Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Amíg nem olvasok tesztet K8T890-es lapokról, addig nem kötelezném el magam az enfórsz mellett.
It a gyári speckója: Bővebben: link
Itt már van egy teszt, bár még a régi déli híddal (már kész az új): Bővebben: link
Úgy tűnik, első körben még a régi déli híddal kerülnek ki lapok, csak azért, hogy az nVidiát megelőzze a VIA. Én megvárnám a VT8251-est.
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
Hejj tényleg ott van. Tuningban hogy jeleskedik? Azért Bartont nem cserélném le rá
De sempron helyett ezt venném az tuti. De akkor minek a p4 2.4 es? Celeron úgyis ottvan. 512L2 ennyire számít? Asszittem ez a sempron ellenfele. De úgyis felesleges összehasonlítani mert bartont már nem lehet kapni. Sajnos.
-
tjhooker464
őstag
Hát úgyse fogjuk tudni meggyőzni egymást a magunk igazárol és igenis lesajnálom a celeronokat. Mellesleg az átlagfelhasználó aki nem húzza a procit az nem is a winrarral fog jáccani. De minden nézőpont kérdése. Szerintem a celeron parasztvakítás aki meg tömörítget az vegyen p4 et.
-
erdoke
titán
Csupáncsak alkalmazás kérdése, hogy milyen messze van a Bartontól.
EGy CCE kódolásban elég messze, de nem lefelé.
Nemcsak játékban kell gondolkodni (ahol meg többet számít a VGA).
Azt se érdemes elfelejteni, hogy ezzel a procival lejebb esik a 2,4-2,8-as Celeronok ára is. Egy 2,53-as 200-as FSB-n elég jót tud teljesíteni szerintem.
Teszteket kell olvasni, nem csípőből fikázni (ez nem elsősorban MaUsernek szól).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest