Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
csak nem akartam meg most procit alaplapt ramot cserelni. abban remenykedtem hogy ez a vga vasarlas meg fogja tenni boven egy fel evre hogy minden zsirul menjen aztan majd fel ev mulva veszek jo aron egy core2 ot. de szerintem nem varom meg. ha makom van akkor meguszom 25-30K vol a valtast. csak hogy ki fogja naggyabol realis aron megvenni az abit an8- 32x es alaplapom azt nem tudom. felek hogy senkinek nem kell, mert mindenki inkabb megveszi a 13-14e ft os alaplapot. de remenykedni lehet.meg meg azon is mulik a vasarlas hogy tudok e nagyker netto korul vasarolni, mert ha nem akkor elhalasztom de ha megkapom ahogy a videokarit akkor az jo.
nah mind1. ez nem ide tartozik. -
Gaboman
nagyúr
-
goofy2053
csendes tag
Na, ezen tök fölösleges vitatkozni, a teszteket kell nézni.
kieg.: senki nem beszélt dx10-ről, arról volt szó, hogy Gaboman szerint MOST felbontásfüggetlen a különbség.
Ha jönne végre egy normális PH teszt, akkor ponot tehetne a vita végére. Egyelőre. Naponta 10-szer nézem az oldalt, hátha megvan már a teszt...
[Szerkesztve] -
Etzel
aktív tag
Az az igazság hogy foggalmam sincs mikor jön ki a crysis, és a többi ''nagy'' falat karik is csak nyáron jönnek igaz, de ebben a kib*szott időjárásban ki tudja megmondani mikor jön a nyár, lehet tavasz sem lesz, csak hipp-hopp 30fok, kánikula
Viccet félretéve, akkor ne 2 hónapot várj hanem min. 4et
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
8800-as potickban azt írod hogy szerinted kevés a 320Mb és fel is soroltok ott több progit ami nem jól megy!
Itt az tulaj a COD2-öt vitte végig 1280x1024 élsimítással 70-73FPs et produkált neki végig azt írja!
Direkt azért probálta ki mert azt irták a teszteknél hogy ott lassú,mert kevés naki a 320MB mert 512Kell!
Hát akkor most hogy is van ez kérdem én? -
Vmit elszúrtak a németek, nem hiszem, h az Obivionban 1600x1200 8xAA/16xAF mellett még a 8800GTX is teljesen elvérzik 15FPS-sel. Mérés közben kihúzták a gépet a konnektorból a srácok???
(4xAA+16xAF 1600x1200-ra a PH-n egész tűrhető eredmények vannak, kb 3x annyi FPS, mint a computerbase-nek...: [link] vs [link])
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest