- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
I. Richard #66 üzenetére
Persze nagyon jó telefon, csak elkésett egy kicsit. Aki egy komolyabb telefont+mp3-at akart már jó ideje megvehette a se k750i-t. Moto strapabíróbb látszatra tényleg jobb lesz csak épp rengeteg vásárlóról lekésett, pl rólam is, ára meg nálunk az euro alapján akár 100k környékén is lehet, háát nemtom, jönnek ki még addig más telefonok más gyártóktól is. Én nem tudtam várni, és főleg azért döntöttem se mellett mert motóból sok modell be se jön az országba (pl. e1000 milyen komoly már és alig van pár darab itthon) és marad a gsm bolt vagy külföld. Mivel ez rokr elvileg be kell hogy jöjjön de motonál sose tudni :/
-
Peat;)
veterán
Nem elvileg sokáig elmehetnek MP-eket tekintve, asszem a pihilips volt az eslő aki kifejlesztett vmi olyan lencsét/optikát ami nem foglal el több helyet. De tökmind1 szerintem is baromság 1mp-en felül rakni bele.
Az áráról nemtud senki semmit? Egy várható árat csak elhintett valahol a gyártó.., reálisan nézve sajna k750 árában lesz
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Jajj de jó kevesen vannak azok akiknek tetszik így kénytelen lesz nem 100 ezrekért adni
Nemtom egy mp3 lejtászó és telefonnál a tudás lényegesebb mint a design nálam, gondolom ezzel lehet sportolni is, ha leesik nem törik össze stb.(pl k750inál én úgy tudom vannak gondok az összeszerelési minőséggel, recseg kicsit lehet ez is fog de nem úgy néz ki) Motorolák alapból jól vannak összerakva de ez úgy néz ki mintha inkább mp3 lejátszó lenne amivel telefonálni is lehet mint mobil ami mp3-at is lejátszik
vagy mi
-
Peat;)
veterán
Várható árat nem lehet még tudni? Annyira nem gáz a kinézet, jó masszívnak tűnik inkább legyen ilyen mint szép és szétesős/letörős. A kijelzője nagy és szép, bővíthető nekem más nem is kéne, csak 50k felett lesz szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged