Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
I. Richard #66 üzenetére
Persze nagyon jó telefon, csak elkésett egy kicsit. Aki egy komolyabb telefont+mp3-at akart már jó ideje megvehette a se k750i-t. Moto strapabíróbb látszatra tényleg jobb lesz csak épp rengeteg vásárlóról lekésett, pl rólam is, ára meg nálunk az euro alapján akár 100k környékén is lehet, háát nemtom, jönnek ki még addig más telefonok más gyártóktól is. Én nem tudtam várni, és főleg azért döntöttem se mellett mert motóból sok modell be se jön az országba (pl. e1000 milyen komoly már és alig van pár darab itthon) és marad a gsm bolt vagy külföld. Mivel ez rokr elvileg be kell hogy jöjjön de motonál sose tudni :/
-
I. Richard
senior tag
válasz
I. Richard #65 üzenetére
Csak engem érdekel ez a teló?
Olvasta egyáltalán valaki a linkelt tesztet?
-
I. Richard
senior tag
válasz
I. Richard #63 üzenetére
Nos, akkor angolul is
:[link]
Engem meggyőzött a teszt, nekem ILYEN TELÓ KELL!!!!! De sajnos várhatok Júliusigugyanis akkor jelenik meg európában, 320-350 Eurós áron... Sebaj, addíg spórolok
-
I. Richard
senior tag
válasz
I. Richard #60 üzenetére
Igaz, h. orosz a teszt, de egy linket megér:[link]
Érdemes egyébként megnézni a kijelzőket egymás mellett (moto vs D600, W900i, stb.) A fotók alapján nagyon ütős lesz -
Osi222
tag
válasz
I. Richard #51 üzenetére
Szerintem kategórikusan kijelenthető, akárhány megapixelt zsúfolnak a mai divatmobilokba, azokkal a bolhagyomor méretű optikának nevezett micsodákkal az életben nem fognak normális minőségű képeket csinálni. Kész okádék, amit összereklámozzák az autófokuszos, megapixeles, videózos csodákat
Fényképezésre tessék fényképezőgépet használni, a mobil sajna még egy ideig erre alkalmatlan marad
De hogy az új E2-ről is irhassak valamit: ronda mint a bűn. Nagyon elkefélték a külsejét. Viszont ha jó áron adják, biztos úgy fog fogyni mint anno az e398MOndjuk azon nem csodálokozom, hogy az iTunest kihagyják belőle. Egyszer már buktak vele nagyot(E1), mégegyszer már nem próbálják meg
Különben meg meg is érdemlik! Olcsó húsnak híg a leve(e398=E1)
Osi22 -
harry
veterán
válasz
I. Richard #51 üzenetére
Végülis 1MP elég is lenne, ha szép képe van, telóval úgy is csak egyszerűbb dolgokat fotózok (pl haverok hülyeségei suliban, vagy ha látok vmi érdekeset), másra ott a fényképezőgép. Ha gagyi az optika akkor meg mindegy, hogy 1 vagy 3 MP (bár egy nagyobb képet ha lekicsinyítünk azért valszeg jobb lesz).
-
nnivan
tag
válasz
I. Richard #47 üzenetére
MIért nem jó, miért nem elég az a 1.3MP? Most fényképezőgépet is akarsz meg zenegépet is, vagy mi? Hehehe!
Sztem itt a 1.3 ill 2MP nél meg fognak állni a tellák, de... Elég ez egy tellátol, másképp csak kilóg a hátulján az obejktív, nem? -
nnivan
tag
válasz
I. Richard #41 üzenetére
Nincs semmi gond, csak nehéz megszokni a fordított kiosztást és inkább maradt volna a régi!
Nem tudom de a moto linuxról csodákat regéltek 1-2 helyen, de nem ismerem, de abban igaza van AS-nek, hogy motosítva lehet a linux, mert ismerős a főmenü! -
nnivan
tag
válasz
I. Richard #39 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
I. Richard #34 üzenetére
t720 óta az összesnek bal piros - jobb zöld volt!!!!!
-
rOwLeY
őstag
válasz
I. Richard #25 üzenetére
igy a videon egész jol néz ki!!!
Menün látszik h valszeg tényleg linux alapu, am csa jo!mert akkor várhatoan nem lesz lassú -
burgatshow
veterán
válasz
I. Richard #25 üzenetére
Hát akkor talán még a szoft sebessége is elfogadható lenne?
Mindegy, én maradok az SE-nél.... -
burgatshow
veterán
válasz
I. Richard #21 üzenetére
Szíved joga. Nálam a moto az V300-as és a T720i-nél ásta el magát. Lassú, tetű lassú.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest