ennek a .net nek mi értelme van..... másban már nem tudnak a fiúk programozni ?! Nem hiszem hogy hagyományos programnyelveken ne lehetett volna ezt megírni. Emiatt én fel nem teszem az biztos.
-
Drizzt
nagyúr
Nekem tetszik, viszontr lenne egy kérdésem:
Ha beállítjátok a smartshadernél a stilizálást mondjuk valamire, akkor néhol nálatok is fura pettyszerűségek jelennek meg a tájon? -
kBagyula
senior tag
Hello újra!
Na erre varrjatok gombot:
Bővebben: link
...ilyet még az életemben nem láttam!
Üdv,
kBagyula -
ToBeY
nagyúr
Ez a cuc tulajdonképpen mire jó?Nekem fent van az Omega 4.8 arra fel lehet tenni?Honan lehet leszedni?
-
dDiego
aktív tag
Nekem nem indul el.
Szerintem az SP2 miatt.
Annyi gondot okoz az SP2, hogy legközelebb fel sem fogom tenni. -
tiv83us
veterán
Nekem nagyon tetszik, szerintem hasznos. Csak egy kicsit tul csicsas szvsz.
De amugy -
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Feltettem, de nem működik normálisan... mindíg ezt írja a win indulásakor (meg ha az ikonját indítom akkor is):
Bővebben: link
Valaki súghatna, hol és mit keresgéljek a hiba orvoslására.
Köszi előre is!
Üdv,
kBagyula -
ptiboy
senior tag
hát lehet várok akkor még vele
látom sok itt a bibi még
win-t telepiteni meg nincs kedvem mostanába -
scart
tag
válasz
GeNeRaL_XT #29 üzenetére
Fuggoleges szinkron, ha kivan kapcsolva nem var a fuggoleges szinkronra, ezzel ellehet erni, hogy az adott program gyorsabban fusson.
-
faster
nagyúr
Már nem emlékszem pontosan, felraktam a .NET runtime-ot, aztán folyton bejött a bejelentkező képernyő egy darab userrel, előtte nem csinált ilyet, mert csak egy felhasználó van jelszó nélkül. Észrevettem, hogy egy új felhasználót hozott létre a .Net, amit egy laza mozdulattal kivágtam. Utána elkezdett furcsa megosztási problémékat generálni a gép pl. mások nem fértek hozzá a megosztott könyvtárhoz, meg hasonló... Úgyhogy XP-t legyaktam, föltettem, azóta nincs .NET runtime a gépemen, mondjuk eddig nem is kellett semmihez.
Most már megvárom a .NET 2.0 runtime-ot, nemsokára az is megjelenik.
[Szerkesztve] -
scart
tag
V-sync beallitasa elbujt kisse.
A beallitasok vonatkoznak d3d es opengl-re is, nem kulon vannak, az api menuben van 2-2 dolog amit lehet kulon allitani. -
[lAyCsI]
addikt
Asszem én is maradok az Ati Tray Tools-nál...
-
-=V3rthil=-
őstag
Én voltam olyan hülye, hogy feltettem omega driverre. Megbűnhődtem érte
Ha be akartam lépni az advanced settings-be, rebootot kaptam cserébe. Egyébként szerintem elég tré a design, olyan összeszedetlen... Nekem nem tetszik, akkor is repült volna, ha nem lett volna gond vele.
-
mi az a .NET Framework???
-
engusz
veterán
Feltelepítettem, de semmi változás. Tényleg ''not supported'' kategória a 8500.
-
Ra3
őstag
hát én ugy látom hogy nekem nem sok értelme van felrakni, az Atitool mindent tud amire ezt használnám...
-
Raymond
titán
.NET Framework kulon download - nincs benne az SP1-ben. Amugy 23MB.
-
jerry311
nagyúr
Idézet a cikkből:
A kanadai gyártó a legstabilabb kezelőfelületként reklámozza a szoftvert, amellyel biztonságosan tuningolható a videokártya teljesítménye, különböző profilok hozhatók létre, és gyorsbillentyűk is definiálhatók. A Control Center segítségével kizárható az egyes paraméterek ellentmondó beállítása is.
Még világosabban:
- részletes OpenGL és D3D beállítások
- órajelek
- AGP busz sebessége
- egyéb apróságok. -
Initially, other than the look and feel of it, the first version of CCC is basically a flashier version of their control panel. When ATI move more of the functionality in that we've detailed CCC will become more more compelling. At the moment, other than the looks, the main functional reasons for moving across to CCC now are the improved display management, and the game profiling for the enthusiasts out there - although this will probably be a compelling enough reason for many ATI users. Novices may also get some benefits from the 3D previews, and prompt them to experiment a little more with exploring the available 3D options.
= skip -
Üdv.
Ez egésszen pontosan mire jó ?
Nemrég váltottam ATI-ra, és még software-téren kissé le vagyok maradva.
Ha valaki felvilágosítana azt megköszönném.
Ha mondjuk lehetne vele húzni a kártyát, az remek lenne, mert erre a célra még nem találtam csak a Power Strip-et, amit legendásan nem szeretek. -
engusz
veterán
Feltelepítem egy Radeon 8500-re. Kíváncsi vagyok.
-
Viktor77
titán
Hűha!
És ilyenkor nem vagyok otthon! Tépek haza, és megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest