- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Sajnos nekem is volt szerencsém, igaz nekem SonyEriccsonhoz. És összehasonlítva egy 2 megapixeles fényképezőhöz szánalmas volt amit nyújtott
A technikai részét nézve: jelenleg(!) fizikai képtelenség ezekkel a ''mütyürökkel'' bármiféle fényképezőgéphez méltó teljesítményt kicsikarni. Az lényegtelen hány megapixel lesz bennük, a minőségen ez sokat nem fog változtatni. A CCD v. éppenséggel a CMOS mérete fix marad, nem beszélve az obirol is...
Igazából sajnos manapság ez a fényképezőgépekre is nagyon igaz, holott itt azért annyira nem drámai a helyzet
De felesleges ebből vitát nyitni, hisz nagyon sokan vannak, akik ezzel is megelékszenek és örömtelien (próbálgatnak) fényképezgetnek vele. Ugye nem vagyunk egyformák (szerencsére), és mindenkinek más az igénye
De szerintem 1-2 éven belül ha visszatérümk erre a témára, már biztos más irányból nézzük majd ezt a ''fényképezős-mobilos'' témát
Osi22 -
Osi222
tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
.
[Szerkesztve] -
Osi222
tag
válasz
I. Richard #51 üzenetére
Szerintem kategórikusan kijelenthető, akárhány megapixelt zsúfolnak a mai divatmobilokba, azokkal a bolhagyomor méretű optikának nevezett micsodákkal az életben nem fognak normális minőségű képeket csinálni. Kész okádék, amit összereklámozzák az autófokuszos, megapixeles, videózos csodákat
Fényképezésre tessék fényképezőgépet használni, a mobil sajna még egy ideig erre alkalmatlan marad
De hogy az új E2-ről is irhassak valamit: ronda mint a bűn. Nagyon elkefélték a külsejét. Viszont ha jó áron adják, biztos úgy fog fogyni mint anno az e398MOndjuk azon nem csodálokozom, hogy az iTunest kihagyják belőle. Egyszer már buktak vele nagyot(E1), mégegyszer már nem próbálják meg
Különben meg meg is érdemlik! Olcsó húsnak híg a leve(e398=E1)
Osi22
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest