- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
I. Richard #51 üzenetére
Végülis 1MP elég is lenne, ha szép képe van, telóval úgy is csak egyszerűbb dolgokat fotózok (pl haverok hülyeségei suliban, vagy ha látok vmi érdekeset), másra ott a fényképezőgép. Ha gagyi az optika akkor meg mindegy, hogy 1 vagy 3 MP (bár egy nagyobb képet ha lekicsinyítünk azért valszeg jobb lesz).
-
harry
veterán
válasz
Katatonic #35 üzenetére
Nekem is tetszik, végre tudja amik nekem kellenének (normálisabb cam, mp3, infra + bt), és remélhetőleg nem kerül majd sokba. K750i tetszik még, de kicsit drága is, és asszem kisebb a kijelzője.
Erre a linux alapú softra is lehet alkalmazásokat telepíteni? Ez mennyire elterjedt? Gondolom nem lesz annyira széleskörű szoftver választék, mint Symbiannál, de lehet erre is olyan szintet alkalmazásokat telepíteni? Konkréten az érdekel, hogy lehet-e olyan jó, mint egy Symbian oprendszer, avagy miben tér el? -
harry
veterán
Képeken talán kicsit gagyi kinézete van, van van benne pár apróság, ami tetszik (gombok, jack, usb, SD kari), szerintem élőben szebb lehet. Itt egy másik kép (igaz fehér), de szerintem itt jobban néz ki, és van pár infó is a teloról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- PlayStation 5
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest