- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
keszegduda #792 üzenetére
de egy középkategóriás VGA-val nem fogsz fullon zökkenőmentesen játszani,a látványjavitókat meg egy az egyben elfelejtheted.Szerintem kijön az Ati r600 vele együtt a 8900 széria érdemes lesz venni valamit ezek közül,mert nem hiszem hogy a következő generáció fél éven belül megjelenik és nem hiszem azt sem,hogy újabb megoldásokat is tudni fognak.most egy jódarabig marad az sm4 és a dx10.
-
Interceptor
addikt
válasz
littlemole #788 üzenetére
nem én voltam az aki rácsodálkozott erre:d én már 1 hónappal ezelött írtam a 8800 topicba de lehülyéztek érte
-
Interceptor
addikt
válasz
keszegduda #785 üzenetére
de ha megveszed mondjuk a 8900 GTS-t vagy GTX-et majd és a következő generáció(9800/9900) nem fog újabb ficsőröket támogatni akkor még viszonylag sokáig elég lehet.
-
Interceptor
addikt
figyi,mindenképp érdemes lett volna várni főleg azoknak akiknek X1900 vagy 7900-as vga-juk volt, ha nem is fullon de kilehetett volna bírni amig kinem jön az R600 és a 8900.Már engem is meghülyítettek itt és elkezdtem gondolkodni egy 8800 640-esen de szerencsére a gépem kaka hozzá így nem cseréltem.előszőr gép aztán kari lesz.
-
Interceptor
addikt
és megkezdődik a rinyálás
a 8800 egy félkész cucc és csak arra volt jó hogy elhalásszák az ati elöl a naiv felhasználókat,addig is amig ki nem jön az igazi karijuk,ami feltehetőleg méltó ellenfele lesz az R600-nak.
-
Interceptor
addikt
-
Interceptor
addikt
igazad van tesztek mindig mást mutatnak,de abban lehet igazság hogy a vga kifog feküdni a pár hónap múlva megjelenő játékok alatt,mivel ezek már sokkal nagyobb textúrákat fognak használni mint a jelenlegi gammák.amit linkeltél már ott is elég nagy különbség van a 640 és 320-as között és ez a távolság csak nőni fog köztük.
-
Interceptor
addikt
persze mert a mostani gamek hasítanak vele,de van egy game a piacon egy stratégia a Company Of Heroes ,jelenleg ez használja a legnagyobb textúrákat,és ott elég gyengén szerepel a 320-as az XTX is veri valamivel.gondolj bele mi lesz ha kijön a crysis.Ez a 320-as csak parasztvakítás. Most még jó,a DX9-es játékok alatt hasít, sok felhasználó pedig a teszteken felbuzdúlva megveszi,aztán június környékén megjelenő első dx10-es gammánál jön a nagy koppanás,mikor full grafon 18-20 fps-el fog futni a game.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
skullman00 #675 üzenetére
thx! bár a minimum fps nagyon kevés.én 2500 mhz-en használom a procim és 18 fps alá nemnagyon szokott menni.Viszont én az árnyékolást nem módosítom az árnyékok csuszkái felesen vannak kb, pl fű árnyéka kivan kapcsolva és az árnyékszűrés is,de minden más grafikai beállítás maximumon van.
Annyit még hozzátennék hogy én csak az ati tools trayel mérem,frapset soha nem használok mert az sokszor 10 fps-el is visszaveszi a teljesítményt,szabad szemmel is látható milyen gané mód lelassúl úgy. -
Interceptor
addikt
válasz
skullman00 #670 üzenetére
árnyékok maradjanak a meghatározott default értéken,de minden más maximum legyen HDR in és aniso 16x. Thx!
-
Interceptor
addikt
válasz
skullman00 #652 üzenetére
azt nézd már meg légyszi oblivion hogy fut így nálad,kiváncsi lennék a minimum fps-re.thx!
-
Interceptor
addikt
válasz
skullman00 #652 üzenetére
és akkor gondolom ez nem számít túl jónak?
-
Interceptor
addikt
Nézegettem a belinkelt teszteket,de az viszont érdekelne,hogy ezeket frapsel mérték?Mert ha igen,akkor nyugodtan hozzáadhatunk az összes értékhez legalább +10fps-t.
-
Interceptor
addikt
Hi!
Ez elvileg nem az nvidia referenciahűtése igaz?
http://www.leadtek.com/uk/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=313
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest