- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerintem ez még nem a campus... ez a másik program (tisztaszoftver)...
Vagy megszűnne a campus és egybeolvasztanák a tisztaszoftverrel?
A minisztériumok kommunikációs készségén lehetne javítani...
Egyébbként az egyetemeknek külön is lehet megállapodásuk az M$-sel:
MSDN AA programba autmatikusan beregisztráltak nálunk minden informatikus hallgatót... szóval innen is lehet legális oprendszerhez/programokhoz jutni.
Bővebben: link
---------
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy megvan a lehetőség MS programokat legálisan használni...
Persze sokkal kedvezőbb lenne, ha ezt reklámnak fogná fel az MS és nem kérne pénz érte: Ha jól tudom az MSDN AA nem kerül pénzbe, DE csak az informatikus oktatási irányoknak elérhető... míg a campus minden hallgatónak. (szóval valami logika mégis van benne)
Linuxot venni az oktatásnak szerintem felesleges, hiszen a supportot maga az oktatás kell hogy adja .
Viszont egy rendszer kizárólagos támogatása sem korrekt, ezért néhány millió támogatás a (magyar) linux projecteknek nem verné földhöz az államkasszát, viszont nagyban emelné a fejlesztési lehetőségeket (pl: fsf tégla project és más projectek támogatása
).
---------
A Szegedi Egyetemen tanulunk operációs rendszerek tárgyat is, ami gyakorlati szempontból kizárólag linuxot jelent (bash shell script). A programozást is úgy kezdtük, hogy előbb átvettük a linux használatának alapjait
Sőt a programozással kapcsolatos tárgyak is úgy vannak kitalálva, hogy egyik tárgynál Windows XP-t másik tárgynál Linuxot használunk... szóval lehet ezt ésszel is csinálni
Ha csak jegyzetelek vagy gépelek valamit, akkor notepadot/wordpadot vagy Ms Office -t használok... viszont az utóbbi két szakdogámat már kizárólag Open Office-szel csináltam(az volt poénos amikor vegyesen csináltam MS és Star Office progikkal: dőlt minden felé az ékkezet az Ő betűkön
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged