- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenny88
tag
Hello van teszt!:
Igy kell:
FRAPS elindít, az FPS fül alján Save detailed bench. stat. MinMaxAvg+FPS kipia.
A kívánt program futtat, melyben keresel egy számodra megfelelő (lehetőleg minél több 3D objektum, fényforrás) helyet, szakaszt. F11-el indul a bencsmárk és ezzel állítod le. Egy mérés nem mérés alapon érdemesebb min. háromszor bejárni uazt az útvonalat.
A kapott eredmény a FRAPS könyvtárában található, a három értéket átlagolod és bemutatod a fórumon...
Ennyi...
Anyit meg hogy adriverben kapcsolbe a szuroket + a jatek elejen nezdmeg a Kikepzes utani szinten, ( ossze hasonlitaskepen) THX!! -
-
keszegduda
őstag
-
keszegduda
őstag
Akkor az lesz a gubanc. A lap maga jó, de nem tuningra. A 3X HT szórzót meg se próbáld, mert csak folyamatosan újraindul. Legalább 4X-el kell próbálkozni, és visszaosztani a ramokat. Sajnos a Gigabyte valamit nagyon elrontott a BIOS-ban.
Csak a csere segíthet, de nem hiszem, hogy megéri.
Bár már nem is olyan drágák, olykor-olykor látni elég olcsón pl. DFI-t ami tökéletes tuningra vagy éppen ABIT.
-
seemany3
tag
Kérdésem az lenne,hogy mennyit fogyaszt a kari?Mivel 400W-os tápom van nem tom elég e neki.
Mert több helyen hasonló leírást látok:
Minimum Rendszer Követelmények:
>> 1GB RAM
>> Microsoft Windows XP
>> CD vagy DVD-ROM meghajtó
>> 50MB hely a merevlemezen
(50MB a teljes installáláshoz)
>> 450 wattos tápegység (Legalább 30A erősségű 12 voltos sínnel)
>> PCI Express kompatibilis alaplap
>> Üres X16 PCI Express slot
>>:A kártya két helyet foglal: A x16 PCI Express slotot és a mellette lévő slotot
>> Szükséges egy 6-pin PCI Express tápcsatlakozó
-vagy-
>> két 4-pin molex tápcsatlakozó (nem az floppyhoz szükséges 4-pines csatlakozó -
goofy2053
csendes tag
csak nyár végén lesz zseton. akkor komplett gép. a háztól a videókariig. akkor már valószínűleg a 8800gts 640 mb lesz a ''jó''. az akkor pont meg fog felelni a c2de6600 mellé. már alig várom...
+ azt ne felejtsük el, hogy egy új technológia küszöbén álllunk, és nem szívesen vesz az ember olyan technológiájú videókarit, ami már most nem korszerű...dx9 ->dx10
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Lehet hogy adnak ki ugyanilyen árban kártyát vagy a NV vagy az ATI-tól és akkor azt veszem,de persz ha jobb is ennél,ha nem akkor marad a 8800GTS 320MB de az sem biztos hogy lesz ebben a kategóriában kártya az új szériából!
Viszont az új széria lenyomja valamennyire ennek az árát és akkor még ólcsobban hozzájuthatok ehez is!
Most már azt a pár hete ki tudom várni és lehet hogy egy 10E Ft-al ólcsobban veszem meg a kártyát! -
Gaboman
nagyúr
Én tényleg azt hittem hogy 1.2ns memek vannak a GTS-en,a teszben is itt a PH-n 1.2ns-ról írtak!
Vagy ebből is úgy van hogy valamelyik gyártó jobb minőségü ramot tesz fel rá?
De akkor a tiedét igazság szerint jobban lehet húzni,az 1950XT-t közel 1000MHz-re lehetett felvinni és azon is 1.1ns MEM van! -
udi
őstag
Most igen de ha belegondolsz az idei évben lesznek még meglepi játékok (remélem!!)
ha nem csusznak és ott sztem fog számitani..És sztem az árát is jobban fogja tartani a 600as verzio...Tehát késöbbiekben talán jobban megéri..Pláne ha az ati miatt esik majd az ára a nagytesonak...na hát akkor tényleg benevezek rá én is -
Gaboman
nagyúr
Pontossan ez a lényeg!
A 3dmarkokon kívűl azért nincs olyan nagy külömbség köztük!
Több helyen fej,fej mellett haladnak.
Azért nem kell teljes platformot cserélned.
Veszel bele egy jó kis X2 4200+-ot azt meghúzod és már tökéletes is minden!
Itt a PH-n láttam már 29.000Ft-ért ami jó ár érte! -
Gaboman
nagyúr
Én Enermax-ot ajánlanék 550W-osat!
Az szép eredmény,a procid alapon volt vagy már a 2566MHZ-en?
1280x1024-ben az nagyon jó eredmény Nextgen effektek bekapcsolásával!
Az 1950XT-m 14-18FPS et is produkált 1024x768-ban!
A TRL a NEXTGEN effektekkel a manapság kiadott gamek között a legdúrvább,és akkor még az élsimítások rajta se vannak!
Te AA és AF-et bekapcsóltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest