- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peat;)
veterán
Nem elvileg sokáig elmehetnek MP-eket tekintve, asszem a pihilips volt az eslő aki kifejlesztett vmi olyan lencsét/optikát ami nem foglal el több helyet. De tökmind1 szerintem is baromság 1mp-en felül rakni bele.
Az áráról nemtud senki semmit? Egy várható árat csak elhintett valahol a gyártó.., reálisan nézve sajna k750 árában lesz
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Akkor OK
Hát, szerintem is csak megszokás kérdése...
A sebességgel szerintem nem lesz gond, a memkari végre menet közben is cserélhető, így a zenék másolása is ''gyors'' lesz (nem úgy, mint az E1/e398 esetén, aminél a kártyacseréhez szét kellett kapni a telót)
Az iTunes nem fog hiányozi, egy jobb médiapléjjer simán pótolja majd!!! Sőt, örülök, hogy nem lesz iTunes!!
A sztereó BT-s füles támogatása is kipipálva, ezzel tuti nem lesz gond!
Egyedül a kamera aggaszt, remélem nem a v635-ben megismert kamerát kapja majd!!!
Nagyon várom már a megjelenését!!! -
I. Richard
senior tag
Ezt most nem értem... mi a gond?
bolondember azt mondta, hogy végre visszacserélte a moto (gondolom az E2-re gondolt) a zöld-piros gombok helyét... Én ránéztem a telómra (e398), mondom itt ugyanúgy van mint az E2-őnFelkutattam 1-2 motót, és ezeken is úgy van!
tény, hogy pl. a V525, V600 stb.-n fordítva van, de amiket beszúram képeket, ott nem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest