- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Den
veterán
az a osztály max a prospektusban akkora mint a c osztály, és esetleg egy 170 centis 60 kilós emberkének is úgy tűnhet, de csak üljön be előre egymás mellé két vállas 185-centis ember, egész máshogy néz ki a dolog. A beltér minősége meg...
Ha meg az árat megnézzük, tényleg elég sznobnak kel lenni hogy valaki a-t vegyen. szvsz elég nagy mellényúlása volt a mercinek, akárcsak a smart. -
-
sebela
aktív tag
Szerencsére Blikkben csak az elején(vagy a végén?) lévő néniket szoktam megnézni(azt is úgy, hogy mellettem olvassák):DDD.Azért az A mercinek voltak más hiányosságai is (szarvas teszt ha jól emlékszem, bár régen volt).Nemtudom, de mintha az A merci is orrmotoros csupa utastér autó lett (van még mindig)volna.Vagy én tudom roszul?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Scum
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest