- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
Pedig mindig 4-5 voltam belőle... :)
De mit is jelent az ''egyelőre''? Ugye, van a földművelésben egy olyan kifejezés, hogy egyel. Asszem ezt kapával kell csinálni, de lehet, hogy gerebjével. No tehát, adott az ember, aki egyel, tehát ő egyelő. Ha én rádobok egy talicskát erre az emberre, akkor ugye én egyelőre dobtam a talicskát. Tehát, ha szándékomban áll a dolog, akkor így fejezem ki magam:
Egyelőre dobok egy talicskát.
És ez a cselekedet egyenlőre hozza a föld szintjével az egyelőt, mert ugye ha valakire rádobnak egy talicskát, az többnyire egy szintbe kerül a földdel. Ettől függetlenül persze nincs ilyen irányú tapasztalatom, mert senkit nem dobtam meg még talicskával.
(Hogy kompatibilis legyek az egész országra nézve, a talicska másképpen tolicska vagy taliga is lehet.) -
Külföldi híroldalak azt is hozzáteszik, hogy ez NEM működőképes kártya egyenlőre, és a melegedés is nagy problémát jelentene ennél a kártyánál. Ez utóbbira megoldás lehet a 0.13 mikronos GPU-k megjelenése.
Aktív témák
- Medence topik
- Kompakt vízhűtés
- Iqos cigaretta
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest