- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
No lássuk csak:
FRAPS elindít, az FPS fül alján Save detailed bench. stat. MinMaxAvg+FPS kipia.
A kívánt program futtat, melyben keresel egy számodra megfelelő (lehetőleg minél több 3D objektum, fényforrás) helyet, szakaszt. F11-el indul a bencsmárk és ezzel állítod le. Egy mérés nem mérés alapon érdemesebb min. háromszor bejárni uazt az útvonalat.
A kapott eredmény a FRAPS könyvtárában található, a három értéket átlagolod és bemutatod a fórumon...
Ennyi... -
goofy2053
csendes tag
Erről már sok vita volt lentebb.
2 féle user van: az egyik kinéz egy kártyát és meg szeretné venni, attól függően meddig tud várni, annyit spórol.
A másiknak az a hozzállása, hogy nekem mindig a No1-2-3 kártya kell. Na ő tök mind1 mikor vásárol, mert most a 8800 GTx a No1, kb 140ér (asszem), 1 év múlva a 9xxx lesz a top. Akkor ő atz fogja venni...
Én az első típus vagyok. Összeállítottam magamnak egy teljes konfigot, (háztól az alaplapon át a videókariig) és azt fogom megvenni nyár végén. Ha addig kijön a 9xxx széria, én úgy fogom fel, hogy jól jártam, mert nekem a 8800 GTS akkor is elég, viszont lement az ára. Csak akkor változtatok, ha ugyan abban az árban jobb vétel van...
Szerintem mindkettőtöknek igaza van, csak nézőpont kérdése... -
Gaboman
nagyúr
Jelenleg én is így látok a helyzetet ez olyan mint az 1950XTX 512MB-os és 1950XT 256MB-os kártyák közötti külömbség,ami tömören 8% az 1950XTX javára!
És ahól az 1950XT belessúl pl:Quake4 High beállításnál 1280x1024 4xAA 16xAF Nexus Hub pályán ott az 1950XTX-is megadja magát!
Doom3-om ia 512MB-ot kér Ultrához!
És érdekes a kevesebb rammal rendelkező 8800GTS 320-az meg olyan magas értkeket ad hogy csoda!
Pegig be kellene sassúlnia a tesztek szerint,de nem teszi és ez örömhír!
Egyik tulajunk ezt be is mutatta mit tud Ultra 1280x1024-ben fantasztikus!
Már alig várom hogy meglegyen az enyém is! -
Gaboman
nagyúr
Érdekes dolog nálad ez!
Van a Pcdome oldalon patch ha jól tudom a DOOM3-hoz.
Szerintem probáld meg leszedni és utána elindítani vele,ott több hibát orvosoltak benne!
Vagyis megnéztem 3-rom patch van mind a hármat érdemes leszedni hozzá!
Annak mennie kell 320MB-os kártyán ha nekem ment 256MB-oson! -
sakto
őstag
akkor az enyém miért kevés? néhol még többet is hoz! alapon 2400Mhz
*Resolution: 1280×1024*
Shader Detail: Highest
Antialiasing: 4×
Anisotropic filtering: 16×
Min:39
Avg:75
Max:204
dinamikusan szabájoz a venti..ugyálitottam be..
alap 58 körül
terhelve 70körül
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest