- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
hat sok erdekes dolgot talaltam a tesztben:
Amit leginkabb furcsallottam azok a supreme commander eredmenyek. nem tudom hogy teszteltek de egy rendesebb csatanal kb 5FPS re lemegy egy 4magos C2duoval is. szal amiket latunk ott 50-60FPSeket minimumnak azok nem tudom hogy jottek i de biztos hogy nem valos jatek kozben, max ugy hogy alig van egy par egyseg.
A masik amin csodalkoztam hogy az RPG jatekokban amiket teszteltek meg 1280x1024 es felbontasban is lemegy 10 FPS ala a game nem is kevessel. nem tudom hogy ez az ugymond procilimit miatt van de nem tul biztato szamomra.en azt vartam hogy egy ilyen VGAval egy eros procival ne kelljen a tizenfpseket nezegetnem. vagy nagyok az igenyeim? -
-
keszegduda
őstag
-
Interceptor
addikt
-
Interceptor
addikt
igazad van tesztek mindig mást mutatnak,de abban lehet igazság hogy a vga kifog feküdni a pár hónap múlva megjelenő játékok alatt,mivel ezek már sokkal nagyobb textúrákat fognak használni mint a jelenlegi gammák.amit linkeltél már ott is elég nagy különbség van a 640 és 320-as között és ez a távolság csak nőni fog köztük.
-
Interceptor
addikt
persze mert a mostani gamek hasítanak vele,de van egy game a piacon egy stratégia a Company Of Heroes ,jelenleg ez használja a legnagyobb textúrákat,és ott elég gyengén szerepel a 320-as az XTX is veri valamivel.gondolj bele mi lesz ha kijön a crysis.Ez a 320-as csak parasztvakítás. Most még jó,a DX9-es játékok alatt hasít, sok felhasználó pedig a teszteken felbuzdúlva megveszi,aztán június környékén megjelenő első dx10-es gammánál jön a nagy koppanás,mikor full grafon 18-20 fps-el fog futni a game.
[Szerkesztve] -
seemany3
tag
Tény amint mondasz,de az X2 90nm-s és ahhoz viszonyítva jól nyomul.Sokan elfelejtik,hogy a 90nm-s inteleket lenyomta anno.Szerintem április-május után érdemes lesz várni az AMD 65nm-s procikra mert biztos,hogy jobb lesz a córónál.
Viszont az is igaz,hogy a GTS.-nél nagyobb karikhoz az inteles megoldás most még jobb.
-
bagyulajuve
addikt
plussz pk
akkor nekem jobban megeri 76k-ert megvenni egy eVGA-t ami 650/2000-en megy,
ami mar meg is tortent, csak sajna marcius 14-en megyek csak haza, hogy a sajat gepemben is kiprobalhassam, kivancsi vagyok az x2-mit sajtol majd ki belole, azaz hany pontot fogok tudni csinalni, egy c2d-os rendszerhez kepest
-
-
keszegduda
őstag
Jobban tesz mindenki, ha vár. Jöjjön ki ATI, NV az új szüleményekkel és mindjárt változik minden...
Ez kb. olyan szitu, emlékezzetek amikor jött a 7900GTO, mindenki vette mint a cukrot és mondták, hogy milyen frankó 3 év gari és nem kell lecserélni sem egy darabig és most mit lát az ember...
Mindenki próbálja eladni a 8800GTS miatt... -
keszegduda
őstag
Ezt most nem tudom megmondani, mivel egy 7300GT ''hasít'' a gépemben. Ez a procim szénné hajtja, de az előző konfigom 2,8GHz-en lett használva és egy 7900GS-t kiszolgált tökéletesen...
De egy két játék nagyon procilimites volt...szabad szemmel lehetett látni hogy sokkal lassabb 2,2Ghz-en mint 2,8Ghz-en...
Egyébként nem csak játékra van az erős proci, per pillanat inkább konvertálásra...
Mai játékokhoz elég egy 2,8Ghz-es A64, hacsak nincs nagyobb karid mint egy X1900/7900... -
törölt tag
Nem kell túlbonyolítani, akkor Neked a 320 megás a megfelelőbb!
Én is gondolkodom, hogy várjak-e a 8900-asokra, vagy vegyek egy hónap múlva 8800 GTS-t (akkorra lesz rá pénz)...nagy dilemma.
Sajnálatos módon tanulmányaim érdekében a vizsgaidőszak elején lecseréltem a 7800GTX-et egy 6600GT-re, aztán úgy maradt. Viszont az új kártya valami brutális állat kellene, hogy legyen, hogy megérezzem különbséget!
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
Elmondhatom nekem is volt 3700+-om, nagyon szépen maghajtotta a 7900GS-em, de mivel filmet is kell készítenem,vágnom kell az erős proci.
Nem adtam volna el az az előző gépem, de egy nagyon jó ajánlat miatt ''kényszerültem'' a váltásra...de kijelnethetem, nem bántam meg. Piszok gyors a gép, tényleg...
Már csak 2x512Mb ram és egy 8800GTS hiányzik a képből...
Nem kell váltanod, ha minimum 2,8GHz-en hajtod a procit, és ha szűrőkkel nyomulsz majd. -
goofy2053
csendes tag
egyelőre én is így vagyok
nyár végén tervezem a vásárlást, addig tervezgetek, viszont addig le fog menni mind2 kártya ára, és a mostani 20%-os különbözet addigra már csak kb 10e lesz. na, akkor majd lehet dilemmázni, mert 10e már lehet, hogy nem lesz különbség kétszeres memóriáért.
ja, és ne felejtsük el, hogy jön a 89xx széria...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest